Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Trafik şeysi

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

Biraz önce; Trafikte ince bir yol verme kavgası yaşadık. Yan araba camı açıp şak şak, mermiyi namluya verdi, bizde de vardı bir şeyler, biz de karşılık verdik. Neyse, arabalardan inildi, bağırış çağırış. Herif ben terörle mücedeleyim lan siz kimsiniz dedi. Benim elim herifin boğazında bu arada. Siktir lan kimliğini göster dedim. Gösterdi. Herif gerçekten terörle mücadeleymiş, baya kimlik şıkır şıkır. Polis arması falan. "Abi" sen de niye silah çekiyorsun dedim. Siktirin lan, binin arabanıza gidin dedi. Arabalara binip devam ettik. O an gülmeye başladım, hala gülüyorum. Hayatımda yaşadığım en iyi olaylardan biri. Terörle mücadele yazıyordu lan cidden, sahte olabilir mi? Değilse efsane çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

hacı dalaşmıcan ya
ben bi kere dayak yiyodum böyle bide haksızdım yani karşı aradaban memati indi 1 vs 3 üzerimize yürüdü falan

bikerede alkollüydüm yan koltukta KMSN LAN SEN KMSN diye atışırkern o sırada adam silah çıkardı torpidodan
derken jandarma geldi falan ölmedim yani.

İyi yırtmışssın herkese anlatırsın. Böle durumlarda k. bakma çekiyorum ben haklı olsamda ( adama yol vermeyip yapıyorum bunu ). Hemen yumuşuyorlar heh.

Yolunu kes, ama k. bakma falan de. always works
Sosyal ağlarda paylaş

yol kavgasına ölecek iq'dan bi tık fazlası olmalısınız abi ya. hadi o çekti senin silah çekmen nedir?

tamam kusura bakma demek hakikaten zor olmamalı bu kadar. karşımdakini 82 iq'ya sabitleyip ona göre davranıyorum anlık olaylarda.karşındakinin amigdalayla karar verdiğini düşünüp suyuna git işte, he de geç ya.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...