mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 disclaimer: u.....u topici değildir !!11 elektronik sigaranın konusu var da sarmanın da olsun malum bi paket sigara en az 10 tl yıllardır sarma içiyorum paket sigara içince ciğerlerim iflas ediyo zaten almanyadayken piel roja'nın kahverengi pakedinden alıyodum türkiyede şu an yarı yarıya küba ve bulam alıyorum 5 liralık tütün 1 hafta götürüyo beni küba tütünü çikolata kokulu aromalı hafif/orta arası bi içimi var çabuk sönüyo ama bulam dediğin zaten sarı adıyaman tütünü orta sertlikte o da tek başına adam öldürür karıştırınca gayet güzel oluyo sarmak için de taa ne zaman aldıgım ufak bi alet var tütün filtre koyup kapatıyosun kağıdı ıslatıp üstüne koyuyosun çeviriyosun metal bişey en azından 5-6 yıllık alet ama hala çatır çatır sıkıntısız çalışıyo eğer başka güzel kullandıgınız tütün varsa yazın deneyelim sinerji yaratalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 6 senedir sarma tütün içiyorum. Tad mat girmicem o konulara artık. Tek önerim sakın açık tütün alma ucuz diye. Onların hepsi bok, küba müba farketmiyor. Ne bilim 2-3 lira fazla ver george karellias falan iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Ben yurtdışındayken Amber Leaf kullanıyordum. Burada eve yakın olan tütüncüde yok, onun yerine george karelias içiyorum bayadır. Memnunum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 içmeyin hiç bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 amber leaf ve old holborn iciyodum bir ara, ugrasilmiyo sarmakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 25 lira verip adam gibi old holborn falan alıyorum 1 hafta gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Mentollü sigara tiryakisiyim. Ayrıca sigara sarmayı beceremiyorum.Bunun için kutular gördüm, hem kağıdını+tütününü saklıyor hemde fırt diye kıvırıyor tütünü kağıda koyup (filtresiz). BUnlar ne kadar kullanışlı?Güzel sarıyo mu? Mentollü tad verecek filtreleri her yerde bulabilir miyim? Son olarak hangi tütünü alayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 güzel sarıyor da onlarla ince sigara sarılıyor kalın sarılmıyor haberin olsun. gerçi kalın filtre de bulunmuyor artık pek herkes ince içiyor. aroma istiyorsan old holbornlar güzel, hafif içim istiyorsan golden virginia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 saramayanlar çiğnesin olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 kalın saranları var onların baya parmak kalınlığında sarıyor hatta, arkadaşın kullandığı çarşaf ocb nin organik olanındandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 pontipati said: kalın saranları var onların baya parmak kalınlığında sarıyor hatta, arkadaşın kullandığı çarşaf ocb nin organik olanındandı kalın saranlardan nereden bulurum (kalın için king size kağıt mı lan ya)?Marka model ya da dükkan falan sölerseniz sevinirim :) Kadıköy taraflarındayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 u...u mu yoksa dolma mi sariyosunuz parmak kalinliginda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 kadıköyde 1000 tane var yer nazım hikmetin oralara doğru bi otopark var onun orda bi tane var tütüncü carl jr'ı geçince soldaki 2. pasajın içinde var bi tane muhtemelen rıhtıma doğru giderken de 2-3 tane bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 RamsesII said: pontipati said: kalın saranları var onların baya parmak kalınlığında sarıyor hatta, arkadaşın kullandığı çarşaf ocb nin organik olanındandı kalın saranlardan nereden bulurum (kalın için king size kağıt mı lan ya)?Marka model ya da dükkan falan sölerseniz sevinirim :) Kadıköy taraflarındayım... şöyle bir şeydi arkadaşın tabakası: http://mcdn01.gittigidiyor.net/27690/tn30/276904206_tn30_0.jpg nerden bulunur hiç bilmiyorum valla seçkin merdivenaltı tütüncülerde olabilir ocb çarşafı yazmamın nedeni lastik gibi bir şey, kolay kolay yırtılmıyor, araba koysan yırtılır. king size çarşaf da var da gerek yok onlara topic kitlenmesin :'D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 cuara içenler olarak biz de açalım bi topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 türkiyede bu aletler aşırı dandik sarmıyo bile o derece dandik saranı da 1 haftada parçalanıyo çünkü dandik muşamba gibi bişeyden yapıyolar 7.5€'ya almıştım ben almanyada bunlardan saran yeri kumaşımsı bişey 3 yıl kadar kullandım kız arkadaşıma verdim sonra o da 2 yıl kadar kullandı artık ölmeye başladı ama gerçi şundan kullanıyorum yıllardır gayet memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 2017 de neden hala tütün içiyorsunuz abi. keyfi patlatın arada, alışkanlıkla içiniz çöp oluyor. yazık değil mi bıraktığında hayatında en ufak eksiklik hissetmeyeceğin bir şey için ömrünü kısalttığına, hayat kaliteni düşürdüğüne. arkadaşlar, böyle bir şey olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 mulgear6 said: kadıköyde 1000 tane var yer nazım hikmetin oralara doğru bi otopark var onun orda bi tane var tütüncü carl jr'ı geçince soldaki 2. pasajın içinde var bi tane muhtemelen rıhtıma doğru giderken de 2-3 tane bulursun gidip bakayım kalın dolma saranlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Laorx said: u...u mu yoksa dolma mi sariyosunuz parmak kalinliginda? ben tütün için soruyorum abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 yapmayın etmeyin yakmayın gençliğimizi mulgear6 said: disclaimer: u.....u topici değildir !!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 mulgear6 said: türkiyede bu aletler aşırı dandik sarmıyo bile o derece dandik saranı da 1 haftada parçalanıyo çünkü dandik muşamba gibi bişeyden yapıyolar 7.5€'ya almıştım ben almanyada bunlardan saran yeri kumaşımsı bişey 3 yıl kadar kullandım kız arkadaşıma verdim sonra o da 2 yıl kadar kullandı artık ölmeye başladı ama gerçi şundan kullanıyorum yıllardır gayet memnunum önceki sayfada konulan iyi gayet ben kullanıyorum yıllardır. sarma+saklama işi için iyi eğer önceden günlük sarıp tabakaya dizmiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Sarmayi bilmeden tutun icenlerle dalga gecebilio muyuz? :D Sari old holborn icerdim eskiden simdi bulamadim. George karelyas ve ogullarinin normalini aliyorum. Gerci tutuncu 7'de kapadigindan cogu gun gene pakete kaliyorum bi oyle bi boyle yapinca da kotu oluyor. Kagidim arap, filtrem en ucuzu neyse o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 ucuz filtreler mahvediyor tadı ya, kağıt olarak arap ok ama filtrede çok pintilik yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 sarmanın en büyük zorluğu yazın ya kışın montun ceplerine sığıyo filtre kağıt tütün sarma aleti çakmak derken de yazın pantolona sığmıyo napalım kapri giyip baldır ceplerine mi tıkıştıralım yani böyle şey mi olur bunu doğru bulmuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2017 Elle sarsanız her türlü makinadan düzgün çıkar alıştıktan sonra da en temizi vape gene her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar