nienna Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 kullanan var mı? dümdüz bir ilçedeyim, yokuş vs yok. şimdiye kadar normal şehir içi bisiklet kullanıyordum işe gidip gelirken. az şekil kasmak istiyorum. sürekli kullanımda nasıl olur kullanan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 bunun bisikleti mi varmış yaw. ilk defa duydum. demek ki kullananı yok. yoksa caddebostan sahilde kesin olurdu sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Hayatımda ilk kez duydum gireyim bakayım nasıl bi şeymiş diye, bunlar ne olum harika ahsdfsa Fakirlikten motor alamıyorum, bunlardan mı alsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 https://img.haberler.com/haber/178/2-metrelik-chopper-bisiklet-kullaniyor-7184178_x_o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 satan bulamazsin ki..hani herkes bakar ama kimse almaz urunlerinden biri bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 yoo var heryerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Az çalışında asya nostalji alın ,yalandan elit vespa kafası yaşarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 neresi o heryer anasını satim çorum mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Dumduz ilce konya falansa uzak dur bence sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 florya sahildeki avmde kiralanabiliyor. Pek ergonomik bir alet değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 yok fethiye. gerci gidip bi denicem surus. adam mukemmelmis gibi anlatacak da kullanan varsa fikrini sorayim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Vasat bir bisikletten daha fazla sürüş keyfi alamayacağına eminim. O kadar rahat ve ergonomik gelmeyecek. Sürüsü, kontrolü, teker aktarılan güç oranı falan çok kötü bunların. Bana kalırsa tipleri de kötü. Ne gerek var yani çocuk gibi bunlara binmeye. Mis gibi bisikletine binsene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 yeterince baltalamadık. bisiklet gibi zaten her gören çomarın "bu ne la" dediği bir şeye binip üstüne kamyon sürecek insanların içinde trafiğe çıkıyorsun. bari "hmm bisiklet" diyecekleri regular bir şey al. bi kişi eksik BU NE LA APTURAMAN BAHSANA EHE HE dese kardır. bi de zaten bu işe yarar bir tasarım olsaydı bisikletler mainstream olarak böyle olacak şekilde evrilirdi. demek ki imamatör'ün dediği gibi kuvvetin tekerleğe aktarımı falan kısmı patlıyor. elektrikli al :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 eski bisan bisikletler de chopper kahveye amcaların geldiği bisanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 çocukluğumun aşkı polo bisiklet birtek benim mi aklıma geldi bu topici görünce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar