Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jahrein

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
jahrein kimdir bilmem, tanimam ama forumdan linklenen bi kac klibini izledigim kadariyla benim katlanabilecegim biri degil. yalniz ben tum bu yasananlardan bagimsiz olarak bir rahatsizligimi dile getireyim; kopek benzetmesi keske hakaret olarak algilanmasa.
Mesaj tarihi:
Narius said:

Jahrein'in en doğru benim modunda herkese sataşması falan ayrı mevzu da şu olayı Atatürk düşmanlığı diye yorumlamanın her şeye "kutsala hakaret" diye saldıran dinciden farkı yok.

Su yorumlari kime istinaden yaziyorsunuz? Buradaki mesajlara istinaden ise alintilayarak yazsaniza merak ediyorum cidden. Eksisozluk ne demis acip bakmadim, garip geliyor o yuzden donup dolasilip `sunu diyen dindicen farki yok bunun` yorumlari.
Mesaj tarihi:
toggie said:

jahrein kimdir bilmem, tanimam ama forumdan linklenen bi kac klibini izledigim kadariyla benim katlanabilecegim biri degil. yalniz ben tum bu yasananlardan bagimsiz olarak bir rahatsizligimi dile getireyim; kopek benzetmesi keske hakaret olarak algilanmasa.

Dunyanin hemen her yerinde, her kulturunde kopege benzetilmek hakaretken, kotuyken kopege benzetilmek nasil algilansin peki?

Hakaret kavraminiz mi sasmis durumda acaba. Yani hakaret deyince cok buyuk bir tepki olarak goruyorsunuz da mi boyle diyorsunuz? Terbiyesizlik desem normal mi mesela?
Mesaj tarihi:
Adamin soyledigi harakettir/degildiri tartismiyorum, gaza gelmissin hemen. Olaydan tamamen bagimsiz kabul edemedigim bi soylemi belirttim. Herifin kendini bu sekilde savundugu da yok gordugum kadariyla.
Mesaj tarihi:
abi bu küfürbaz yayıncı külliyen zarar olsa da ben o espriyi köpeğe benzetmek için yaptığını düşünmüyorum. boş anına gelmiş herifin. hassas konular haliyle millet triggerlanmış.
bu senin adın da mustafa benim de mustafa o zaman seninkisi mustafa kemal olsun lafı iki benzer adın olduğu konularda şakayla karışık yapılan bi gönderme zaten.

kemal alfred değil de mustafa alfred demiş olması da tam hatırlayamadığı içindir muhtemelen.
Mesaj tarihi:
Hakaret olup olmamasi da degil problem ayrica. Eleman yaptigi seye tepki geldiginde kendini duzeltmek, yanlis anlasildim demek yerine daha da bok etmis her seyi. Ezelden beri ise yaramaz oldugu belli olan adamin forumda bu kadar cok adam yerine konmasi da enteresan. Baya gizli hayranlik var forumda.
Mesaj tarihi:
Tim said:

Su yorumlari kime istinaden yaziyorsunuz? Buradaki mesajlara istinaden ise alintilayarak yazsaniza merak ediyorum cidden. Eksisozluk ne demis acip bakmadim, garip geliyor o yuzden donup dolasilip `sunu diyen dindicen farki yok bunun` yorumlari.

Bahsettiğim ortada köpek benzetmesi yok, Atatürk'ün yaşadığı bir olay üzerinden isimle ilgili espri varken insanların hassaslaşması.
Mesaj tarihi:
toggie said:

Adamin soyledigi harakettir/degildiri tartismiyorum, gaza gelmissin hemen. Olaydan tamamen bagimsiz kabul edemedigim bi soylemi belirttim. Herifin kendini bu sekilde savundugu da yok gordugum kadariyla.

Yok gaza gelmedim de anlamaya calisiyorum nedir aklinizdaki diye. Hakaret ederken kopekleri hic karistirmasinlar diyormussun. Katiliyorum.
Mesaj tarihi:
Narius said:

Tim said:

Bahsettiğim ortada köpek benzetmesi yok, Atatürk'ün yaşadığı bir olay üzerinden isimle ilgili espri varken insanların hassaslaşması.

Bilerek yapmistir, yapmamistir, bilemem ama soylemin cok talihsiz oldugu ortada. Yanlis anlasilmaya cok acik. Diger yandan zamaninda bu forumda takilan biri oldugundan ve karakteri az cok belli oldugundan, soylemini pek hos yerlere baglamiyorum. Bunun ustunden yorum yapiyorum ama sana sordugum o degildi. Su noktada sorun hassaslasmak ya da buna terbiyesizlik demek ise hepimiz her gun hayati herkee zindan eden zihniyetle ayni kefedeyiz o halde oyle mi? Bi yanlislik yok mu burada?
Mesaj tarihi:
Evet dinci karşılaştırması ağır biraz ama o zihniyetten farkımız da şu tarz şeylere daha hoşgörülü olmamız olmalı. Jahrein takip ettiğim biri değil ama şu espri ilkokulda derste olay anlatıldıktan sonra yapılırdı ismi aynı olanlara biriniz xxx kemal olun diye.
Mesaj tarihi:
Sıkıntı olan şey 12 yaş kitlesine sahip Jahrein'in bunu bilmesine rağmen o çocukların bunu anlamayacağını anlamamış olması direkt linç işte.

Hayır şaka çok da komik değil zaten, yerine göre "adın x mı x var o zaman mustafa x olsun" güzel şaka olabiliyor ama burada çok zorlama şaka. Hakaret olsun diye yapılmış olsa dicem o da değil daha güzel hakaret edilebilir.

Fail lel.
Mesaj tarihi:
Simdi metroya binince aklima geldi konu. Herkes oturuyo prio ayrilan yerlere. Avrupada kimse oturmuyo argumani baya ezikce olmus.

Bi dr bu ayrilan yerler oncelik degil mi adi ustunde isteyen oturur ama.oncelik oldugu ici kalkar vs anlamadim ben ne tartisilmis .s.s
Mesaj tarihi:
BU adama geçenler de takipçilerinden biri 15.000TL yollamış. bende merak ettim izledim . Hiç bir özelliğini göremeyince adamın baya zeki oldugunu takipçilerinin de en az ESH seviyesi kadar kötü oldugunu anladım.
Mesaj tarihi:
Adama bak !ajanlarına benim yazdıklarımı takip ettiriyor. Cİdden durumun kötüymüş. forumdan söyleyenler olmuştu gerçi ama geçmiş olsun . bir isteğin olursa özelden yaz :)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...