pontipati Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Selam, bir süredir kafamda bir doluluk hissediyorum. Yapmam gereken işleri bir şekilde yetiştirmeye çalışıyorum, genelde yetiştiriyorum son dakikaya kalsa da. Bazen elimde patladıkları da oluyor. Yüksek yapıyorum, çok dersim yok ama iş yükü fazla, asistanlığım da var. Ev arkadaşlarımla pek denk gelmiyorum tek takılıyorum genelde. Zor bir dönemden geçtim, buraya başlık da açmıştım. Hafta içi ofisteyim, sohbet muhabbet oluyor canım sıkılmıyor fazla ama bu saatler dışında pek keyifli olmuyorum. Sorunum kafamdaki doluluk. Yani ne yapmam lazım, nasıl yapmam lazım düşünemiyorum. Robot gibi, yapılması gereken şeyleri yapıyorum sadece. Çıkıp dolaşıyorum, spor yapıyorum, haftada birkaç kez içiyorum. Düzelmiyor bir türlü. Ne yapayım, nasıl netleştiririm kafamı? Gerçekten yoruldum bu durumdan, yardıma ihtiyacım var. Teşekkür ederim şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 yapabilirsen 2-3 günlük bir tatil ayarla kafayı dinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 tatil ayarlayarak düzelecek bir şey değil. yükünü azaltma imkanın var mı? insanlarla birlikte olabileceğin hobiler edinebilirsin. bunlar söylemesi kolay yapması zor işler. yükünü kesinlikle azalt, artı psikoloğa git eğer sorununun psikolojik hastalık boyutunda olduğunu düşünüyorsan, zaten çok ciddi olduğunu düşünürse psikiyatra falan yönlendirir. bir de dipnot olarak belirteyim; sorun sende değil sistemde. buradaki insanların %90'ı falan yaşıyo benzer sorunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 insan multitasking bir yaratık değil maalesef. en iyi yaptığın şeye yoğunlaşıp, tam yap. gerisi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 pontipati said: Sorunum kafamdaki doluluk. tespit etmissin problemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 yapman gereken işleri bitirince rahatlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatre_ Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 pontipati said: Selam, bir süredir kafamda bir doluluk hissediyorum. Yapmam gereken işleri bir şekilde yetiştirmeye çalışıyorum, genelde yetiştiriyorum son dakikaya kalsa da. Bazen elimde patladıkları da oluyor. Yüksek yapıyorum, çok dersim yok ama iş yükü fazla, asistanlığım da var. Ev arkadaşlarımla pek denk gelmiyorum tek takılıyorum genelde. Zor bir dönemden geçtim, buraya başlık da açmıştım. Hafta içi ofisteyim, sohbet muhabbet oluyor canım sıkılmıyor fazla ama bu saatler dışında pek keyifli olmuyorum. Sorunum kafamdaki doluluk. Yani ne yapmam lazım, nasıl yapmam lazım düşünemiyorum. Robot gibi, yapılması gereken şeyleri yapıyorum sadece. Çıkıp dolaşıyorum, spor yapıyorum, haftada birkaç kez içiyorum. Düzelmiyor bir türlü. Ne yapayım, nasıl netleştiririm kafamı? Gerçekten yoruldum bu durumdan, yardıma ihtiyacım var. Teşekkür ederim şimdiden. Bir psikoloji ogrencisi olarak, psikologa gidip kendini anlatmani tavsiye ederim, o daha cok yardımcı olacaktır. Ayrıca meditasyon yapmanı da önerebilirim. Bir profesyonel calisandan ogrendigim nefes egzersizini kabaca anlatmam gerekirse şöyleydi: Gözlerini kapat. Burnundan derin nefes al, havanın soguklugunu hisset, cigerlerine dogru gidisini hisset, nefes ver, nefesin sıcaklığını hisset. Günde 5 dakika falan yapman bile iyi gelebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 tatile cık fırsat bulursan hazır yaz da geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 kız meselesi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 @fresia, hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 peki kızsızlık meselesi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarLOA Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 sorunun kaynağını biliyor musun ? doluluğa neden olan şeyi ? eğer burada yazılan her şeyi denediysen. spor, serotonin, tatil, hobi çart çurt vs... zaman geçti.. ve doluluk seni hayal ettiğin, seni ileri götürecek şeylerin önüne geçip kafanı meşgul etmeye başladıysa; o sorunun kaynağına inip korkmadan mücadele etmen gerek.?! sanırım. bana ne ? bu benim sorunum değil. başkasının sorunu gibi de düşünebilirsin. sanırım seninle veya başkası ile de ilgili olsa. korkmadan o sorun seni rahatsız ettiği için gidip kurcalaman lazım. bunu böyle yazıyorum ancak bende benzer bir durumdayım. kendimle alakalı bir durum yüzünden de değil bu doluluk. başka insanlar. kız meselesiyse kolay. git kızla konuş al cevabını otur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 dini konular da önemli --- senin kafanı dolduran şey ne ki sürekli tekrar eden düşünceler mi var psikiyatriye gitsen ilaç veriyorlar 1 ay kafa rahat gezersin o arada bir şey düşündün düşündün yoksa başa sarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Lan olm kafayi yedin din kitap diye, inkar mi etsem kabul etsem diye kisiligin bolundu, haala din onemli diyosun. Degil lan degil. Herkesin dini kendine. Seninki bana, benimki sana onemli degil. Seninki bile sana onemli degil ama ona ben karismayayim, kendin bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 pontipati said: Selam, bir süredir kafamda bir doluluk hissediyorum. Yapmam gereken işleri bir şekilde yetiştirmeye çalışıyorum, genelde yetiştiriyorum son dakikaya kalsa da. Bazen elimde patladıkları da oluyor. Yüksek yapıyorum, çok dersim yok ama iş yükü fazla, asistanlığım da var. Ev arkadaşlarımla pek denk gelmiyorum tek takılıyorum genelde. Zor bir dönemden geçtim, buraya başlık da açmıştım. Hafta içi ofisteyim, sohbet muhabbet oluyor canım sıkılmıyor fazla ama bu saatler dışında pek keyifli olmuyorum. Sorunum kafamdaki doluluk. Yani ne yapmam lazım, nasıl yapmam lazım düşünemiyorum. Robot gibi, yapılması gereken şeyleri yapıyorum sadece. Çıkıp dolaşıyorum, spor yapıyorum, haftada birkaç kez içiyorum. Düzelmiyor bir türlü. Ne yapayım, nasıl netleştiririm kafamı? Gerçekten yoruldum bu durumdan, yardıma ihtiyacım var. Teşekkür ederim şimdiden. Selam, Bunun genel adi brain fog ama semptom ayni/benzer olsa da sebebi derya deniz olabildiginden hastalik olarak kabul edilmiyor. En genel sebeplerinden biri depresyon, bir digeri yetistirilme tarzi ve kucuklukten kalma travmalar (procastination'dir, hep ne yapacagini nereden baslayacagini bilememedir falan alakali). Bazi durumlarda vitaminsizlik, agir metallere maruz kalma ve demir azligi/coklugu, seker gibi seyler de benzer etkilere yol aciyor. Ha bir de 30 yasina yaklastiysan ya da gectiysen, onceki hayatina gore cok daha aptal hissediyorsun direkt. Vucut kimyasi degisiyo, beyin gelisimini tamamliyo, neural path'ler kuruldugu gibi kaliyo, yenileri cok daha zor kuruluyo falan. Haliyle kobay gibi incelenmeden ve bulgular medikal gecmisin ile karsilatirilmadan bulunabilecek bisey degil pek. O yuzden sen kendi hayatini iyilestirip, depresyon gibi durumlar icin yardim alman lazim. Son olarak isteksizlik gibi seyler icin de kendi kendini telkin etmen lazim "oyle ya da boyle yapilacak" diyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarLOA Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 ahahsdadfdsdf.. biz çözüm arıyoruz. adam din diyor. ruh hastası aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 benim inancıma, düşünceme göre bir konuyu hatırlatıyorum gerisi kişinin araştırmasına, eylemine kalmış sadece bu dünya'da mutluluk arıyorsan dini göz ardı edebilirsin bu bile bir yere kadar götürüyor çünkü hayatta pek çok olumsuzluk da mevcut insan onu yaratanın dinine muhtaç, mesele bu kadar basit said: Lan olm kafayi yedin din kitap diye, inkar mi etsem kabul etsem diye kisiligin bolundu, yeterli bilgin olmadığı bir hastalık hakkında atıp tutuyorsun ama süreç şöyle işliyor kişi için önemliyse dini konularda hassasiyet aşırı derecede artıyor bilgisi zayıf olan kişi doğru bir referans noktası bulamaz ise uçuşa geçiyor bende insanlara yardım etme konusunda aşıraya gitme oldu altyapım yeterli olmadığı için de başarısız oldum neyse konumuz bu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Evet degil. Hic degildi, o yuzden ya dinini de al git konudan ya da sen kal dinin gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Sen şimdi islamda huzur mu buldun onu mu diyorsun asda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 kafan doluymuş zaten toplu demek bu senin kafayı dağıtmaya ihtiyacın var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 sex yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 sex işi zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2017 Biraz dağınık bir yazı oldu, biraz kendimce neler yaptığıomı anlatmaya çalıştım, faydası olur umarım meditasyon işe yarıyor abi, bide suçluluk/beklentiyi gerçekleştiremem/başarısızlık gibi şeyler veya aslında hayatın ne olduğunu farketmek veya sürekli başka insanların mutlu senin mutsuz olduğunu düşünmek felan. Böyle durumlarda öleceğimi o yüzden çokta önemli olmadığını düşünmeye çalışıyorum. Bu aralar bendede çok var, yüzüp yüzüp kuyruğuna geldiği noktada böyle bir odaklanamama sorunum başladı, tabi daha önceden de olduğu için kendime has bi şekilde nası yeneceğimi biliyorum. yumurta kapı denklemi çok işe yarıyor burada, kesinlikle comfort zone u azaltmak gerekiyor ama tabi o da pil bitiren bir hadise. madde falan kurtarmaz, meditasyon toparlar ama en güzeli sevildiğin bir ortama girmek. Hayat arkadaşı olur, aile olur, iyi arkadaşlar olur. He birde, eğer motorsiklet kullanıyorsan, o "anda" olmak zorunda olduğun için çok iyi geliyor. Zaten ennnn çok yapmayı özlediğim şey o, belkide mesele kaçışları ayarlamaktır. Kimbilir. aslında distraction fazlalığı bu, bi şekilde konstantre olma yönetimini geliştirmesi lazım herkesin. Bende motorsiklet çok işe yarıyordu. Bunun dışında kendimce yaptıklarımı yazayım, belki ortak bir şeyler yakalar bir sonuç çıkartırsın. Tek başıma yürümek yürürken kendi kendime konuşmak kesinlikle unplug olmak, asla instagram facebook zart zurt girmemek. yaptığın uğraştığın projelerden kimseye bahsetmemek Sonraa, bir tür oruç tutmak, dini düşünme bunu. Yani kendini birşeyden zorla alıkoymak diyeyim, yemek olması zorunda değil. Yeter ki sen bunun farkında ol,bide haz ettiğin şeyler olsun.(1 ay alkol almayacağım,bu hafta şeker yemeğeceğim, bugün gülmeyeceğim) vs vs gibi. Hiç bi işe yaramasa öz saygı boostu. İçine güzel don giymek kafası. Planları bir yere yazmak, varsa proje vs iyice detaylı yazmak. Kafayı kağıda dökünce çok rahatlıyorum Hatta kafada hiç bir şey tutmamaya çalışıyorum,bütün herşey excellerde. Bazı şeylere müdahele edemeyeceğimi,o kadar güçlü olmadığımı kabulleniyorum. Bazen life happens, bazen e o da insan. E yapcak bişey yok. Noldu öldük mü yani kafası Çok fazla "endişe" kafamı çok bulandırırdı eskiden mesela, kendimi daha az önemsemeye başladıkça ve endişeyi gidericek aksiyonlar almaya başladıkça gitti bu. Hani, "ben elimden geleni yaparım, gerisi nasip" kafası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Teşekkürler detaylı cevaplar için calimero said: tatil ayarlayarak düzelecek bir şey değil. yükünü azaltma imkanın var mı? insanlarla birlikte olabileceğin hobiler edinebilirsin. bunlar söylemesi kolay yapması zor işler. yükünü kesinlikle azalt, artı psikoloğa git eğer sorununun psikolojik hastalık boyutunda olduğunu düşünüyorsan, zaten çok ciddi olduğunu düşünürse psikiyatra falan yönlendirir. bir de dipnot olarak belirteyim; sorun sende değil sistemde. buradaki insanların %90'ı falan yaşıyo benzer sorunları. di said: pontipati said: Selam, bir süredir kafamda bir doluluk hissediyorum. Yapmam gereken işleri bir şekilde yetiştirmeye çalışıyorum, genelde yetiştiriyorum son dakikaya kalsa da. Bazen elimde patladıkları da oluyor. Yüksek yapıyorum, çok dersim yok ama iş yükü fazla, asistanlığım da var. Ev arkadaşlarımla pek denk gelmiyorum tek takılıyorum genelde. Zor bir dönemden geçtim, buraya başlık da açmıştım. Hafta içi ofisteyim, sohbet muhabbet oluyor canım sıkılmıyor fazla ama bu saatler dışında pek keyifli olmuyorum. Sorunum kafamdaki doluluk. Yani ne yapmam lazım, nasıl yapmam lazım düşünemiyorum. Robot gibi, yapılması gereken şeyleri yapıyorum sadece. Çıkıp dolaşıyorum, spor yapıyorum, haftada birkaç kez içiyorum. Düzelmiyor bir türlü. Ne yapayım, nasıl netleştiririm kafamı? Gerçekten yoruldum bu durumdan, yardıma ihtiyacım var. Teşekkür ederim şimdiden. Selam, Bunun genel adi brain fog ama semptom ayni/benzer olsa da sebebi derya deniz olabildiginden hastalik olarak kabul edilmiyor. En genel sebeplerinden biri depresyon, bir digeri yetistirilme tarzi ve kucuklukten kalma travmalar (procastination'dir, hep ne yapacagini nereden baslayacagini bilememedir falan alakali). Bazi durumlarda vitaminsizlik, agir metallere maruz kalma ve demir azligi/coklugu, seker gibi seyler de benzer etkilere yol aciyor. Ha bir de 30 yasina yaklastiysan ya da gectiysen, onceki hayatina gore cok daha aptal hissediyorsun direkt. Vucut kimyasi degisiyo, beyin gelisimini tamamliyo, neural path'ler kuruldugu gibi kaliyo, yenileri cok daha zor kuruluyo falan. Haliyle kobay gibi incelenmeden ve bulgular medikal gecmisin ile karsilatirilmadan bulunabilecek bisey degil pek. O yuzden sen kendi hayatini iyilestirip, depresyon gibi durumlar icin yardim alman lazim. Son olarak isteksizlik gibi seyler icin de kendi kendini telkin etmen lazim "oyle ya da boyle yapilacak" diyerek. Suark said: Biraz dağınık bir yazı oldu, biraz kendimce neler yaptığıomı anlatmaya çalıştım, faydası olur umarım meditasyon işe yarıyor abi, bide suçluluk/beklentiyi gerçekleştiremem/başarısızlık gibi şeyler veya aslında hayatın ne olduğunu farketmek veya sürekli başka insanların mutlu senin mutsuz olduğunu düşünmek felan. Böyle durumlarda öleceğimi o yüzden çokta önemli olmadığını düşünmeye çalışıyorum. Bu aralar bendede çok var, yüzüp yüzüp kuyruğuna geldiği noktada böyle bir odaklanamama sorunum başladı, tabi daha önceden de olduğu için kendime has bi şekilde nası yeneceğimi biliyorum. yumurta kapı denklemi çok işe yarıyor burada, kesinlikle comfort zone u azaltmak gerekiyor ama tabi o da pil bitiren bir hadise. madde falan kurtarmaz, meditasyon toparlar ama en güzeli sevildiğin bir ortama girmek. Hayat arkadaşı olur, aile olur, iyi arkadaşlar olur. He birde, eğer motorsiklet kullanıyorsan, o "anda" olmak zorunda olduğun için çok iyi geliyor. Zaten ennnn çok yapmayı özlediğim şey o, belkide mesele kaçışları ayarlamaktır. Kimbilir. aslında distraction fazlalığı bu, bi şekilde konstantre olma yönetimini geliştirmesi lazım herkesin. Bende motorsiklet çok işe yarıyordu. Bunun dışında kendimce yaptıklarımı yazayım, belki ortak bir şeyler yakalar bir sonuç çıkartırsın. Tek başıma yürümek yürürken kendi kendime konuşmak kesinlikle unplug olmak, asla instagram facebook zart zurt girmemek. yaptığın uğraştığın projelerden kimseye bahsetmemek Sonraa, bir tür oruç tutmak, dini düşünme bunu. Yani kendini birşeyden zorla alıkoymak diyeyim, yemek olması zorunda değil. Yeter ki sen bunun farkında ol,bide haz ettiğin şeyler olsun.(1 ay alkol almayacağım,bu hafta şeker yemeğeceğim, bugün gülmeyeceğim) vs vs gibi. Hiç bi işe yaramasa öz saygı boostu. İçine güzel don giymek kafası. Planları bir yere yazmak, varsa proje vs iyice detaylı yazmak. Kafayı kağıda dökünce çok rahatlıyorum Hatta kafada hiç bir şey tutmamaya çalışıyorum,bütün herşey excellerde. Bazı şeylere müdahele edemeyeceğimi,o kadar güçlü olmadığımı kabulleniyorum. Bazen life happens, bazen e o da insan. E yapcak bişey yok. Noldu öldük mü yani kafası Çok fazla "endişe" kafamı çok bulandırırdı eskiden mesela, kendimi daha az önemsemeye başladıkça ve endişeyi gidericek aksiyonlar almaya başladıkça gitti bu. Hani, "ben elimden geleni yaparım, gerisi nasip" kafası. BarLOA said: sorunun kaynağını biliyor musun ? doluluğa neden olan şeyi ? eğer burada yazılan her şeyi denediysen. spor, serotonin, tatil, hobi çart çurt vs... zaman geçti.. ve doluluk seni hayal ettiğin, seni ileri götürecek şeylerin önüne geçip kafanı meşgul etmeye başladıysa; o sorunun kaynağına inip korkmadan mücadele etmen gerek.?! sanırım. bana ne ? bu benim sorunum değil. başkasının sorunu gibi de düşünebilirsin. sanırım seninle veya başkası ile de ilgili olsa. korkmadan o sorun seni rahatsız ettiği için gidip kurcalaman lazım. bunu böyle yazıyorum ancak bende benzer bir durumdayım. kendimle alakalı bir durum yüzünden de değil bu doluluk. başka insanlar. kız meselesiyse kolay. git kızla konuş al cevabını otur. @Barloa, şu an başkalarının pek sorunu yok beni yoran bir şey yok yani. Şeyi belirtmek isterim, sorunu olduğunda elimden geleni yapmaya çalıştığım birkaç kişi var özellikle de ailemdense bu kişiler. Ne yaparlarsa yapsınlar banane ben keyfime bakarım gibi bir yaşam felsefem yok, kolaya kaçmak oluyor bu. Öbür türlüsü kendimi daha iyi hissettiriyor hem gurur duyuyorum kendimle sonrasında. Yoksa sırf kendini düşünmek baya rahat çünkü ülkenin en iyi okullarından birindeyim, şartlarım güzel, dışardan bakan biri için ülke şartlarına göre başarılı sayılırım. Odayı topladım biraz, ders notlarını ayırdım güzelce dün. "Çizimin Sırları" diye bir kitap var, baştan başladım alıştırma vs. yapıyorum iyi geliyor. İçiyorum birkaç gündür düşünüyorum neler yaptığımı son zamanlarda. Meditasyona başlamaya hevesleniyorum bir türlü başlamadım. Beyaz peynir simit falan aldım kahvaltı yaptım pazar günü o da iyi hissettirdi. Psikolojik yardım almaya üşeniyorum ne yazık ki, bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 1- meditasyon demişler zaten. 2- amaçsız heyecansız boş oyunlar oynamak. (minecraft, abzu, hunter gibi) 3-Haftasonu kamp, balık tutma, koşu, bisiklet, havalı tüfek gibi outdoor sporlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar