senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Dogru karar dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Neden boşanıyorsun peki? Detay ver biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 1 sene mi sürdü şimdi iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 1 sene çok kısaymış yaw. Ani gelisen bi evlilik miydi. Hani sevgililik süresi kısa mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 1 sene yeterlo Zarardan cabuk donulmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Önümüzdeki aylarda ben de patlatıcam @fede avukat tel lazım olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 abi cocuk geliyor olmasin? bosanma ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Altin toplama evliligi abi heralde. Saka bi yana, hayirlisi neyse o oldun birader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 fede said: 1 nisanda evlendim fede said: nasipse yarın boşanıyorum bu adamın mesajlara bayılıyorum. Geç olmuş güç olmasın dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 uzatmalı şaka evliliği miydi abi o, 1 nisanda insan bi işkillenir zaten evlenirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 hayirli olsun guzel seyler de oluyor forumda, ne o hep evlilik/cocuk haberleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 senko said: 1 sene yeterlo Zarardan cabuk donulmus Lan senin hayatta 1 haftadan fazla süren ilişkin mi olmuş da 1 sene yeter diye ahkam kesebiliyorsun? Nerden geliyor senin uzmanlığın? DAVAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 1 hafta benim icin maraton dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 k1nJo said: uzatmalı şaka evliliği miydi abi o, 1 nisanda insan bi işkillenir zaten evlenirken. 1-2 arka sayfada inanılmaz bir nikah şahidi hikayesi var, inandık yani sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 NOLDU FEDE KARDEŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 yuuh hikayeye gel ahahahah inanılmazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Evet artık fede bizimle detayları paylaşmalısın, niye bu kadar acil düğün sonra niye bu kadar ani ayrılık falan. Aşiret hikayesi mi, sıradan hayat basiretsizliği mi biraz drama yükle foruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 aklima arda ve cem yilmaz geliyor .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 patiye girme yasağı kalkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 ben evlenmeden nişanda bozdum daha. daha şanslıyım galiba fede kardeşten. geçmiş olsun F D kardeş. zaman zaman üzüleceksin de uzun vadede mutlu olacaksın (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 en güzelini yapmışsın fede bekarlık sultanlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 bekar diil dul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 facebooktan telefon numaraları paylaşma kısmı mıydı dulluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Oce4n said: ben evlenmeden nişanda bozdum daha. daha şanslıyım galiba fede kardeşten. geçmiş olsun F D kardeş. zaman zaman üzüleceksin de uzun vadede mutlu olacaksın (tu) neden bozdun nişanda özel değilse anlatsana? benim de 1 ay sonra nişan(ımsı), 2-3 aya da nikah (düğünsüz!) var da, aklımızda olsun asfasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2018 nişanda yüzüğü taktıktan sonra bozulmaya başladı herşey (sauronun yüzüğü sanki...) eskiden anlaşılan konuşulmuş konularda bile 180 derece dönüş olmaya başlandı (heralde aileler işin içine girince fikirler de buna göre değişim gösteriyor) dış etkenlerin hiçbirisi olmasaydı gayet mutlu mesuttuk aslında. bir kere bozulmaya başlayınca dağdan düşen kar topu misali sadece daha da kötü oldu bizde. bir kere kötü olaylar başladımı zamanında içe atılmış anılar da canlanıp büyümeye başlıyor. tabi bu kadar basit değil de. kopma noktası buradan başladı diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar