Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 ya ben sola yatırıyorum dikkatimi çekti işe gidip gelirken filan bakıyorum herkes sağa yatırıyor.belki ben farkedemedim ama benim gibi sola yatıran yok sanki.uzun kısa da farketmiyo yani hep sağa yatık.benimki doğal haliyle sola doğru yani zorlama filan yok.ben de merak ettim patide var mı saçını sola yatıran başkaları diye.
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 doğal hali sağa doğru ama ben daha kabarık görünsün diye sola yatırıyorum
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 sacimi saga yatiyiroum. penisimi sola yatiriyorum. tesekkurler
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 7. sınıfa geçen arkadaşımıza başarılar diliyorum yeni eğitim döneminde...
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 "ya ben sola yatırıyorum dikkatimi çekti işe gidip gelirken filan bakıyorum herkes sağa yatırıyor." said: sen yine de cok bakma
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 benim belime kadar geliyodu şimdi çok ksıa yatıramıyorum hiç bi yere dlfıgsdıoghsnfıhglslşf
Phillamon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Ben sola yatırıyorum saçımı ama noluyosa bazen bi elektriklenme oluyo, dikleşiyo kendi kendine
Utk Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 ben de genelde aksie sola yatırıyorum. solcu muyum neyim
escape Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 ben hem sağa hem sola yatıyorum 1 saat aralıklarla.
Raylen Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 ben küçüklüğümden beri dağınık geziyorum ortaokulda falan kızların random commentlerine nail olduğumdan beri hiç değiştirmedim, ünide herkes ya crewcut ya da atkuyruk gezerken ben HAA BİLİYORUM O ÇOCUĞU ÇOK GÖRDÜMün çok ekmeğini yedim 50 yaşında office worker olursam tararım yoksa boris johnsonın tipini şaapsınlar bacım afedersin http://ksassets.timeincuk.net/wp/uploads/sites/46/2016/08/Boris-Johnson-hair-history.jpg
Öne çıkan mesajlar