boztu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Tam bir sene önce şurada muhabbeti geçmişti. https://forum.paticik.com/read.php?62,8398207 Bilgisi olanlar varsa iki sorum olacaktı: 1- Bu aleti alıp hala kullanan var mı yoksa ekmek yapma makineleri gibi bir kaç denemeden sonra bir köşeye atılıyor mu? 2- Bu multicooker olanlar slow cook da yapıyor mu? Amacım saatlerce düşük ısıda et pişirmek, evde tandır yapmak. Olur mu yapılır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 ben hala kullanıyorum daha bugün köfte yaptım hatta. yavaş pişirme olayı olur mu bilmiyorum denemek lazım ama pek sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 bende hala kullanıyorum 100 tl ye almıştım. az önce patates kızarttım. slow cook yapılıyor. ısıtma kızartma vs de yapılıyor. ama benim yerim dar olduğu için ocağa yakın kullanıyordum farkına varmadan arada tencere/tava dokunuyor kenarlardan eritmiş makineyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Oh tamam 2'de 2 iyi kullanışlılık yorumu aldım. şöyle iyisinden mi almak lazım paraya kıyıp? http://www.hepsiburada.com/redmond-multicooker-rmc-m4502-cok-amacli-pisirici-beyaz-p-MTREDRMCM4502B yoksa sinbo minbo aynı işi görüyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 fritöz diil mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 remington var bende 100 tl. gayet iş görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Biz kaça almıştık bunu 150 miydi heh. Yogurt yapan oldu mu ? Hiç girişmedim o işe .4-5 saat suruyordu emenike dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 yogurt performansi nasil bunun? sutu/mayayi direk icine dok, tusuna bas, cikiyo mu guzel bir sekilde? bir de su pressure cooker olayi uzun vadede baya zaman kazandircak gibi duruyor yani, eger icine eti, patatesi, baharati suyunu at, 2 fifa atana kadar yemek oluyosa, kullanmadigimiz kahabat sdfsdf kizartma olayini tam cozemedim, en minimal yagda falan mi kizartiyor bu yoksa fritoz gibi baya bi bocalamak gerekiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 yoğurdu normal yapmak zaten basit ki. Ama mayayı aynı anda atma kısmı pek mantıklı gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 basit olmasina basit de, zamandan tasarruf onemli olan. yogurdu tencereye koyup, optimal sicakliga gelmesini beklemek gerek. ardindan onu sarmalican da, ilik muhafaza edicende. baya vakit aliyor aslinda. bu vaadedilen kadar basitse en azindan optimum sicakliga gelince bip diye oter, gider icine mayasini koyar kapagini kapatiriz ikinci bip te yogurt hazir olmus olur. yani arada unutsak bile en azindan sutu belli seviyede muhafaza eder ki tekrar isitma derdi olmasin. cok sut unutmuslugum var sogutucam diye, kalakalmis ole gariban ocagin ustunde dsflkjsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 sonuçta soğumuş ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 anama bundan almıştım 1-2 sene önce. Başta 1-2 ay kullanmadı. Sonra bundan başka bişey kullanmadı neredeyse :) Ön panel dokunmatik, orası biraz zor basıyor. onun harici çok kullanışlı. Ben baya ucuza almıştım, şimdi niye bu kadar fiyatı bilmem :) http://www.hepsiburada.com/redmond-multicooker-rmc-m90-cok-amacli-pisirici-p-MTREDRMCM90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Bana biraz taşınabilir ufak bişey olması lazım bu 5lt likler çok büyük heralde. 1 litre yeter mi tek kişiye? Birde tam olarak nasıl yapıyor. Bulguru suyu koyup düğmesine mi basıyorsun sadece? Mesela domates çorbası yapacaksın nasıl? Pilav yapması ne kadar suruyor mesela? Tavuklu pilav yapmak istersen nasıl yapıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 normalde tencerede nasil yapiyorsan gene oyle yapiyorsun sadece zaman ayarli bir duduklu tencere gibi dusun. ornegin tavuk sote yapacaksan gene aleti calistirip kapagi acikken salca sogan koyuyorsun bi sure karistirip tavuk koyuyorsun vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Şimdi yeni mercimekli bulgur pilavı yaptım. Kettleda su kaynat tencereye koy suyu, bulguru ekle fokurdat 1 dakika, kapağını kapa 15 dakka kaynasın, 15 dakika dolunca altını kapat, başka bi tencereye mercimek koy, kettldaki sudan koy üstüne, pilav dinlenirken mercimek haşlansın 15 dakika. Mercimek haşlanırken tavaya yağ koy. Yağ kızarken soğanı küp doğra. Tavaya at. Pembeleşene kadar biberleri doğra. Biberleri tavaya at. Biberler pişerken domatesi küp doğra. Domatesi tavaya at. Baharatı tuzu ekle 2-3 dakka pişsin. Bulguru mercimeği tavadakileri birleştir karıştır. Yazarken yoruldum. 35-40 dakika sürüyor ama paso uğraşıyosun. Tava kısmını geçtim bu aletle zahmetsizce bulguru pilavı yapma ve mercimeği haşlama (ayrı ayrı yada beraber) ne kadar zaman alıyor normalden kısa ve zahmetsiz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 ayni derecede yorar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Zaman olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Mal said: Şimdi yeni mercimekli bulgur pilavı yaptım. Kettleda su kaynat tencereye koy suyu, bulguru ekle fokurdat 1 dakika, kapağını kapa 15 dakka kaynasın, 15 dakika dolunca altını kapat, başka bi tencereye mercimek koy, kettldaki sudan koy üstüne, pilav dinlenirken mercimek haşlansın 15 dakika. Mercimek haşlanırken tavaya yağ koy. Yağ kızarken soğanı küp doğra. Tavaya at. Pembeleşene kadar biberleri doğra. Biberleri tavaya at. Biberler pişerken domatesi küp doğra. Domatesi tavaya at. Baharatı tuzu ekle 2-3 dakka pişsin. Bulguru mercimeği tavadakileri birleştir karıştır. Yazarken yoruldum. 35-40 dakika sürüyor ama paso uğraşıyosun. Tava kısmını geçtim bu aletle zahmetsizce bulguru pilavı yapma ve mercimeği haşlama (ayrı ayrı yada beraber) ne kadar zaman alıyor normalden kısa ve zahmetsiz mi? senin yöntem biraz uzunmuş. 1 bardak bulgura 1/4 mercimek kullanarak dün yaptım. Mercimekleri cezvede 5 dakika kadar kaynattım sadece dışı yumuşasın diye, bulgura bir şey yapmana gerek yok sadece süzmen yeterli. Bundan sonrası tek tencere zaten. Yağ erit soğan biber öldür domates ekle. Bulgur ve mercimeği de koyup kavur 2-3 bardak sıcak su ekle gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2018 Multicooker'i mutfaklardan uzak tutma kursusu ba$kani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Mal said: Bana biraz taşınabilir ufak bişey olması lazım bu 5lt likler çok büyük heralde. 1 litre yeter mi tek kişiye? Birde tam olarak nasıl yapıyor. Bulguru suyu koyup düğmesine mi basıyorsun sadece? Mesela domates çorbası yapacaksın nasıl? Pilav yapması ne kadar suruyor mesela? Tavuklu pilav yapmak istersen nasıl yapıyorsun? 1) onceki mesajlari okumadim en yeni mesaj buydu. 2) daha ufagi yok, buyuk olmasi avantaj. 3) 350-450 arasi 3-5LT iyi bir duduklu tencere daha islevsel. 4) pilavi yapmasi 20dk ama teflon vs tencerede daha lezzetli oluyor. pilavi lezzetli yapabilmen icin once tereyagi+zeytinyagi kombosunda hafif cevirmen gerekiyor. // o sureden mutevellit bu aletlerin pilav konusunda islevselligi yok.>> >> 5) cok sik tavuk yapiyorsan isini cok kolaylastirir. tavuk kalca/but koy soslari boca, 5/6 saat yavas yavas pissin. 6) tavuk yeme amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 DUDUKLU = turkce PRESSURE COOKER = ingilizce WEED = ingilizce ESRAR = turkce nasil anliyorsan artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 samaella said: Mal said: Şimdi yeni mercimekli bulgur pilavı yaptım. Kettleda su kaynat tencereye koy suyu, bulguru ekle fokurdat 1 dakika, kapağını kapa 15 dakka kaynasın, 15 dakika dolunca altını kapat, başka bi tencereye mercimek koy, kettldaki sudan koy üstüne, pilav dinlenirken mercimek haşlansın 15 dakika. Mercimek haşlanırken tavaya yağ koy. Yağ kızarken soğanı küp doğra. Tavaya at. Pembeleşene kadar biberleri doğra. Biberleri tavaya at. Biberler pişerken domatesi küp doğra. Domatesi tavaya at. Baharatı tuzu ekle 2-3 dakka pişsin. Bulguru mercimeği tavadakileri birleştir karıştır. Yazarken yoruldum. 35-40 dakika sürüyor ama paso uğraşıyosun. Tava kısmını geçtim bu aletle zahmetsizce bulguru pilavı yapma ve mercimeği haşlama (ayrı ayrı yada beraber) ne kadar zaman alıyor normalden kısa ve zahmetsiz mi? senin yöntem biraz uzunmuş. 1 bardak bulgura 1/4 mercimek kullanarak dün yaptım. Mercimekleri cezvede 5 dakika kadar kaynattım sadece dışı yumuşasın diye, bulgura bir şey yapmana gerek yok sadece süzmen yeterli. Bundan sonrası tek tencere zaten. Yağ erit soğan biber öldür domates ekle. Bulgur ve mercimeği de koyup kavur 2-3 bardak sıcak su ekle gg. Nasıl bulgura bişey yapmana gerek yok 15 dakka pişirip 15 dakka dinlendirmeden mi yiyceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Bunların 10 saat pişirme yapanı var mı? Sabah 8de evden çıkarken atayım akşam 6da geldiğimde hazır olsun falan. 6 satte pişiriyorsa da son 4 saat soğumasına izin vermesin sıcak tutsun misal. Ha bide pulled pork / brisket falan yapmak mümkün mü? Gerçi domuz zor ya nerden bulacağım, anca budapeştede yerim onu =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 var benimkisi öyle. (REDMOND RMC-M90) pişirdikten sonra aleti kapatmadığın sürede sıcak tutuyor. hatta timer koyabiliyosun 10 saat sonra pişirmeye başla diye. genelde 60 derecede 4 saat et pişirmek için kullanıyom gerçi ben aleti. (sous vide usulü) normal yemekler için de cidden güzel alet. ısıyı heryerden veriyor çünkü tencere dibinden değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2018 24 saat sonra sıcak tutmayı kapatiyordu güvenlik nedeniyle galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar