Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hamburgerleri sevemiyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Laraken said:

kızılkayalara hala kırgınım, ı ıh almam oradan da bambi falan idare ediyor istanbul'a geldiğimde. bi de ıslak hamburger yerken bıyığımı çıkarıp masanın kenarına koyasım geliyor ya.

bambi idare ediyor mu ? la ikimiz de bambi kızılkayalara basar ıslak konusunda demiyor muyduk? adam tepki çekmemek için politik davranmış resmen fdgdsfgh
Mesaj tarihi:
Archangel_ said:

Laraken said:

kızılkayalara hala kırgınım, ı ıh almam oradan da bambi falan idare ediyor istanbul'a geldiğimde. bi de ıslak hamburger yerken bıyığımı çıkarıp masanın kenarına koyasım geliyor ya.

bambi idare ediyor mu ? la ikimiz de bambi kızılkayalara basar ıslak konusunda demiyor muyduk? adam tepki çekmemek için politik davranmış resmen fdgdsfgh

olm kızılkayaların tadını hatırlamıyorum bile o derece dfdsf
Mesaj tarihi:
istanbullu olsam büyük ihtimal ıslak hamburgeri bu kadar arzulamam. benim için 3-4 yılda bir fln yiyebildiğim manyak süper izmirde hiç olmayan birşey. hergün yenir mi onu bilemem.
Mesaj tarihi:
valla son 10 yildir, yilda sadece birkac haftaligina yiyebildigim birsey oldugu icin tapmamak elde degil.
midye dolma da benim icin ayni ayardadir, iki kisi tepsiyi süpürdügümüzü bilirim deyip, tartismayi baska yone cekiyorum :D
Mesaj tarihi:
bizim arkadaş komple denizi yedi diyim de uzamadan bitsin sdfsd. abi midye istediğinde ulaşabildiğin bişi ya, ıslak gibi değil. bayadır yemiyorum bi ara çıtlatayım bak.
Mesaj tarihi:
Kız mıdır kadın mıdır bilemedin sanki?

Islak rekorum 3 ıslak + 1 kaşarlı dürüm bambiden. Üstüne bide arkadaşın kavurmalı tostuna musallat olmuştum. O kadar yemeği kafa iyiyken yiyince direk ayılıyorsun tabi, sarı minibüsle gözler açık döndüm eve.
  • Yeni Oluştur...