bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 25 yaşında stajyer almak ancak ırgat gibi amele arayan şirketlerde olur, onlarda para vermiyor. Yeni mezun stajyer alacaksın ki geliştirdiğinde deneyimi olmasa bile asistan veya uzman yardımcısı olarak başlatıp, staj döneminde öğrettiklerinin geri dönüşünü alabilesin 26 yaşında normalde uzman oluyorsun. Ondan ne yapmak istediğini kesinleştir ve paraya bakmadan deneyim için atıl hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Crm uzmam yardımcısı için ilan girdik geçen hafta çok saçma sapan high profile işsiz gençlik var ortada. Her şeyi doğru yapıp üstüne bilezik takmış her fırsatta ve 2 bin altına gelip çalışmaya hevesli. Çok garip yani ortamlar. Rekabet saçmalamış durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 26 yaşında normalde uzman oluyosun ney noliferlığın mı uzmanı oluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 4 yılda uzman olamıyorsan no lifer oluyorsun kariyer noktasında. Niche işler dışında böyle en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 bingildak said: 25 yaşında stajyer almak ancak ırgat gibi amele arayan şirketlerde olur, onlarda para vermiyor. Yeni mezun stajyer alacaksın ki geliştirdiğinde deneyimi olmasa bile asistan veya uzman yardımcısı olarak başlatıp, staj döneminde öğrettiklerinin geri dönüşünü alabilesin 26 yaşında normalde uzman oluyorsun. Ondan ne yapmak istediğini kesinleştir ve paraya bakmadan deneyim için atıl hemen. http://bilgionline.bilgi.edu.tr/programs/yonetim-bilisim-sistemleri/ Ders programı gayet iyi geldi bana, bayagi geç kaldıgımın farkındayım ama Psikoloji Bölümü girdi araya, ki stajyer alırken yaşa bakmaları bayagı kötü. Deneyime bakmaları lazım, sonucta insan her yaşta öğreniyor ne bileyim. Şu attığım linkteki program online mesela, bir yandan iş bulursam deneyim kazanırken masterimi yaparım diyorum en kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 4. sayfaya yönelik yorum yapıyorum MIS o kadar da el kol sallayarak iş bulma bölümü değil. ben geçen sene mezun oldum arkadaşlarımdan iş bulamayıp mecburen askerlik uzatmak için yüksek lisans yapan çok fazla kişi var. hayatından memnun tek arkadaşım var o da beykent'e araştırma görevlisi olarak gitti. ben de şu an senin gibiyim aslında. mezun oldum ve okuyorken farklı bir sektörde çalışıyordum. mezun olduktan sonra da o sektörden devam ederim diyordum ama işler düşündüğüm gibi gitmedi. bazı teklifler geldi, olmadı. şimdi de boş durmaktansa online kurslarda bir seviyeye gelmeye çalışıyorum. eğer yazılım konusunda kendini geliştirmeye karar verdiysen udemy'e göz at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Neye biraz yanaşsam, onda iş yok zaten. Yönetim Bilişim Sistemleri okuyup bir yandan sertifika alabilirim, ne bileyim bir yandan calisirim. Yapamaz mıyım üçünü birden yani. Canım cok sıkkın ne diyeyim. Bingildak'in dedigi gibi, rekabet had safhada. ''Erkekler bilişimde daha iyi'' diye de saçma bi algı var çogu insanda bir de maalesef, umarım o da etkilemez. Eger psikolojiden vazgeçip, ybs ile bilişime yönelirsem. Mesleğin cinsiyeti yok. Türkiye'den gerçekten bunaldım artık. Sırf yurtdışına kaçmak için bile bilişime yönelebilirim o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 endustri düşünüyorsan, genel psikoloji masteri yapsana baştan lisans okuyacağına. 4 yıl psikoloji okuyup endüstri psikolojisi alanında çalışmayı planlıyorsan beklediğini bulamayabilirsin türkiyede . Ayrıca İK için büyük meme+ 1.80 boy + sarı saçların olması yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 masa said: endustri düşünüyorsan, genel psikoloji masteri yapsana baştan lisans okuyacağına. 4 yıl psikoloji okuyup endüstri psikolojisi alanında çalışmayı planlıyorsan beklediğini bulamayabilirsin türkiyede . Ayrıca İK için büyük meme+ 1.80 boy + sarı saçların olması yeterli. İşletme bölümünden genel psikoloji masteri yapılmıyor ama, başvuramıyorsun bile :) Hayır başvurulsa ve bilimsel eğitim verseler ayrı güzel olur ama o da yok. Örgütsel psikoloji masteri var Bilgi'de, o da bilim sınavı istiyor, hazırlık vermeden. Belki ona kasabilirim ama geçer miyim emin değilim. Bir de, örgütsel psikolojiden mezun olunca ''Örgütsel psikolog'' ünvanını alıyorsun ki o da şirketlerde pek bulunmuyor. İK için zorlanır anca, o zaman da MBA yapmışlar ve deneyimliler öncelikli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2017 masa said: endustri düşünüyorsan, genel psikoloji masteri yapsana baştan lisans okuyacağına. 4 yıl psikoloji okuyup endüstri psikolojisi alanında çalışmayı planlıyorsan beklediğini bulamayabilirsin türkiyede . Ayrıca İK için büyük meme+ 1.80 boy + sarı saçların olması yeterli. abi buyuk memesi olan gelsin bende baslasin zaten.. .IK icin ne aliyorsa aylik hemen anlasiriz. accomodation, yemek bedava, akbil'e burada gerek yok. her yer yakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Bence herseyden önce hangi alanda calismak istedigine karar ver. Sektör sacmasapan bi durumda olabilir netekim biseye kastiktan sonra illaki is bulursun. Bilisimmi psikolojimi? Ikisi cok baglantili seyler degil. "Bilisimde iyi para varmis okuyim" diye dusunuyosan bence öyle bi adim atma. Kisisel görusum, cinsiyetten ziyade bilisim icin alana ilgili olman lazim. Ilgin hic yoksa ve "is bulmak kolaymis" diye girersen mevzuya kendini ite kaka master'i bitirmeye cabalarken bulabilirsin. Bi de avrupada MIS sektöru iyi dedigim gibi ama yukardaki MIS okuyan arkadasin mesajini referans alirsak turkiyede super bi halde degil. Yok benim yinede IT dunyasina ilgim var diyosan kendi kendini gelistirebilecegin zirilyon tane kaynak/kurs var. Bi yandan okula devam edip bi yandan bu kurslari alip öyle biseyler yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 bingildak said: 4 yılda uzman olamıyorsan no lifer oluyorsun kariyer noktasında. Niche işler dışında böyle en azından.Türkiye'de erkekler için ortalama işe başlama yaşı 24 yalnız, o da master falan yapmayacaksa. 18 + hazırlık + 4 yıl üni + 1 askerlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Çok büyük bir kesim hazırlık okumuyor. Askerlikte 1 yıl değil. Masterı da çalışırken yapmak gerekiyor. Yoksa deneyim/yaş olarak çok geri kalıyorsun. Giriş seviyesi pozisyonları için belirli yaş aralıkları var. 27 yaşında seni giriş seviyesi pozisyona kimse almak istemez çünkü yaşın getirdiği şeylerden dolayı bazı şeyleri çok daha hızlı ve fazla bekliyorsun. Ondan verdiğin eğitimin geri dönüşümünü alamıyorsun. İlk bir üst teklife atlıyor adam/kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 30 yaşında 1-2 yıllık tecrübeli adamla çalışmak büyük sıkıntı gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Niche işler için geçerli değil tabii. IK dedin mi mesela, yaş okul adı deneyim İnanılmaz önemli. Görüşmeye bile çağrılmazsın aslında çok iyi bir aday olsan bile. Ne yazık ki böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 ne yazik ki memeler ve sari sac daha onemli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Hee öyle senin dünyanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 bingil patron olsan yalandan yaninda calisacak bir is icin ole 180 meme gelse evlen benimle diye ziplamazmisin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 İçinizdeki sapığı ne olur içeride tutun, sayfalar yapış yapış oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 bu kdar cok mm yazmayin dasaaa nin %50 sini zor tutuyorlardir simdi orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 bende aramaya başlıyorum hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 nerde arion? pozisyon bulunca dürt beni pm'den fln ekibi tanımasam tanıyan birini tanıyorumdur muhtemelen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 izmirde ya, yoksa zaten istanbul baya kolay POF vfn en son çare tt hala karışık tcell de poz yok. başka sektörde deneyebilirim baya sağlam leap of faith yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 ya izmir zor :) tt'de de tcell'de de izmir için sıra var resmen :P vodafone'u bimliyorum da benzerdir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2017 >izmir >bilişim pick one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar