Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 ya ben sola yatırıyorum dikkatimi çekti işe gidip gelirken filan bakıyorum herkes sağa yatırıyor.belki ben farkedemedim ama benim gibi sola yatıran yok sanki.uzun kısa da farketmiyo yani hep sağa yatık.benimki doğal haliyle sola doğru yani zorlama filan yok.ben de merak ettim patide var mı saçını sola yatıran başkaları diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 https://i.imgur.com/xZujz90.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 benim sacim da sola yatik, iyi boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 kestirdim kurtuld...oh wait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 donanımhaber başlığı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 doğal hali sağa doğru ama ben daha kabarık görünsün diye sola yatırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 >2017 >sac Lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Bahar gelmis patiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 ortadan ikiye ayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 sola yatırıyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 dikiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 bende yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 kızlar solaydı sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 sacimi saga yatiyiroum. penisimi sola yatiriyorum. tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 7. sınıfa geçen arkadaşımıza başarılar diliyorum yeni eğitim döneminde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 sabah kalkınca dağılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 benimki dik oluyor sağa sola yatmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 "ya ben sola yatırıyorum dikkatimi çekti işe gidip gelirken filan bakıyorum herkes sağa yatırıyor." said: sen yine de cok bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 belime doluyorum ben saçları. uzun baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 benim belime kadar geliyodu şimdi çok ksıa yatıramıyorum hiç bi yere dlfıgsdıoghsnfıhglslşf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Ben sola yatırıyorum saçımı ama noluyosa bazen bi elektriklenme oluyo, dikleşiyo kendi kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 ben de genelde aksie sola yatırıyorum. solcu muyum neyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 ben ortadan salıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 ben hem sağa hem sola yatıyorum 1 saat aralıklarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 ben küçüklüğümden beri dağınık geziyorum ortaokulda falan kızların random commentlerine nail olduğumdan beri hiç değiştirmedim, ünide herkes ya crewcut ya da atkuyruk gezerken ben HAA BİLİYORUM O ÇOCUĞU ÇOK GÖRDÜMün çok ekmeğini yedim 50 yaşında office worker olursam tararım yoksa boris johnsonın tipini şaapsınlar bacım afedersin http://ksassets.timeincuk.net/wp/uploads/sites/46/2016/08/Boris-Johnson-hair-history.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar