Milamber Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 ben o aksiyonu alanın bizim başrol olmasına üzüldüm yoksa aksiyona değil beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 bitirdim. 6.5 - 7 /10 diyelim. ilerledikçe sıradanlaşıyor. ayrıca ülkemizin güzel oyuncularının amerikada rol almalarına artık alıştım iyice. önce wonder womanda eyşan özhim sonrasında bu dizide ortega rolünde rojda demirer'in oynaması falan. yüzlerimiz gülüyor yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 ata demirer dir o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Roman tarzı hava gayet iyi yansıtılmış. Sanki okuyorsun gibi senaryo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2018 diziyi memcüklüler çekmiş heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 3. bölümdeyim iyi kısmı ne zaman gelicek? biraz daha zorlasalar cyberpunk arka sokaklar olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 ben begendim ama son bolumler yavan geldi cok. kardesi dahil olduktan sonrasi gereken heyecani vermedi. not:memisler guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 sanssizsansli said: önce wonder womanda eyşan özhim sonrasında bu dizide ortega rolünde rojda demirer'in oynaması falan. yüzlerimiz gülüyor yavaş yavaş. ciddiye aldım la şunu bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Sapıklığın sınırlarını zorlamışlar biraz dizide ufak spoiler bedenime delikler açıp istediğin deliği kullanabilirsin muhabbeti yuh dedirtti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Sir.Enis said: Sapıklığın sınırlarını zorlamışlar biraz dizide ufak spoiler bedenime delikler açıp istediğin deliği kullanabilirsin muhabbeti yuh dedirtti aynen! bir de ben bir seyi anlamadim. spo Su psikolojik cokuntu yasayan kiz Lizzy, genel evde calisiyormus, hatta direk o zengin meth musterisiymis, hatta annesi de orda calisiyormus sanrim? bu normal gunluk bir is haline mi gelmis 250 yil sonra, hani kotu yola dusmek, o havadaki yer icin soylecek bi terim mi olmus sadece ;) Cunku sanirim babasi da biliyor, hani hic " kizimi oraya dusurmusler " filan diye soylenmedi bizim Tak'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2018 spoiler heralde kültürlerinde çok normalleşmiş artık koskoca meth karısı bile gel sana sonsuz zevk vereyim onlarca bedenimle seni tatmin edeyim diyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 3. bolum bitti; bilimkurgu diye basladik ucuz polisiye cikti. duzelir umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bezerye Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Bana göre ortalama başlayıp ortalarda baya içine çekti ama sonda sıçtı desem yeridir.Setting güzel immersionda yakalamışsın o şekilde ucuz klişelere sardırıp bitirmesi olmadı. ilk sezona 6/10 çalışır, o da cyberpunkın hatrına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2018 Başka dizilerde oynamış ne kadar insan var lan bu dizide, dakka başı aa şu şu değil mi oluyorum Bi de bu Mark Anthony deyyusu her dizide illa bi çükü çıkarmak zorunda mı (Mark Anthony Rome daki karakteriydi adamın adını bilmiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 bunun kitabı da bu kadar ucuz bi hikaye mi ya neyini hypeladılar bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Flassh said: bunun kitabı da bu kadar ucuz bi hikaye mi ya neyini hypeladılar bu kadar bana bir dizi tavsiye edebilir misin bende senin gibi bu dizinin çok ucuz olduğunu düşünmem için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 expanse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Sir.Enis said: Flassh said: bunun kitabı da bu kadar ucuz bi hikaye mi ya neyini hypeladılar bu kadar bana bir dizi tavsiye edebilir misin bende senin gibi bu dizinin çok ucuz olduğunu düşünmem için ? ben söyliyim overkill olcak ama breaking bad :p gerçi hangi janra soruyosun bilmiyorum. peki sen bu dizinin iyi olduğunu hangi nedenlerle düşünüyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 ben bb diyecektim de utandim Sherlock, no shit sherlock degil, dizi olan sherlock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 çok güzel izletti ama beklentiyi yükseltti çevrem vay efendim en büyük bütçeli yapımı, kitabı da varmış çok iyiymiş, şöyle memeler var, böyle çükler gördüm vs. inanılmaz derinleşebilecek konular var ama yüzeysel kaldığını düşünüyorum. ilk sezon için 6.5/10 Rei'nin mekanı çok daha abartılabilirdi ya madem vahşet ve seks içeriyorsun abart kardeşim kim tutuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 sanssizsansli said: Konuya gitmek icin tiklayin: https://forum.paticik.com/read.php?11,8678578,8827083#msg-8827083 Sir.Enis said: Flassh said: bunun kitabı da bu kadar ucuz bi hikaye mi ya neyini hypeladılar bu kadar bana bir dizi tavsiye edebilir misin bende senin gibi bu dizinin çok ucuz olduğunu düşünmem için ? ben söyliyim overkill olcak ama breaking bad :p gerçi hangi janra soruyosun bilmiyorum. peki sen bu dizinin iyi olduğunu hangi nedenlerle düşünüyosun? janr ilk defa duyan bir insan olsamda, tarz farkını bile kaldırsak o kadar uçurum yok aralarında... farkları biri yakın gelecek diğeri uzak. ve biraz sapıklığı göz önüne fazla sokuyor ama hoş mesaj insanlar için bak sen busun yakıp yıkıp hedonizmi saçma anlıyorsun mesajı var. diğeri ise bak uyuşturucu kötü ama hayatlar neler nelere geliyor bla bla... bana bunu çöp gibi hissettirmesede dizimin tam bittiği dönemde bi dizi önerirsin belki demiştim dostum. şaşırmak herkes ihtiyacı bazen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2018 Settingde hayvan gibi potansiyel var ama gerek anlatımda gerekse sonunda sıkıntı var biraz. Karakterler havada kalıyor bi kere, özellikle Markus Antonyusun süper vicdanlı methusalı falan. Rei keza çok iyi konsept var ama gerizekalı gibi davranıyor dram yaratabilmek için. Leungun inançlı kötü adamlığının abartısı kadar avukat kızın doğru yolu bulması, hele en sonda Markus Antonyusun da doğru yolu bulup hapse girmeyi kabul etmesi, hareketlerinden pişman olması efffff Bi taraftan çocuk ölümlerinden snuff ve parayla tecavüze kadar sıkıntılı konuları işleyebilecek kadar R rating dizi yapıp ruh, bilinç ve ölümsüzlük hakkında güzel sorular ortaya koy, diğer taraftan karakterlerin b-type movie sığlığında hareket etsin olmamış. Yani hakkını yemeyelim şimdi olmuş da böyle eksik kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 bana böyle yorumlarla gelin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Herhangi bir diziden daha iyi diyerek, gelmis gecmis en iyi dizilerden biri olan Breaking Bad ornegini vermek zaten bastan yanlis bir yaklasim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2018 Mekanlar bir de şu yabancıların Worldbuilding dediği kısmı o kadar hoşuma gitti ki uzun zamandır izlediğim en iyi dizi kabul ediyorum. Rome ve Band of Brothers bu zaman dilimine dahil değil tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar