Stringray Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 applev0dka said: Catze said: beşiktaşı ait olduğu yere süt ligine geri gönderdiler zaaa Elinize verdikleri lige mi gerçekleri ifade eden şu mesaj ban sebebiyse adam kalmaz forumda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 forum pek bişey kaybetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 olmadı kartal, sikin saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Beşiktaşlılar ne zaman düzgün konuşmayı öğrenecek acep... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Ne macti ama Sonuna kadar mucadele ettik helal olsun Kartalima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Stringray said: ulan... askıdfpndasıpongf bu çok iyiymiş ya olsun biz sevinmek için sevmedik bunu da her fırsatta hatırlatıyoruz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Herifler daha iyiydi bala 2 direk oldu yoksa daha erken biterdi maç. Biz bu maça pek iyi hazırlanamamışız konsantrasyon eksikliği bariz vardı ne alakaysa. Atibanında en kötü maçını oynayacağı tuttu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 tunch said: applev0dka said: Catze said: beşiktaşı ait olduğu yere süt ligine geri gönderdiler zaaa Elinize verdikleri lige mi gerçekleri ifade eden şu mesaj ban sebebiyse adam kalmaz forumda.. Gercekleri birbirnizin eline vermeden, orasina burasina koymadan yazamiyorsaniz zaten isiniz yok forumda. Sirf bu sebepten kalmayacaksa varsin kalmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 di said: tunch said: applev0dka said: Catze said: beşiktaşı ait olduğu yere süt ligine geri gönderdiler zaaa Elinize verdikleri lige mi gerçekleri ifade eden şu mesaj ban sebebiyse adam kalmaz forumda.. Gercekleri birbirnizin eline vermeden, orasina burasina koymadan yazamiyorsaniz zaten isiniz yok forumda. Sirf bu sebepten kalmayacaksa varsin kalmasin. gerçekleri ifade etme şeklinden çok adamına göre muamele var gibi sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 50 kere ayni sekil ban yiyen adam akillanmiyosa biraz da adamina gore muamele olsun ne var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Surekli ayni sebepten atilan kisi yine atilinca nasil adamina gore muamele oluyor anlamadim ama oyle olsun hadi. Hep ayni seyi yapilan adamina gore muameleyle atiliyor evet. Ona gore davranin iste. edit: bu arada bir yandan delikanlilik ayagina sikayete basmayip bir yandan su da yapmisti atilmadi modundasiniz. Kimsenin haberi olmazsa yapilandan kimsenin atilmamasi da normal gayet. edit 2 : atilan kisi atildiktan sonra geldi oyunda hala madem oyle ben de soyle yapicam boyle yapicam diye deliriyodu. bu kafadakini niye atmiyorum da barindiriyorum bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 di said: tunch said: applev0dka said: Catze said: beşiktaşı ait olduğu yere süt ligine geri gönderdiler zaaa Elinize verdikleri lige mi gerçekleri ifade eden şu mesaj ban sebebiyse adam kalmaz forumda.. Gercekleri birbirnizin eline vermeden, orasina burasina koymadan yazamiyorsaniz zaten isiniz yok forumda. Sirf bu sebepten kalmayacaksa varsin kalmasin. şu ban olur olmaz ayrı da di tam bir emekli albay modunda takılıyor yahu forumda. her şey onun dediği gibi olacak, saçma da olsa. bu konudan bağımsız, erolbuyukburc.jpeg neyse bu arkadaşların banı da açılır yakında. fabri her yerinden öpüyorum diyerek geceyi tamamlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Yazip cizdigimden anladigin oysa sorun sende, bende degil. edit : gerci anlamadigin bisey yok da, iste oyle isine geliyo. nasil nerden saldiririm diye delirmissin yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Hah mesela bak yine haklısın. Sorun hep bizde, başkasında. Bundan bahsediyorum. Edit: saldırmak? Delirmişim? That's what I'm talking about. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 calimero said: Hah mesela bak yine haklısın. Sorun hep bizde, başkasında. Bundan bahsediyorum. Edit: saldırmak? Delirmişim? That's what I'm talking about. Konuya sikayet ustune geldim, yaptirimi uyguladim, sonra sen geldin, ben emekli albay oldum. Arada bir alaka yok, senin birden belirip olayi kisisellestirmen var. Haliyle evet, sorun bende degil sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Abi banla git o zaman. her konuda bir hayat dersi verme gerekliligi duymalar. Gerek yok yani. Hele topic kilitlemeden once karşı tarafa söz hakkı tanımadan salak vb falan diyorsun hayat dersi verirken bazen self ban cakacaksin bir sonraki konuda diye endişeleniyorum. Ama tabi oralarda da haklı olduğun için self ban gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Fabri, her yerinden öpüyorum demiş miydim? Ha bir de talisca Hadi iyi geceler herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Penaltılarla elenmeyi haketmemiştik ama gene de teşekkürler Beşiktaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 calimero said: Abi banla git o zaman. her konuda bir hayat dersi verme gerekliligi duymalar. Gerek yok yani. Hele topic kilitlemeden once karşı tarafa söz hakkı tanımadan salak vb falan diyorsun hayat dersi verirken bazen self ban cakacaksin bir sonraki konuda diye endişeleniyorum. Ama tabi oralarda da haklı olduğun için self ban gelmiyor. Baya kafan karismis senin. En iyisi mi yat sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 olm adminler her forumda %99 oranında ne olursa olsun haklıdır zaten ona yapacak bişe yok, neyin tartışmasını yapıyorsunuz. ama burada apple gitmiş açık açık iğrenç, benim de buralarda okumak istemeyeceğim türde bi mesaj atmış. tabii ki cezasını çekecek, ki apple bunu sürekli yapıyor, 1-2 değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 adamına göre muamele yapmayan ilk admin di olabilir şu forumda, saçmalamayın. beni banlamıştı ama heralde bir yerden nerdendi yahu. apple rage modda zaten muhtemelen, ban iyi gelmiştir ona dsjhkfsg. ama pis kaybetti beşiktaş ya, üzüldüm gerçekten en azından final oynasa sevinirdim. yapabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 talisca'nin bir alex kadar saygi gormesi lazim besiktas'ta sneijder'in eski halinden beri boyle oyuncu gelmedi lige. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Yorgunluktan uyuyacağım tuttu. Güzel maç olmuş. Kaçırılmayacak maçmış. Avrupada kupa almak öyle göründüğü kadar kolay değilmiş demek ki. Her şey taklit ediliyor ama avrupa bir türlü taklit edilemiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar