Mal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 ameliyat değil değil ya seninki bişey olmaz geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Teşekkür ederim. Ameliyat büyük değil, hatta ameliyattan bile sayılmaz ama bir anı işte. Hiç ameliyat olmamış birisi olarak neşteri hayal etmek bile kötü. Korkmaktan ziyade anı olsun diye yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 gecmis olsun, kucuk bisi zaten yazmislar :) buyuk operasyon oluncada korkmaya gerek yok, morfini basiyorlar ucuyorsun iki gun havada zaten sdfadfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2017 Noyanın ayak parçalanma konusunu çağrıştırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Doktor muayenehanede bile yapar bu işlemi, ameliyathaneye götürmeyecekler umarım? Özelde para kitlemek için ameliyathane açtık yapabilirler gerçi. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 masa said: Noyanın ayak parçalanma konusunu çağrıştırdı. hatırladıkça tüylerim ürperiyor kan, dehşet, gözyaşı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 o neymiş ya kaçırmışız bak bu konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 askerde tırnak makasının o kör törpüsüyle nasırımı kesip koparmıştım hayatımda daha büyük acı çekmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Adam revenant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 ayı daha az acıttı aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Ameliyat bitti, ameliyathanedeki muzige hayran kaldim. Tirnak delinecek sekilde atilan 3 dikis biraz icimi urpertti sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 bundan çok daha zor diş operasyonları var bişey var sandım emenike. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Geçmiş olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Sagolun , tesekkur ederim. Basit lokal bi operasyon , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 fenn said: Sagolun , tesekkur ederim. Basit lokal bi operasyon , hahaha ilk mesaja ve konu açılımına bak, bu mesaja bak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Agriyor cok fena :( mezajik yuttum. Bu gidisle aksam dikloron ignesi yapilacak sanirim. Suraya kadar iyiydi her sey. Su kurbaga keserken ki bisturi ? Hayal etmistim ama yanlis gormedimse makas gibi bir seyle kesti. Cok temiz is oldu . Tirnaga atilan dikisler agriyor artarak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Tırnağa dikiş mi atılır ya öff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 fenn said: Agriyor cok fena :( mezajik yuttum. Bu gidisle aksam dikloron ignesi yapilacak sanirim. Suraya kadar iyiydi her sey. Su kurbaga keserken ki bisturi ? Hayal etmistim ama yanlis gormedimse makas gibi bir seyle kesti. Cok temiz is oldu . Tirnaga atilan dikisler agriyor artarak :( majezik geçirmezse arveles iç. 15 dakikada kesiyor ağrıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 tırnağa dikiş atılmış böbrekleri alsalar daha iyi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 onu okuyunca ben de bir tuhaf oldum. gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2017 Geçmiş olsun. Yüklen ağrı kesiciye ya, birkaç güne hafifler muhtemelen. Ben bonibon gibi Dolorex yutuyordum, dozajın üst sınırına dayandıydım ilk 3-4 gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Haplar bile etki etmiyor, 12 saatte bir igne vuruluyorum. 1tl boyutu da da kaniyor popom. Ne nohut tanesiymis ya !!!!! Nohut dedik hafif ameliyat dedik , hatta ameliyat bile degil dedik . Agrisi oluk oluk terletiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 çok geçmiş olsun! en kısa zamanda atlatırsın umarım. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2017 Anestol falan topikal bir opsiyon yok muymuş oraya ya, sorsaydın doktora. Tırnakta dikiş kötüymüş. Geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2017 Dikloron vuruluyorum, 10-20 dakikaya ağrıyı kesiyor. Mazejik ve vermidon yuttum etki bile etmiyor. Anestol ve türevi hapları hiç denemedim. Tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar