calimero Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Ünlü oldu ya la. https://www.youtube.com/user/GamerJah hatta, yeeaaaa diyenlere eksi linki de koyalım https://eksisozluk.com/jahrein--3685256 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 (facepalm) iyi oldu bu yeni emote ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 mulgear6 said: (facepalm) iyi oldu bu yeni emote ya -imot muymuş bu, ben birisi küçültüp png falan basıyor sanıyordum. -(facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 malcır kıskanmıs kimse streamını izlemiyo diye :( ben izliyordum niye acmıyon yayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 jahrein kim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Cokomantis said: mulgear6 said: (facepalm) iyi oldu bu yeni emote ya -imot muymuş bu, ben birisi küçültüp png falan basıyor sanıyordum. -(facepalm) birisi altıan triple koysun lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 her az ünlü olana konu mu açıyoruz. zipzip var daha ünlüsü onu bile takmıyoruz asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 zipzip mi daha ünlü ? lül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 zipzip'in nesi ünlü? konu açın da bilek, yer mi kaplıyacak keke? bir de adamın küçük-orta ölçekli şehir kadar subscriber'ı var 204k, ekşi'de 9 sayfa başlığı var, bir youtuber'a göre gayet ünlü yani, kıskanmayalım imam pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Zipzip kalite ya en azindan, jahrein baya fikirtepe terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 çoluk çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 lan sanki bana jahrein saturday nigh live'a çıktı, trumpın tabletin videosunu izlerken foto leak oldu diye bi şeyle geldiniz. koymuşsunuz kanal linkini. jahrein 200k zipzip 300k abone. neyin tatavasını yapıyorsunuz zipzip ünlü değil diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 jahrein'in ünlü olduğu kaç defalar konuşuldu zate buralarda. malgiır ondan palmlamış heralde. konusu açılmışken ama söliim bence editing falan baya leş ya. madem profesyonel olarak yapıyon, tut bi adam sırf bu iş için, tertemiz kaliteli bişiler ortaya çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 hacı tanımıyorum koy link, başlık aç diyoruz aaaa sdafha olm 200-300k türkiye şartlarında süper rakamlar yani yazın da bilek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 jahrein surekli kufreden sisko arkadas miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 k1nJo said: jahrein surekli kufreden sisko arkadas miydi ya şişko patide zaten default olarak geliyo, başka özellik say sdf Edit: darn sayfabaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=b-8qddxXWy8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Bi de 31 çekmeden uyumuyodu Dota kasarken anlatırdı hep alamanya daydı sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 hayir bilelim de ona gore gobekleri tokustururuz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 ben zipzip pubg başlığına koymadan linkini, bilmiyodum bile.. söyleyin de bilelim olm, gelip izleriz arada. şimdi aklıma geldi de followladım zipzipi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 internet kafe tayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 bu ne ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 zipziple şu adamı aynı başlık altında konuşmayın ayıp bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 aynen yazıktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 burdan niye banlanmisti jahrein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar