Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ameliyat oluyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Teşekkür ederim. Ameliyat büyük değil, hatta ameliyattan bile sayılmaz ama bir anı işte. Hiç ameliyat olmamış birisi olarak neşteri hayal etmek bile kötü.

Korkmaktan ziyade anı olsun diye yazdım
Mesaj tarihi:
Doktor muayenehanede bile yapar bu işlemi, ameliyathaneye götürmeyecekler umarım? Özelde para kitlemek için ameliyathane açtık yapabilirler gerçi.

Geçmiş olsun.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Agriyor cok fena :( mezajik yuttum. Bu gidisle aksam dikloron ignesi yapilacak sanirim. Suraya kadar iyiydi her sey.

Su kurbaga keserken ki bisturi ? Hayal etmistim ama yanlis gormedimse makas gibi bir seyle kesti. Cok temiz is oldu .

Tirnaga atilan dikisler agriyor artarak :(
Mesaj tarihi:
fenn said:

Agriyor cok fena :( mezajik yuttum. Bu gidisle aksam dikloron ignesi yapilacak sanirim. Suraya kadar iyiydi her sey.

Su kurbaga keserken ki bisturi ? Hayal etmistim ama yanlis gormedimse makas gibi bir seyle kesti. Cok temiz is oldu .

Tirnaga atilan dikisler agriyor artarak :(

majezik geçirmezse arveles iç. 15 dakikada kesiyor ağrıyı.
Mesaj tarihi:
Geçmiş olsun.

Yüklen ağrı kesiciye ya, birkaç güne hafifler muhtemelen. Ben bonibon gibi Dolorex yutuyordum, dozajın üst sınırına dayandıydım ilk 3-4 gün.
Mesaj tarihi:
Haplar bile etki etmiyor, 12 saatte bir igne vuruluyorum. 1tl boyutu da da kaniyor popom. Ne nohut tanesiymis ya !!!!! Nohut dedik hafif ameliyat dedik , hatta ameliyat bile degil dedik . Agrisi oluk oluk terletiyor.
Mesaj tarihi:
Dikloron vuruluyorum, 10-20 dakikaya ağrıyı kesiyor. Mazejik ve vermidon yuttum etki bile etmiyor. Anestol ve türevi hapları hiç denemedim.

Tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
  • Yeni Oluştur...