darkwingduck Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Marry poppins y'all! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 drax lı sahnelerde baya güldüm. Marry poppins cok iyiydi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 sylvester başgana bir spinoff falan çaksalar ya, adam tam oturmuş role. onun dışında fazla drama dnmüş filmde bence, sen benim babamsın sen benim oğlumsun muhabbetinden pembe dizi izliyorum sandım bir noktadan itibaren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 poppins, pacman filan ne alaka ama ya. Nostaljik espri yapicaz diye tadi kaciyo filmin. Iyiki annesinden bi kaset kaldi herife. Soul Gem walkman'in icinden cikicak diye korkuyodum ama cok sükür akillarina gelmemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Keşke Stallone "You betrayed the Code!" dedikten sonra Yondu'dan bir "COOOOODE!" çıkışı gelseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2017 Biraz fazla uzun ama ilk film kadar iyiydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2017 cok harikaydi. cok guldum, eglendim. senaryo kesinlikle cok cok akici olmus. ego mego falan burada cizgi romanlari yakin takip edenler gibi bilgili olmayinca karakterlerin dogru anlatilip anlatilmadigi (ne bileyim spesifikasyon gibi yorum yapmissiniz) gibi detaylar disinda konu anlatimina odaklanip filmin tadini cikartabiliyorsunuz. konu tam bir duygu roller coasteri. teaser kismi haric tum bolumler basarili. neyin olacagini tahmin ediyorsunuz ancak film neyin oldugundan cok hikayenin nasil anlatildigi ve de size ne hissettirdigi ustune kurulu. cok fazla guldum. bir kac yerde huzunlendim. sonuc olarak cok eglendim. bu seri bttf gibi seneler seneler sonra, defalarca defalarca izlenilebilir. iyi bir filmi iyi yapan seylerden birisi de her izlenildiginde ayni tadi verebilmesi, eglendirebilmesi. bence her ozelligine sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 gereksiz dram harici bayağı başarılıydı. hollywood komikli filme dram koyma takıntısından kurtulamıyor nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 9gag göndermesi vardı bikaç tane, güzel yedirmişler onları da ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 9gag ? o göndermeleri anlayacak yaş kitlesi yok 9fagde age of shitlords varsa görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2017 bi tanesi for research purposes idi diğerini unuttum bişi daha vardı 9gagten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2017 Dün akşam izledim, ilkinin bir tık altında bence. Drama fazlaydı. Bazı komikli sahneler zoraki gibiydi. 7/10 baby groot ve drax aşırı iyiydi. Genel olarak açılış sahnesi pek beğenilmemiş galiba ama ben mest oldum, deadpool giriş sahnesiyle yarışırdı. Görsel olarak 11/10 verilir, kafam da hafif güzeldi ayrı bi güzel oldu lel Ego ve hikayesi hakkında bilgim yoktu, babasıyla alakalı başka hikayeler okumuştum biraz süprüz oldu bu, daha güzel işleyebilirlermiş bu konuyu da, çok yüzeysel olmuş sanki. Komiklikler şakalar tam yükseltmişken çaat dramatik bi sahne giriyor, ya da tam tersi dram dram dram böhühü derken çaaat çok komik bişi oluyor falan, bu biraz baydı beni. Yondu'ya çok üzülsem de öldüğü sahne ve cenazesi çooook uzun geldi. Üsttekiler neyse aşırı rahatsız etmedi ama en gıcık olduğum şey MCU main story ile ilgili HİÇBİR SPO VERMEDİLER!!!11 Lan insan bi Thanos koyar aftercredit scene e. Thanos gösteremiyosan infinity stones ile ilgili bi sahne koysaydınız bari. pöf. Neyse iyiydi yine de, gayet eğlenceli bi şekilde izlettirdi kendini. Bu Thor ve Hulk'u hapseden eleman da celestial dı sanırım, collector da öyleydi galiba. Ego ile kardeş mi oluyor bunlar? lel baktım şimdi alakası yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 birinciden daha cok begendim ben. yondu olayini cok uzatmislar onun disinda hicbi sikintim yok filmle. anira anira guldum butun film. groot'u her gosterdeklerinde guldum sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Vingthor said: birinciden daha cok begendim ben. yondu olayini cok uzatmislar onun disinda hicbi sikintim yok filmle. anira anira guldum butun film. groot'u her gosterdeklerinde guldum sanirim ya alien konusunda sudan geldik biz, hücreydik, dna idik falan saçmaladım. yetkiliydin sen bu konularda orada bi ayar versene bana, açıklasana. bu arada ilk film bok gibiydi. muhtemelen bu da öyledir. ortamlara düşsün izlerim. para vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 banlayın şu kodumun memurunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 imamizer said: Vingthor said: birinciden daha cok begendim ben. yondu olayini cok uzatmislar onun disinda hicbi sikintim yok filmle. anira anira guldum butun film. groot'u her gosterdeklerinde guldum sanirim ya alien konusunda sudan geldik biz, hücreydik, dna idik falan saçmaladım. yetkiliydin sen bu konularda orada bi ayar versene bana, açıklasana. bu arada ilk film bok gibiydi. muhtemelen bu da öyledir. ortamlara düşsün izlerim. para vermem. (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Eglencelik aksiyon filmi, drami biraz fazla kacmis. 9/10 filan abarti, 7.5 calisir benden, o da efektlerden ve baby groot tan dolayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2017 Vingthor said: birinciden daha cok begendim ben. yondu olayini cok uzatmislar onun disinda hicbi sikintim yok filmle. anira anira guldum butun film. groot'u her gosterdeklerinde guldum sanirim +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 dr.who ya başladım sezon 5 in ortalarında hmmps kimmiş bu çıtır dedim http://www.funkidslive.com/wp-content/uploads/2013/07/Amy-Pond.jpg nebula çıktı sdf https://fsmedia.imgix.net/d0/74/7f/16/54dc/4b0a/8696/54d5bcf9cd55/landscape-movies-guardians-of-the-galaxy-nebula-karen-gillanjpg.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 mavilisiyle de çıkarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Sinemaya gidilmeli mi bu film için ? Benim bi arkadaşım sıkılmış, son 20 dakika terketmiş salonu, Hızlı ve Öfkliye girmiş. asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 arkadasin salak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Beni de şaşırttı, çünkü patide herkes beğenmiş. Adam da sürekli film izleyen takip eden biri, sürekli sohbet ederiz filmler hakkında. Hatta Alyene git çabuk diye baskı yapıyorum kendisine git de film hakkında konuşacak adam olsun, " Bi takım salak mürettebatın neler yaptığını mı izliyim " diyor. Anlar yani filmlerden, hindistan filmi izleyip, hintçeyi bile öğrenmiş. Lanet olası Nepalli bulaşıkçı bizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 bence onu recycle'a birak. yerine senko'yu al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar