cagrus Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Legends of Ultima bi topluluk serverı, Legends of Aria altında çalışıyor, sahibi normal biri. LoU tamamen ultima'ya sadık ilerliyor LoA ise yarı sadık yarı değişik gidiyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 ne durumda peki oyun, alınır oynanır mı yoksa beklemek mi lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Alınıp oynanır durumda gayet, content falan LoA'yı bilmiyorum fakat LoU baya sağlam content açısından şu an, sadece lag olabiliyor arada, bu arada söyleyeyim EU serverı yok hiçbiri için, US only. Ping bir şey farkettirmiyor ama yani, oyun o kadar akıcı değil zaten farkettirecek kadar henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 https://www.legendsofaria.com/bring-a-friend-week/ Ahanda, dev'i ikna ederseniz key gönderiyor mail atıyosunuz. Benim ingilizcem ikna etcek kadar iyi değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 iknalık bi şey yapmadım ben ya. hatta biraz hakaret bile ettim sdgf mail gönderme yoluyla key mi dağıtılır fazla amatörce dedim, 10 dakika içinde gelen reply; Well, amateur...or a small team. We are a group of nine people making an old school game, and our community is also likely to be pretty small. We will do a nice impersonal "key blast" promotion when the game is a little further along, but for now, we're only interested in inviting people who are okay with small, scrappy, and personal. I hope you like the game! *burda key var* Please be sure to share your feedback at the end of the week. [email protected] 'e aga key gönder pl0x diye mail atıyosunuz o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 key pliz my lady yazdım key geldi az önce. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 burayı görmediydim, bende indiriyorum şuan 10 dk sonra oyundayım. direk brit bankın orda mı buluşuyoruz :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 saat 10'da yayın açaciğim. ilgilenen buyursun; twitch.tv/xynocidetv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Vayy, bring a friend fena fikir değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Yayın iyi olur (tu) Conan oynamasam her şekil alırım keyi de, zaten acele etmiyorum bu oyun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 açtım yayını gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 ekranda cok fazla sey var, 2001 geocities sitesi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 ben de giriyorum bakalım legends of aria/ultimaye. nasılmıs bi fikrimiz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 vardi bende ekant. vereydim deneyeydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 aquila said: ekranda cok fazla sey var, 2001 geocities sitesi gibi. kanalıma hoşgeldiniz en son girdiğime oranla oyun büyümüş. hala amatör durumda ama. yine de şu haliyle bile o UO nostaljisini yaşatıyor olması çok hoş. Karşılaştığım playerlar yardımsever gayet. Direk ilk guildime de girdim. bende olmayan spellleri buldukça ve spellbooka ekledikçe sevindirik oldum falan. elemanın biri bana moongate'leri göstermek için gate açınca "anneeeeeeeeeeeem" dedim bildiğin gate açtı herif sdfg öyle gezinirken bir bandit campe rastladım, öldürdüğüm banditlerin birinden chest key çıktı. sonra baktım ki campte kilitli chest var. içinden bi sürü spell, güzel bi miktar para falan çıktı. oh oh dedim. güzel nostaljik hisler. yarın veya öbürgün de crafting denerim biraz. ONURLU BİR MADENCİ KARAKTER AÇARIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 bana da geldi key bu hafta patch gelecek ondan sonra oyna yegen dedi birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Alasım var oyunu ama Paypal yapmışlar tek ödeme seçeneğini. Bir de 140 liraya geliyor en düşük paketi. O kadar paraya değer mi bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 5 dk baktım da keyifli duruyor oynadıkça yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 bana key versenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 community managerlarıyla maillaşıyorum key istedim bikaç tane, oldschool UO communitymiz için dedim bakalım yollarsa burda paylaşırım, ugraşmayak teker teker mailla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 hadi inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 yine açtım yayın gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Quel-Thul said: community managerlarıyla maillaşıyorum key istedim bikaç tane, oldschool UO communitymiz için dedim bakalım yollarsa burda paylaşırım, ugraşmayak teker teker mailla Ben de konusuyorum benzer sekilde, bir guild kuralim topluca. Guild Beta'si olacakmis, kimler ilgilenir buradan? Feedback vermek kosuluyla guzel seyler yapabiliriz. Ilgilenenler kimler olur? Xeno da zaten az cok cozdu olayi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Ben Guild olayina katilirim. Bi denedim, tek olunca 1 saat olmadan ciktim ama guild falan olursa oynanir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Zorla aldırıp oynatacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar