yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Domates değil; salçadır o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 tariflerde az domates az salca bol ketcap demisler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Laraken said: kızılkayalara hala kırgınım, ı ıh almam oradan da bambi falan idare ediyor istanbul'a geldiğimde. bi de ıslak hamburger yerken bıyığımı çıkarıp masanın kenarına koyasım geliyor ya. bambi idare ediyor mu ? la ikimiz de bambi kızılkayalara basar ıslak konusunda demiyor muyduk? adam tepki çekmemek için politik davranmış resmen fdgdsfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 evde yapayim dedim lol, adamlar ne etinden yapiyorsa artik yedikce yiyesi geliyor insanin. yaninda da buz gibi limonata offfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 hopdaddy hashbrownlu bi şeyler yapmış, demin yedim baya başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 islak hamburger ayık kafayla yencek bişi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 soslanmış bayat ekmek ve köpeğe atmayacağın etten ibaret. haliyle evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 abi şu kızılkayaları fazla abartmıyor musunuz ya.diğerlerinden ne farkı var çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Archangel_ said: Laraken said: kızılkayalara hala kırgınım, ı ıh almam oradan da bambi falan idare ediyor istanbul'a geldiğimde. bi de ıslak hamburger yerken bıyığımı çıkarıp masanın kenarına koyasım geliyor ya. bambi idare ediyor mu ? la ikimiz de bambi kızılkayalara basar ıslak konusunda demiyor muyduk? adam tepki çekmemek için politik davranmış resmen fdgdsfgh olm kızılkayaların tadını hatırlamıyorum bile o derece dfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 istanbullu olsam büyük ihtimal ıslak hamburgeri bu kadar arzulamam. benim için 3-4 yılda bir fln yiyebildiğim manyak süper izmirde hiç olmayan birşey. hergün yenir mi onu bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 biz de angaralıyız hacı zaten, aynı durumdayız yani seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 ıslak hamburger yapan yerler genelde abeci mekanları abi zaten. büyük ihtimal istanbullulardan fazla yiyorsunuzdur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 valla son 10 yildir, yilda sadece birkac haftaligina yiyebildigim birsey oldugu icin tapmamak elde degil. midye dolma da benim icin ayni ayardadir, iki kisi tepsiyi süpürdügümüzü bilirim deyip, tartismayi baska yone cekiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Midye tava tepsisini süpürmek çok klasik ya, kızlar bile yapıyor bazen. Islak hamburger tepsisini süpürebiliyorsan bak orda ilgi çekici bi olay var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 bizim arkadaş komple denizi yedi diyim de uzamadan bitsin sdfsd. abi midye istediğinde ulaşabildiğin bişi ya, ıslak gibi değil. bayadır yemiyorum bi ara çıtlatayım bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 valla bu tepsiyi temizleyen kiza kiz demem ki ben :D baska bisi o lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 2-3 tabak pilav yiyorsun gibi düşün hacıt, onun etinden nolacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Kız mıdır kadın mıdır bilemedin sanki? Islak rekorum 3 ıslak + 1 kaşarlı dürüm bambiden. Üstüne bide arkadaşın kavurmalı tostuna musallat olmuştum. O kadar yemeği kafa iyiyken yiyince direk ayılıyorsun tabi, sarı minibüsle gözler açık döndüm eve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 şu iğrenç şeyi bir de sokakta nasıl yiyorsunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 BulletRide said: şu ana kadar en güzel burgeri OX Wine&Burger'de yedim Bodrum'da. Konum alayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 İğrenç değil de manasız bişi bence. Midyeli pilav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Manası değil lezzeti güzel ya, başarılı bir tat bence. Canım çekti çok fena :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 kafa güzelken tepsi tepsi gidiyor valla. ayıkken 1 tane ağzıma dokundurmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 midye neden gereksiz olsun. mardinlilerin 1 numaralı geçim kaynağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 sabah kahvaltısında yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar