sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Biraz önce; Trafikte ince bir yol verme kavgası yaşadık. Yan araba camı açıp şak şak, mermiyi namluya verdi, bizde de vardı bir şeyler, biz de karşılık verdik. Neyse, arabalardan inildi, bağırış çağırış. Herif ben terörle mücedeleyim lan siz kimsiniz dedi. Benim elim herifin boğazında bu arada. Siktir lan kimliğini göster dedim. Gösterdi. Herif gerçekten terörle mücadeleymiş, baya kimlik şıkır şıkır. Polis arması falan. "Abi" sen de niye silah çekiyorsun dedim. Siktirin lan, binin arabanıza gidin dedi. Arabalara binip devam ettik. O an gülmeye başladım, hala gülüyorum. Hayatımda yaşadığım en iyi olaylardan biri. Terörle mücadele yazıyordu lan cidden, sahte olabilir mi? Değilse efsane çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 biz de teröristiz wat ar yu gonna do brah deseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Evet herif siz terörist misni olm da dedi laf arasında. Kolpa mıydı acaba ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonuSimo Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 bence gerçekleri tam olarak açıklamamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 İnanması güç ama olay tam olarak böyle ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Polis olunca noluyo amk olay yerine yada birini kovalamiyosa gecis ustunlugu yokki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 ankarada yapamıyorlar böyle şeyler, bi siyasinin veya hakimin-savcının amcaoğlu falan çıkar diye asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Abi herifin yanında bir bayan vardı, mekana gidiyordu :)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 ankaranın hızlı gençleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 sipeyskeyk said: mermiyi namluya verdi, bizde de vardı bir şeyler, 4-3 mü vardı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Geçmiş olsun, boktan dakikalar yaşamışsın. ( Bizde de vardı bi şeyler :P ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 dragon lore çekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 sizde de ne vardı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Normal bir ülkede olsak cool story bro derdim :) Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Valvyn said: Polis olunca noluyo amk olay yerine yada birini kovalamiyosa gecis ustunlugu yokki hangi ülkede yaşadığını bilmeyenler <3 http://geology.com/world/map/map-of-turkey.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 taşıma ruhsatsız silah vardı da bişey yapamadı mı? ruhsatlı mı vardı? yoksa av teskereli pompalı mı vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 5-1 varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 senin el boğazda adamın eli nerdeydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 ucuz atlatmışsın ekip çağırıp karakolda dövüp bırakmadıklarına sevinmelisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 hatunla mekana giden adam ne ekibi çağıracak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 polis ekibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 bi anda öpüşmeye başlasaydınız ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 hacı dalaşmıcan ya ben bi kere dayak yiyodum böyle bide haksızdım yani karşı aradaban memati indi 1 vs 3 üzerimize yürüdü falan bikerede alkollüydüm yan koltukta KMSN LAN SEN KMSN diye atışırkern o sırada adam silah çıkardı torpidodan derken jandarma geldi falan ölmedim yani. İyi yırtmışssın herkese anlatırsın. Böle durumlarda k. bakma çekiyorum ben haklı olsamda ( adama yol vermeyip yapıyorum bunu ). Hemen yumuşuyorlar heh. Yolunu kes, ama k. bakma falan de. always works Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 yol kavgasına ölecek iq'dan bi tık fazlası olmalısınız abi ya. hadi o çekti senin silah çekmen nedir? tamam kusura bakma demek hakikaten zor olmamalı bu kadar. karşımdakini 82 iq'ya sabitleyip ona göre davranıyorum anlık olaylarda.karşındakinin amigdalayla karar verdiğini düşünüp suyuna git işte, he de geç ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2017 terörle mücadelenin boğazına yapışacaksın, "bişiler" göstereceksin öncesinde. sonra siktirin gidinle bırakacak sizi? cool story bruh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar