Seru Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Rome efsanedir (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 spartakus u de bir zahmet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 su meksikali hatun cok kotu oyuncu. her sahnesi cringe. ingilizce sovmeyi falan hic beceremiyor. hatunun ortagi musluman polis de ayri cringe. diversity ayagine yine pic olmus guzelim dizi olaylara odaklanamiyorum resmen. ayni seyi stranger things deki anoreksik kizda da yasamistim. series 2'yu izlemedim o yuzden. Rome'daki Marcus Antonius'u ozlemisim gerci onun icin katlaniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Hatunun oyunculuk fena kötü de memintolar tombikto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 meksikalı'nın cicikleri bi kenara koyarsak harbi dizideki en kötü şey, gerisi gayet iyi ya onun dışında bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 sadece cicikleri değil ya nude sahnede yekpare bir şekilde kalitesini tescillemiş oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 x tak in clonunun sarısınlarla orgy adasında geçen bölümü düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 lnik pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 yolla hacı elim elimde bekliyorum. Şaka bi yana güzel dizi. Gelecek sezon nereden girip devam edecek acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2018 nude sahne hangi bolumde direk onu acayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 her bölümde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 meksikali hatunu diyorum basroldeki elemanin kuskusu yetti artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 DarKRideR said: meksikalı'nın cicikleri bi kenara koyarsak harbi dizideki en kötü şey, gerisi gayet iyi ya onun dışında bence. cicikler kurtardi ama oyunculugunu. her dizide gorev verilmesi icin holiwud mudurlerine mail attim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 cicikli bolumu dun izledim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 ona fazla onlar ya, yarısı yetermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 yer elmasi gibi hatun zaten. bodur pilic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2018 bu dizi baya iyiymiş ya. dün bitirdim valla üzüldüm, baya iyi vakit geçirtiyodu. şimdi oturup yeni dizi bulucam :c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 bende anca başlayıp izleyebildim, bi anda bitiverdi... çok keyifliydi, yeni sezonu gelsede izlesek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 yeni sezona kadar kitaplarla idare edin :P https://www.goodreads.com/book/show/40445.Altered_Carbon 3 tane var Altered Carbon Broken Angels Woken Furies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 yeni bitirdim, çok iyiymiş. beklediğimden iyi çıktı doğrusu. prodüksiyon da süper, şehri ve mekanları çok iyi yapmışlardı. konu da bayağı twist'li, güzel çıktı bence. tek sıkıntı oyuncularda, kinnamanı pek tutmuyorum ve yardımcı cast de mark antony ve poe hariç ya mehti ya da faciaydı ortega gibi. iyi oyuncularla şahane olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 ortega hakkinda yorumlar memelenemememeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Guzel basladi ,bayik devam etti ama sonlara dogru toparladi ve guzel bitti ilk sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 2. sezona yenilenmis: kitapta oldugu gibi Kovacs baska bir sleeve kullandigi icin burda aktor de degismis. https://variety.com/2018/tv/news/altered-carbon-season-2-netflix-anthony-mackie-1202887876/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 kinnaman gitti diye sevindim ama mackie de upgrade olmamış maalesef, kursağımda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2018 tabii ki bir siyahi olmalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar