Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Dün fiyata dayanamayıp aldım, sanırım bayramda hafta içi ufaktan başlayacağım. Maksat destek olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 şimdi 2-3 günlük oynamam sonucu vardığım kanaatleri yazayım: Abi yani official serverda denemek için başlayın ama her ne kadar official takıntım olsa da bi noktadan sonra zaman kaybı gibi gelmeye başladı. Her şey o kadar eksik ki officialda, Legends of Ultima'ya girdikten sonra o eksikler bir bir gözüme batmaya başladı. Legends of ultimada ise çoğu şey olması gerektiği gibi. Buy-Sell menüsü özellikle, onun haricinde guard protection sistemi uo'nun aynısı. daha beginner friendly. Oldum olası mage oynadım. Official serverda Inscription için 3-4 tip blank scroll var mesela. Biri standart blank scroll, biri frayed scroll, biri fine scroll bi de ancient scroll var. Şimdi beni tamamen officialdan soğutan olay şu; 2-3 en basic speller harici hiçbirini blank scrollla yazamıyosun ve npc'de tek satılan blank. Frayed'ler, fine'lar moblardan düşüyor LAKİN; yine baya basic speller için gereken frayed scrolları droplamam için 3-4 saat oynamam gerekti, sonucunda da 4 tane falan droplayabildim. Ve tekrar ediyorum, bu baya basic speller yazmak için gereken scroll. Yani fine ve ancient bulmak artık ne kadar zordur tahmin edemiyorum. hani oyun süper stabil olsa, tamam anasını satim, hayatımı gömerim kasarım. ama öyle de bi durum yok. bütün hevesi kaçıyor insanın doğal olarak. Bunun yanında Legends of Ultima'da orjinal UO'dakiyle tamamen aynı sistemler. US serverı olmasına rağmen çok ciddi lag sıkıntısı yaşamadım. sadece spellleri castlarken falan ufak delayler oluyor. illa ki pvp'de biraz sıkıntı olacaktır ama zaten official serverda pvp'yi sadece tek bir zone'a indirgemişler. geri kalanında yasak. PK'lar şehre girebiliyor falan. lel. Dediğim gibi, ilk başta bi LoU 'ya karşı gibiydim, official iyidir abi diyodum da, 1 gündür falan oynuyorum, bi de şimdi steam release için PH açmışlar biraz, skill gain de fena değil. Gayet oynanabilir durumda. Başlayacaksanız LoU'da başlayın. Ben keyif alıyorum yani şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2019 Official server, LOU'nın yanında alpha gibi kalmış. Ne kadar ağırlık taşıdığın yeri bile göremedim. LOU'da hepsi yerli yerinde hatta razor zamanındaki gibi çantandaki malzeme sayılarını gösteren HUD üzerinde bir satır bile açmışlar. Tek handikapı official 45 ping, LOU 120 vermekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2019 LOU nedir nasıl girilir biri bana bilgi verebilir mi? oyunu aldım ama günde 1 saat girmeyle olacak gibi değil . Girer girmez madene girdim elimde kazmayla ama kızılacak yerlerin tekrar spawn olmasını beklemek çok sıkıcı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2019 server seçim ekranında Official - Unofficial diye 2 tab var yukarıda. Unofficial'dan Legends of Ultima'yı bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2019 4 saat önce, Xenocide dedi ki: server seçim ekranında Official - Unofficial diye 2 tab var yukarıda. Unofficial'dan Legends of Ultima'yı bul Oyunu satın almadan girilmiyor ozaman doğrumu anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2019 evet, unofficial dediğim için bizim korsan uo serverları mantığı anlaşılmış da o değil. yine legit, parası ödenerek alınan unofficial serverlar onlar. oyunun kendi supportladığı bi olay zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2019 Official ve Community desek daha doğru olacak. Official server da açtım karakteri oyunun asıl halini görmek için. Şimdilik biraz sıkıcı gidiyor. rahatsız edici derecede eksikler var. Albion bile daha keyifli idi sanki bilemedim. Öte yandan community serverlarda tamamen farklı bir sunucu yaratabiliniyor. Listedeki bir sunucuda ORC race i eklemişlerdi mesela ancak kapanma yada wipe yeme gibi riskleri de var. Xeno'un tavsiyesine uyup birde LOU da char açıp bakayım. Sararsa orada oynamaya devam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2019 abi bu oyunun kendisinin bile kapanma riski var bence. o yüzden unofficial'da oynayın gitsin dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2019 Legends of Ultima'da 15k'ya full spellbook satıyorum, paticiğe özel 5K fiyat ÜF DAMPİNG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 Oynayan vatandaşlardan Treasure hunting kasan var mı? bi sürü map birikti, patlatsak beraber diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2019 ben kasmaya çalışmıştım aylar önce. bozuktu kanser oldum oyunu kapattıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2019 (düzenlendi) Ben kasacam da TH, Hırsızın stealinge başladım, onu geri plana attım. Topla sen mapları lazım olur. Ağustos 16, 2019 Quo-Vadis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Ben official da kasıyordum, orada bir kaç map açtım sıkıntı yoktu. LOU a girmeye vakit olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 (düzenlendi) bugün yaptık biraz treasure hunting, karlı iş lan. expert mapten 9k para, magicaller ve 30 civarıo valorite ore düştü @jonq abi gerçekten officialda bence vakit kaybetme ya hahah guild açacak kadar param oldu bu arada ama sayıca artmamız lazım. belli bi seviyeye gelince halledicem o işleri. Ağustos 17, 2019 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2019 Aşkımla ev bakıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2019 Yok yok LOU ya açarım da bu aralar yeni patch den dolayı no man sky'a sardı bizim tayfa bir kaç gezegen talan edip geleceğim. Guild kurma şartları nedir, en azından LOU da nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2019 guild stone deed 20k, alabiliyorum şu an da, gerek yok gibi. 10 kişi falan olsak neyse de. 4'üz şu an sdfg Evi kurduk ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 On 17.08.2019 at 19:12, Xenocide dedi ki: Aşkımla ev bakıyoruz Adamın düştüğü hallere bak, şu commentlere bah ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 kıskanma belirtileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Uuu baby, yakında geliyormuş, Legends Of Ultima, Klasik UO map. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Yaaa hangisi daha inanilmaz bilmiyorum, officialdakilerin ilgisizligi mi, bu adamlarin asiri ilgisi mi? Ben citadel studios olsam herkesi kovup sirketi bunlarin ustune yaparim ya. Sadece map entegrasyonu da degil, bi suru sorunu da cozucek adamlar, bu fence olayina sevindim mesela baya. Player houseun yanindan gecerken objelere bakmak icitn ctrlye basiyosun ekranda 250 tane stone fence yazisi cikiyo. Umarim copyright sorunu yasanmaz. 2-3 aya biter demisler. Nefis nefis. Bu da geldi mi tam bir modern uo deneyimi ya. QoL improvementlar da tam gaz devam etse tadindan yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2019 Adamlar epeyi emek harcıyor. 2-3 ay iddialı olmuş ama yapabileceklerine inanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janissaries Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2019 oyunun motorunda bir sıkıntımı var bilemedim bir yavaşlık söz konusu oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 movement speedteki ağırlığı diyosan, var hakikaten öyle bi hissiyat. hele officialda daha fazla. LoU'da bi miktar arttırmışlar move speedi gibi geldi bana. Sanırım onun da sebebi, fazla hızlı olunca objeleri yüklemekte sorun yaşıyomuş falanmış filanmış gibi bi açıklaması mı vardı. optimizasyonla alakalı yani. umarım daha da iyileşir ileride. yok mu lan hypelanan hala, 2-3 kişi daha gelirse guildi kurucam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar