Grego Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 at at, birileri yazmayınca ısınır gibi oluyoruz. iyice soğuyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Xtreme_Chill said: benim buraya wot atmam lazim ama atmiyorum. yeni evleneceklere kotu ornek olmamak lazim. @fede; gecmis olsun. cok kafaya takma, her sey gecici. at ya. erkeksenevlenme deki her şeyi okudum zaten, KOYMAZ. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 çekirdeğimi aldım bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 durun ben de kahve koyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Xtreme_Chill said: benim buraya wot atmam lazim ama atmiyorum. yeni evleneceklere kotu ornek olmamak lazim. @fede; gecmis olsun. cok kafaya takma, her sey gecici. Ohoo.... Aradan yarım saat geçti hala wot gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 ulan cogundan eski oldugum halde post sayim ne kadar dusuk diye dusunuyordum. simdi bir wot atsam, muhtemelen saglam kasariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 ahah sal gelsin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 wot var dediler çayımı aldım geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 atmıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 deliverlayamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Çay piskuvit elde bekliyoz hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Evet gelsin bi wot da ortam şenlensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 adam ovp'yi bekliyor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Xtreme_Chill said: ulan cogundan eski oldugum halde post sayim ne kadar dusuk diye dusunuyordum. simdi bir wot atsam, muhtemelen saglam kasariz. Evet gelsin bi wot da ortam şenlensin, bak ben senden de eskiymişim o zaman wot isteği yapabilmem lazım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Xtreme_Chill said: ulan cogundan eski oldugum halde post sayim ne kadar dusuk diye dusunuyordum. simdi bir wot atsam, muhtemelen saglam kasariz. yolla panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 OP will surely deliver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 abi berat bile konuştu, bilgine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Xtreme_Chill said: benim buraya wot atmam lazim ama atmiyorum. yeni evleneceklere kotu ornek olmamak lazim. @fede; gecmis olsun. cok kafaya takma, her sey gecici. At at at wat wat wot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 hadi bekliyoruz https://media1.tenor.com/images/a81f4809dc9211cf86983fc326a125a4/tenor.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Xtreme_Chill said: benim buraya wot atmam lazim ama atmiyorum. yeni evleneceklere kotu ornek olmamak lazim. https://galeri4.uludagsozluk.com/101/anlat-panpa-dinliyoruz_161888.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 kötü ve üzücü şeyler duymaya neden bu kadar meraklısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 etkisi paylaştıkça azalır, biz de ders çıkartırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 escape said: kötü ve üzücü şeyler duymaya neden bu kadar meraklısınız? çünkü bazılarından ders çıkarabiliyoruz. seviye grup seks yapmış kadınla evlenir misiniz, duvara terlikle vurdum, kedime 31 çektirdim olunca böyle şeyler deliverlansın diye bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 fede, çok geçmiş olsun. Xtreme_Chill said: benim buraya wot atmam lazim ama atmiyorum. yeni evleneceklere kotu ornek olmamak lazim. @fede; gecmis olsun. cok kafaya takma, her sey gecici. wot'u bekliyoruz reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2018 Madcat said: escape said: kötü ve üzücü şeyler duymaya neden bu kadar meraklısınız? çünkü bazılarından ders çıkarabiliyoruz. seviye grup seks yapmış kadınla evlenir misiniz, duvara terlikle vurdum, kedime 31 çektirdim olunca böyle şeyler deliverlansın diye bekliyoruz. abi tamam da bu da yanlış ama. burada ve sözlükte okuyorsunuz okuyorsunuz, sonra karşınıza çıkan gerçekten düzgün bir kadına bile ön yargıyla yaklaşıp/davranıp onu da korkutup kaçırıyorsunuz. bakın bu bir kumar. hayatınızı birleştirdiğiniz insanın nasıl biri olduğu sizin seçiminizden çok sizin hayattaki şansınızla alakalı. ben ezelden beridir kadınlara güvenmedim. hala da öyle. bunu anlamak için trilyon tane hikaye okumanıza gerek yok. bu tür şeyler sizi ilişkilerinizde paranoyak yapar ve bu da hali hazırda sağlıklı giden bazı şeyleri bozar. şans işi şans. en eğitimli kadınla evlenirsin, sana yalanlar söyler aldatır.ilkokul mezunu ev kızıyla evlenirsin sana ömür boyu sadık kalır ve sever. bunları belirlemek için yaşamın %1'inin aktığı bu internet ortamında düşen hikayelerden ders çıkarmak pek mantıklı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar