bloodjackal Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2017 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-tertemiz-1%2C5-dizel-otomatik-ford-focus-425767450/detay Düşük yakıt, güçlü ve sessiz motor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 bana da bi araba şaapsak ya, var mı çevrenizde bildiğiniz 2010-2011 otomatik polo ya da corsa satan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 ben de galiba skoda fabia 1.2 tsi dsg alıcam 60 bine falan temizleri var gibi. en azından 0'ı ile 2.eli arasında öteki araçlara göre mantıklı fiyat farkı var. 0 seat ibiza 1.0 tsi dsg alayım diyordum ama hanım acemi şimdi çizecek vuracak iki günde mahvedecek arabayı, bari ikinci el temiz bişi alayım direkt değer kaybetmesin dedik. ibizanın 2. eli 0'ından daha pahalı böyle gerizekalıca bişi ben görmedim aga ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Liebe said: ama hanım acemi şimdi çizecek vuracak iki günde mahvedecek arabayı, bari ikinci el temiz bişi alayım direkt değer kaybetmesin dedik. ulan aynı durumdayım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 ginaly said: boşver 2013ü falan. gerçek bir erkek ol ve şunu al geç. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-kutay-bodrum-dan-2005-mercedes-clk-200-kompressor-otm.vites-245952590/detay plastikler gri, deriler gri, koltuklar gri, tavan gri, yer gri, gök gri. Ne zevksiz arabaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 ferah ferah negzel işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 arabada ciddi olarak; 1- stop lambalar, 2- emniyet kemeri giriş bölümü, 3- 4lü flaşör tuşu haricinde farklı renk skalasında renk yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 ginaly said: Liebe said: ama hanım acemi şimdi çizecek vuracak iki günde mahvedecek arabayı, bari ikinci el temiz bişi alayım direkt değer kaybetmesin dedik. ulan aynı durumdayım resmen. daha beteri var; hanım yeni ehliyet alacak, ben acemiyim. asdfgasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2017 80'i bulmaz demişsin ama yine de yazıyım, iş yerinden bi arkadaşım yurt dışına taşınacağı için 2015 golf'ünü satıyor. araba gayet temiz durumda her gün görüyorum aldığından beri, kazası belası da yok. 80k istiyor ama belki iner az bişey ilan da koymuş yeni: https://www.sahibinden.com/listing/vasita-otomobil-volkswagen-kazasiz-temiz-golf-455898510/detail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2017 Asriel said: noddle said: Arabayi aldiktan sonra da bitmiyorki, sonrasinda her yil 5 bin lira da tekrarlayan kemiksiz masrafi var (bakim+kasko+trafiksigortasi+mtv+mazot+kislik/yazlik lastik+ muayenesi) Cok para yatirmanin bir anlami yok gibi geliyor. 60-70 bin den pahali bir araba alinsa normal bir aile icin cok yuklu. Hadi yurt disinda olsan git en kral araba alinip, binilir. Yollari da guzel, için cız etmez. 5000 iyi söyledin sen ya.Şuna 10 bin diyelim bence yuvarlak hesap hele ki araba benzinliyse :) Bugün eşim Balıkesir'de ufak bir sıkıntıdan dolayı arabayı servise götürdü (kalkışta ve geri giderken ses gelmesi -baskı balatadan şüpheleniyordum). Usta sesi duyamadı, cihaza bir takalım dedim. Cihazda 80bin km dizel aracın 4 enjeksiyonu da hata vermiş, fatal error değiştirmeniz gerekiyor dedi. 5bin TL hop gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Tucson alasım var benim ya bilgisi olan yazarsa sevinirim 1.6 GDI Elite otm. 115k ya satıyorlar. geçen yıl 100k bile değildi. alternatiflere de açığım. 100k yı çok geçmeyecek şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Hyundai alana kadar mitsubishi asx al daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 bunun otomatiği yok mu ya, çok pis alıştım otomatik olayına bu saatten sonra geri dönemem debriyaja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 toyota c hr hybridler ötv indirimiyle 155ten 116 ya felan iniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 chr ye binmeden almayın. İçi baya baya boğucu ve görüş açıları çok dar. Bi de Coupe gibi düşünün arkası fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 bir abimize 40k ya kadar otomatik bayan arabasi lazim ankara ici olursa daha gozel olur baska kıstas yok bam bam bam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Ben de el sıkıştım ibiza 1.0 eco tsi dsg style plus Paket için, yarın kısmetse alacağım aracı. Çok aradım ama en sonunda içime sinerek alabileceğim aracı buldum, eksper tertemiz kullanılmamış gibi dedi araç için. Satan arkadaş da hakikaten çok kibar efendi iyi birisi, keşke herkes böyle satıcı olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 su kadinlara vites gecirmeyi ogretin bence..otomatik sevdasi bitsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 izmirden atıp tutması kolay, iş çıkış saatinde e-5'e de bekleriz dohtur begim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Gule gule kullanin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar