fenris Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Avellone Pathfinder'ın izometrik crpg sini yapacakmış. baya umutluyum ben. pathfinder sistem olarak crpg de şahane olur. üstüne bi de krallık kurma filan eklemişler... https://owlcatgames.com/images/header-bg.jpg https://owlcatgames.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 "ehe bu da 7/10 olacak" diye diye şu teknikal direktörün sakalına hürmeten atacaktım cüzdanı ama ks linkini göremedim dfgsjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 dnd 3th editon seviyorumdum. PF settings'de çok iyi. akarım buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 basmayın abi ks'e bokunu çıkartıyorlar sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 sen haftada uc oyuna hypelanirken iyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Oha parayı nereye yatırıyoruz??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 artık izometrik yapmasınlar ya. baydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Izometrigin tadini baska biseyden almam mumkun degil ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 avellone'un "pax'de bir demosunu gosterdiler 'iyiymis' dedim, o yuzden consulting fee karsiliginda kutuya 'chris avellone katkisiyla' damgasi yapistirdilar" zamani bitsede, gitse duzgun bir developer'da elle tutulur bir iste lead falan olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 arcane said: sen haftada uc oyuna hypelanirken iyi :D İyi oyuna hypelanalım zaten ya ne güzel işte beraber oynuyoruz. Ortaya bir şey çıksın sonra =p Kağıt üzerinde ks olayı felaket. Fikirlerimiz var, para verin bakalım ne olacak. Spoiler alert ; olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 yapsınlar beğenirsek alırız ks ms beklemesinler ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Simdilik ks lafi gecmiyor. Arkasinda Paizo oldugu icin hic ihtiyaclari olmayabilir. Olursa direk basarim parayi o ayri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 HellHound said: avellone'un "pax'de bir demosunu gosterdiler 'iyiymis' dedim, o yuzden consulting fee karsiliginda kutuya 'chris avellone katkisiyla' damgasi yapistirdilar" zamani bitsede, gitse duzgun bir developer'da elle tutulur bir iste lead falan olsa aynen. adam yasayan stretch goal oldu. avellone gelsin bize bir seyler yazsindan kutunun ustune avellone yazalima downgrade etmis gibi. kimsenin ismini ziklemeyecegi raddeye ne zaman gelecek merak ediyorum. parasi neyse verelim, kursun ufak bir studyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 çok pis oynarım gibi duruyor ama pathfinder ne hiç bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 aa evil islands'ı yapan firmaymış bu. ortaokulda mıydım neydim oyuncudan gidip almıştım o oyunu baya da oynamıştım. sabah sabah iyi nostalji oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Pathfinder, hasbro D&D lisansıyla bağlı dünyaları (FR, planescape vs) ve kuralları (3rd ed. sonrası 4th ed) bok edince eski D&Dcilerin kurduğu paizo firmasının dünyası. Baya generic fantasy dünyası aslında, forgotten realms gibi bişi. Fenris daha iyi bilir detayını da baya tuttu sevildi falan pathfinder. Bana da şöyle bi baktığımda fena diil gibi gelmişti. Oyunla ilgili iyi haber de var kötü haber de var, direk umutsuzluğa gerek yok. HellHound said: avellone'un "pax'de bir demosunu gosterdiler 'iyiymis' dedim, o yuzden consulting fee karsiliginda kutuya 'chris avellone katkisiyla' damgasi yapistirdilar" zamani bitsede, gitse duzgun bir developer'da elle tutulur bir iste lead falan olsa said: I wonder how close to the Adventure Path plot they plan to run, and if the ultimate endgame is still going to be the sort of surprise villain reveal you saw in the tabletop. Yes, it was our (as in, mr. Avellone's) first concern: the original is awesome, but its overall story structure is a bit jumbled. We are doing our best to keep as much as possible from the original material, while also giving it a better pacing and a more coherent storyline. Avellone direk lead narrative designer gibi görünüyor bu alıntıdan, hani gittim 2 karakter yazdım arkadaşlara yol yordam öğrettimdense projenin en azından narrative kısmının başında görünüyor. Bu iyi haber. Kötü haber my.com un publisher olması. KS olabilir de olmayabilir de, adamların işi direk P2W mmolar falan, hani bunu öyle satmayacaklar ama track recordları pek iyi değil. Reddit AMA i codexte özetlemişler: said: We are using the Unity engine. Combat will be realtime with pause. -Is the barbarian iconic Amiri going to be in it, and can I fuck her?- Yes, she will be there! You can see her on the picture. Romance with companions will be a feature, but I can't tell you yet if Amiri will be romanceable. You can create your own character: race, class, gender, name. I can't say anything about other available options yet. We'll reveal more in the following couple of weeks! Right now we can tell this much: we are adapting the original as faithfully as possible, trying to keep all of its awesome stuff in, and expand on it, like any GM would. Some changes are inevitable, and some surprises are on their way, too, but it is Kingmaker in more than just name. Yes, the original campaign has problems with pacing and the overall plot presentation. You can expect a leaner, more coherent story, with most of the old encounters intact -- and some surprises as well. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Pathfinder in kendi dunyasi Golarion mu ne baya kiytirik bi dunya. Asil guzelligi sistemi archtypelarla karakter yapmak filan baya eglenceli. Avellone o dunyadan da guzel bise cikarir. Bi de archtype larla karakter cesitliligi getirdiler mi on numara olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 neutrino said: Izometrigin tadini baska biseyden almam mumkun degil ya. wizardry, eye of the beholder, ultima underworld, daggerfall, lands of lore, morrowind, bloodlines, witcher, deus ex, kotor 2 gibi oyunları oynayıp da tat almadığını söyleyen varsa rpg oynamasın zaten, yasaklansın. şu izometrik klişesi baymaktan öte bir boyuta geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 "tat almadım bokum gibi oyun non-izolar" dememiş ki. "izometriğin tadı" demiş. izometriğin tadı da sadece izometrikte var. köftenin tadının sadece köftede, pizzanın tadının sadece pizzada olması gibi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Onların tadı ayrı izometriğin tadı ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 bone yine muhalefetin ayarını kaçırdın. niye izometrik denen şeyi bitirmek istiyorsun ki. izo da olsun tps fps de olsun. ben 3 fps oynayınca canım üstüne 2 oyun izo oynamak istiyo. niye benim zevklerimi yok etmeye çalışıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 ben izometrikten çok zevk alıyorum şahsen. hiçte bir eksiklik olarak gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 hatta yoruma da katılıyorum, izonun verdiği keyif farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 abi yanlış fln mı anladım bone'un dediğini neden tartışmak bile saçma değil mi bunu? izo oyun yapılmasın demek rts yapılmasın demek gibi birşey değil mi bambaşka bir oyun türü. her zaman da olmaya devam edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Bone said: wizardry, eye of the beholder, ultima underworld, daggerfall, lands of lore, morrowind, bloodlines, witcher, deus ex, kotor 2 gibi oyunları oynayıp da tat almadığını söyleyen varsa rpg oynamasın zaten, yasaklansın. şu izometrik klişesi baymaktan öte bir boyuta geçti. oynadım ve hepsinin orijinal kutuları var demek istemiş daha çok. Bide lands of lore o kadar iyi değildi ya. Benim kafamdaki asıl soru işareti kingdom building hedesini nasıl entegre edecekler. Bi tarafta klasik adventure diğer tarafta işin stratejik boyutu falan bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar