sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 10 yıllık abd vizem var (5 yıl kaldı). Önümüzdeki günlerde bir İran seyahatim olacak, ABD ye bir sonraki girişte sorun yaşar mıyım? Bilemedim yazık olmasın ABD vizeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 mevcut durumda yaşamazsın, en fazla sorarlar sadece niye gittin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Yasal olarak yaşamaman lazım. Israil'e gideceksen sorun olur ama. Bir de bu tarz durumlar için bizim emniyetin ikinci pasaport uygulaması var diye biliyorum. Birini alıp, birini bırakıyorsun. Bir soruştur, alabiliyorsan iran'a onunla gidip gelirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 3-4 ay önce arkadaşım geldi, hatta şu anda oturuyor karşımda. 10 senelik abd vizesi var onun sorun olmuyor yani. ÖM den haberleşelim, tahrana geleceksen gel misafirim ol. konak ol =) OH BEN TOTOMDAN ANLAMIŞIM. hiç bi fikrim yok he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 girişte kenara çekip soru soruyorlar başka bir şey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 bi daha ki amerikan vizesine talepte not kırabilir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 İran-ABD sorun oluyor mu bilmiyorum ama ben israil-arap ülkeleri yüzünden 2. pasaportu almıştım. Hatta artık özel izinle 2 pasaportu da sana bırakıyorlar aktif olarak. Araştır bir istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 git konus 2. pasaportu al. birine sorun olmaz cikar sana olur. o riske degmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coskun-Sabah Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 2 sene sonra turk almayacaklari icin amerikaya boyle bir sikinti olmayacak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 asıl 2 sene sonra bizim başkan çıkışları yasaklamasın da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 amarikanin da isi zor..onlar da cok pis ayristi..isteyenler ses cikartmiyor da istemeyenler bagirmaya basladi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Kithnos said: Yasal olarak yaşamaman lazım. Israil'e gideceksen sorun olur ama. Bir de bu tarz durumlar için bizim emniyetin ikinci pasaport uygulaması var diye biliyorum. Birini alıp, birini bırakıyorsun. Bir soruştur, alabiliyorsan iran'a onunla gidip gelirsin. Riske atmak istemiyorsan iran için ikinci pasaportu alabilirsin, emniyette baya rahat hallediliyor o iş. Hazır dilekçesi var şu şu ülkelerin arasındaki sorunlar yüzünden istiyorum pls diye, veriyorsun normal pasaport gibi hemen çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Tamamdır çok sağolun bilmiyordum 2. pasaport hadisesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar