Vasfi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Halamın kız yurdunda 105 tane kız var, bazıları interneti sömürüyomus.. diğerleri acı cekiyomus benden hepsine nasıl eşit kota veririz diye sordu, bende veremezsin dedim ama bi araştırıym dedim. yapılabilceğini düşünen varsa, yardıma acıgım
di Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Mikrotik ya da multiple hotspot ozelligi olan herhangi bir cihazla yaparsin.
barbu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Yapılabiliyor diye biliyorum. Kendisi yapamaz ama büyük ihtimal.
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 kaliteli routerların default admin panelinde oluyor seçenek fakat sayı 100 küsür olunca o iş zor. ben evde device bazlı yapıyorum mesela. buna şu kadar bağlantı ver, buna bu kadar ver diye. hatta app bazında bile yapabiliyorsun cihazın alt kırılımı olarak. 100 küsürlük dağılım için profesyonel çözüm gerek.
di Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Olm nokta atisi urun veriyorum, hala yapilir yapilmaz vs kullanici sayisi muhabbeti donduruyonuz. https://mybroadband.co.za/vb/showthread.php/642122-Mikrotik-hotspot-user-limits Alin bak nasi yapiliyo onu da anlatiyo burda.
yumy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Ay ortasında dl miktarına baksın IP bazında. Aşırı sömürenlerin topunu kessin direkt.
Holy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Kotayı bölmek zalımlık bu arada bence. Direkt hızı bölüştürsün, herkes eşit hızda kullansın.
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Bence gerçek konuyu hepiniz atlamışsınız. Halasının kız yurdunu patiye getirse adam başı 1 grill düşecek gençler!!
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 "halamın kız yurdu" na odaklanmaktan öneri veremedim bile.
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 youtube yada film sitesinden kota bitiyorsa, ona kısıtlama getireceksen o zalımlık olur ama sıkıntı p2p ise bloklayacaksın torrenti sorun çözülecek.
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 kız yurdunda en fazla aşkımemnuizle.com tarzı stream izleniyodur abi.
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 halasının kızının kaldıgı yurt anladım lan ben halasının kendi yurduymuş
di Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Onun icin de 5-10TB disk'i olan bi makina koyup ustune iyisinden Squid falan. Mis.
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 YA DI KONUYA BU KADAR PROFESYONEL ÇÖZÜMLER GETİRMEZ MİSİN RİCA EDİYORUM
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 adam squid derken komple telefonları hackleyip webcam olarak hizmete açmaktan bahsediyomuş
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Bir Websense Web Security Gateway almanızı öneririm, böylece dizi sitelerini engelleyebilir ya da kota koyabilirsin. 2U'luk sunucu formunda geliyor, mutlaka appliance alın ki performans darboğazı yaşanmasın.
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 hayaller mikrotik gerçekler ttnet PİKATEL AIRMAKS
k1nJo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Holy said: Kotayı bölmek zalımlık bu arada bence. Direkt hızı bölüştürsün, herkes eşit hızda kullansın. aynen direk bant genişliğini anlık kullanıcı sayısına bölerek paylaştıran bi yazılım yok mu?
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 105 kişi aynı interneti kullanıyorsa neyi bölüştürceksin abi her türlü kasar zaten 8-10 tane ayrı hat bağlatsın bence
Vasfi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 zaten routerları mikrotikmiş, eski model sanırım desteklemiyomus ve yasalara uygun log sistemi yokmus vs vs. 6-7 tane teklif almıslar internetten baktım biraz su firmayı önerdim http://www.coslat.com/index.html hem aynı sehirde hemde istediklerini yapabiliyolar + destek kolay olr diye düşündüm
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2017 halana söyle cimrilik yapmasın kotayı,hızı arttırsın. Bu arada kızların ne yaptıgını nerelerde gezdiğini inceleyip nokta atışı yapabilirsin vasfi
Öne çıkan mesajlar