Arma Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Bende katılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 katılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 basic deckle mi giricem lan allahsızlar neyse en azından ucuz bi kaç paçoz deck var onları yaparım olmadı aggro mage var nemetli felan pirate waryor var bide 2/2 taunt healsız paladin var olmadı bakcaz apaçi stayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 bo5 için 4 deck lazım oluyo 1i banlanıyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 yaz beni de 5 deck nasıl çıkarcam bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Silphatos said: yaz beni de 5 deck nasıl çıkarcam bakalım literally 1 üst postta 4 deck denmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 karşı tarafın neyi banlayacağını nasıl tahmin ediyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 adama diyosun ben warrior rogue druid mage getirdim o da diyo ben de warrior rogue mage paladin getirdim sen diyosun ki bok oynarsın o warrioru o da sana diyo ki sen de o rogue'u bok oynarsın geriye kalan 3er deckle oynuyosun işte 3üyle de kazanana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 3 farklı warrior deck getirirse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 O yoh iste. 4 farkli class olcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 BonePART said: basic deckle mi giricem lan allahsızlar neyse en azından ucuz bi kaç paçoz deck var onları yaparım olmadı aggro mage var nemetli felan pirate waryor var bide 2/2 taunt healsız paladin var olmadı bakcaz apaçi stayla tum decklerini acik etmissin dostum.. simdi herkes onlarin etrafina deck kuracak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 ben bonepart'ı yenmek için çalışmalara başladım, son 10 saattir playtest ediyorum decklerimi ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 hemet paladin yapiyim bari :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 1000₺'lik destemle sizi ezmemek için girmiyorum turnuvaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 ee ne zaman başlıyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 bi tane siteden turnuva formatı yarattım haftaya cumartesi başlıyıcak şekilde girerken 4 classınızı + battle tag'inizie yazıyosunuz single elem bo5 1 ban conquest formatlı join linki aşşağıda onaya gerek olmaz heralde maç sonuçlarını kendiniz girebiliyosunuz quixef'i admin yaparım maç oynama süresi olarak pazardan pazara yapabiliriz böylelikle herkes bi şekilde oynayabilir maçlarını 1 hafta içinde neyse bi bakın olmazsa başka yerden şeederiz TURNUVA LİNKİ battlefy.com/geleneksel-paticik-hs-turnuvası/paticik-hs/58f92b78a03579032f747851/info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 bi akşam yapalım bitsin bence kaç kişiyiz zaten 3-5 saat sürer sürmez haftada bir maç olayı çok pis yalan olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 4 class seçtim ama warrior ve hunter banı kabul etmiyorum ha ona göre. Gerçi bende bu şans varken ilk turda yav gelir direk =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 sabonis said: ben bonepart'ı yenmek için çalışmalara başladım, son 10 saattir playtest ediyorum decklerimi ona göre Avantaj verdim olm işte. Çok ezmiyim dedim herkezi 3-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 basvurdu basic decklerimle mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 mulgear6 said: TURNUVA LİNKİ battlefy.com/geleneksel-paticik-hs-turnuvası/paticik-hs/58f92b78a03579032f747851/info 12 kişi kayıt olmuş (ben dahil) hadi elden ele basın kayıt olun da başlayalım hafta içi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 stream falan yapsın bari yarın aksam baslayalim iste maclara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 yalnız şöyle bişey yapsak mı? quest rogue ya da pirate warriordan birini genel olarak banlasak turnuva öncesi keyif açısından? 4 deck-1 ban şeklinde olucaksa çoğu kişi pirate ve quest rogue aynı anda getirip turnuva keyfini kaçırabilir. (banlama yapılmaz ise ben de o şekilde gelirim büyük ihtimal, muhteşem noobluğumla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 3 farklı deckle kazanmak zorunda olduğun için sorun olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 12 kişi kayıt olmuş ving de kayıt olucak 13/32 olduk hadi biraz daha katılım olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar