Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evlendim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
senko said:

1 sene yeterlo
Zarardan cabuk donulmus

Lan senin hayatta 1 haftadan fazla süren ilişkin mi olmuş da 1 sene yeter diye ahkam kesebiliyorsun? Nerden geliyor senin uzmanlığın? DAVAR
Mesaj tarihi:
k1nJo said:

uzatmalı şaka evliliği miydi abi o, 1 nisanda insan bi işkillenir zaten evlenirken.
1-2 arka sayfada inanılmaz bir nikah şahidi hikayesi var, inandık yani sdf
Mesaj tarihi:
Evet artık fede bizimle detayları paylaşmalısın, niye bu kadar acil düğün sonra niye bu kadar ani ayrılık falan. Aşiret hikayesi mi, sıradan hayat basiretsizliği mi biraz drama yükle foruma.
Mesaj tarihi:
ben evlenmeden nişanda bozdum daha. daha şanslıyım galiba fede kardeşten.

geçmiş olsun F D kardeş. zaman zaman üzüleceksin de uzun vadede mutlu olacaksın (tu)
Mesaj tarihi:
Oce4n said:

ben evlenmeden nişanda bozdum daha. daha şanslıyım galiba fede kardeşten.

geçmiş olsun F D kardeş. zaman zaman üzüleceksin de uzun vadede mutlu olacaksın (tu)
neden bozdun nişanda özel değilse anlatsana? benim de 1 ay sonra nişan(ımsı), 2-3 aya da nikah (düğünsüz!) var da, aklımızda olsun asfasa.
Mesaj tarihi:
nişanda yüzüğü taktıktan sonra bozulmaya başladı herşey (sauronun yüzüğü sanki...) eskiden anlaşılan konuşulmuş konularda bile 180 derece dönüş olmaya başlandı (heralde aileler işin içine girince fikirler de buna göre değişim gösteriyor)

dış etkenlerin hiçbirisi olmasaydı gayet mutlu mesuttuk aslında. bir kere bozulmaya başlayınca dağdan düşen kar topu misali sadece daha da kötü oldu bizde. bir kere kötü olaylar başladımı zamanında içe atılmış anılar da canlanıp büyümeye başlıyor.

tabi bu kadar basit değil de. kopma noktası buradan başladı diyeyim.
  • Yeni Oluştur...