Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Türkiye'den ödeme yaptıysan nasıl yaptın abi? cagrus said: legends of ultimaya başladım bakalım, bugün yarın son wipe'ını yiyip açılıyor, 5x skill gain olacakmış ilk hafta wipedan ötürü. buraya yazarım nasıl diye artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2018 Türkiyeden yapmadım :/. Almak isteyen varsa yardımcı olurum ama, TR iban veririm atarsınız para ben alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Cagrus yazsana yorumlarını, nasıl güzel mi? ben arada böle live stream falan varsa izlemeye çalışııyorum çok az kişi oynadığı için pek denk gelmiyorum. YouTube da video içeriği sınırlı bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2018 Valla güzel ama eksikler de var yani. Server %90 UO %10 kafalarına göre gibi bişey. Eksikler de geliyo yavaş mavaş ama ekliyorlar mesela poisoning yok hala gelicek 4-5 güne falan gibi. Server Amerika'da ama pingden dolayı bi kasma yaşamadım, oyunun kendisi kasıyo ama arada server kaynaklı, ona da çözüm falan buluyorlar. 1-2 aya Legends of Aria'dan daha optimize olacak gibi Legends of Ultima. Adminler "baya yaptım oldu sanane lan it" kafasında, 7/24 çalışıyolar ama gık dedirtmiyorlar, eğer söylediğin konu daha önce tartışıldıysa konuşturmuyolar bile o açıdan kötü yani, ama yapacak bişey yok adamlar çalışıyo yapıyo onların serverı. PvP UO'dan daha güzel olmuş bence (tamer hariç), daha akıcı ve öyle sonsuza kadar kovalama muhabbeti UO'daki kadar kolay değil. Çeşitlilik güzel ayarlanmış skill konusunda, her skilli kullanan bi adam var mutlaka, begging dahil. Oyun bug dolu tabi her gün yeni bi bug geliyo diğerleri fixlenirken, genelde 1 gün içinde fixleniyor ama üstündeki tüm itemlerin gidebilir ansızın ve bişey yapılamayabilir bu konuda, oynayacak olan bunu göze alarak oynamalı yani. Genel izlenimim çok güzel olmuş yani, 3d bi UO işte, tabi benim alışık olmadığım T2A üzerine kurulu, ondan hala garibime gidiyor çoğu şey, özellikle ingotlar falan çok değişik sistemli vs vs. Bence alın oynayın kesinlikle, şu hali bile çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2018 Geç oldu ama early access aldım geliyorum abi. Oyun içi nasıl ulaşabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Legends of Aria alınca Ultima ya giriliyor mu? Onu ayrı mı alıyosun çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 giriliyo ayrı alınmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Almaya yentendim emin olamadın. zaten şu an alsam uzun süre oynayamam duru öyle, bi ara buna bakmak farz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2018 cagrus said: giriliyo ayrı alınmıyor. abi oyun içi nasıl ulaşabilirim yazmadın ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Abi oyun ici ulasma olayi yok yani friends cart curt, disardan konusmak gerekiyor discord vs. Sen ne kasiyorsun? Ne lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Evet yokmuş cidden :D Carpenter/Macefighter kasıyorum. Guild kuralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 tam aktivist char. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Ehuehe Britannia'da wikiyi kapatmışlar abi yettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 İlk izlenimler nasıl Giovanni? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Abi alışmışız UO'dan sonra dandirik çoluk çocuk oyunlarına. Tekrar Sandbox'a dönünce "lan ne yapacağım şimdi" oluyor insan biraz. Güzel bir community yakalarsak bence eğleniriz. Quest vs. bile yok görebildiğim kadarıyla. Tamamen serbest. PvP falan göremedim şimdilik Wipe gelecek diye popülasyon biraz azalmış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Tecrübe ettiklerini yaz ara ara, conan oynadığım için almadım bunu şimdilik. Hem iyice toparlasın öyle daha iyi oluyor, takip ediyorum gelişmeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Nasıl alıyonuz bunu ? Sadece Paypal alıyorlar, oda Türkiyede yok. Varsa bir yolu anlatın alayım şunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Abi ben şuradaki yöntemi kullandım: https://eksisozluk.com/entry/61334178 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 lan durun şimdi hypelamayın bunu, steame gelsin öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Bende Steam bekliyordum da, Nisanda dediler, Mayıs oldu, Haziran olacak yakında. Hala yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 He steam'e gelecekse sorun yok. O zaman alırım işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Steam kesin tarihi yok hala. Son wipe temmuzda geliyor LoA serverlarına fakat bu community serverlarını kapsayacak mı bilinmiyor (legends of ultima). Ben asıl Legends of Ultima için almıştım bunu fakat daha çok yolu var bunun, Legends of Aria iyice polishlenmiş lagsız felan, Legends of Ultima'da lag var item falan alıp verirken cart curt. Eğer EU serverı açarsa Legends of Aria, ki açar büyük ihtimalle, o zaman onu oynamak daha mantıklı. edit: varmış steam release datesi "Expect plenty of balancing, as we prepare for our Steam launch in the fall." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 İyi işte steam'e gelene kadar oyun adam olmuş olur daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 bu aria ile diğerinin tam olarak farkı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2018 Asıl oyun aria ultima benzeri bir oyun yapıyorlardı sonra onun alt yapıyı kullanıp Ultima'yı yapmaya başladılar gibi bir şey sanırım. Nasıl gelişti olaylar tam bilmiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar