Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

trtarsiv.com

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benjani said:

http://www.trtarsiv.com/izle/84432/1952-anayasa-dilini-degistirme-girisimleri

dil kurumu da "yaşıyan dil" ile iyi faillamış yalnız sdfsdfs

edit: gerçi belki de gazetenin mallığıdır, bilemedim.
Mesaj tarihi:
bombilo said:

Saati Tahmin Eden Adam

http://www.trtarsiv.com/izle/123431/saati-tahmin-eden-adam

gece 1-2 dakika sasıryormus sadece dsdsf

Zevkle izledim.

Doktor muayene etmiş, altıncı hissi kuvvetliymiş.

Mesaj tarihi:
ben eski turkiyeyi ozledim ya :(

bu yeni turkiyenin tek avantaji ucuza cifors almakti, dolar 1.4 filanken yaptigim alisverisler cikti bugun playasia listemden, bugun 5 ayda alamiycagim seyi 1 ayda almisim dfas, release fiyatina indirimsiz oyun filan almisim ve uzmemis vs
Mesaj tarihi:
Dilin bu kadar temiz kullanılmasının sebeplerinden biride geçmişte TRT'de temiz olmayan dille yapılan röportaj dahil olsa yayınlanmamasıydı.
Zaten tek TV olduğundan adamlar istediği gibi seçim yapıyou bu yayınlansın o yayınlanmasın diye. Birde tabi devlet politikaları var geçmişte Avrupalılaşmak adına elit bi zümre TV'deydi. Şimdi halka yaklaştık diye Türkçe konuşamayan adam TV'de. Fark burda.
Mesaj tarihi:
yok be abi. adam haberde yakalayan polise de söz veriyor, yakalanan hırsıza da. olay biraz daha düşünce yapısıyla alakalı bence. adam güzel türkçe konuşmuyor fakat olayı çok net anlatıyor. gevelemiyor. belki de adamlara metin veriyorlardır. anlatımın akışı çok duru ve anlaşılır.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

yok be abi. adam haberde yakalayan polise de söz veriyor, yakalanan hırsıza da. olay biraz daha düşünce yapısıyla alakalı bence. adam güzel türkçe konuşmuyor fakat olayı çok net anlatıyor. gevelemiyor. belki de adamlara metin veriyorlardır. anlatımın akışı çok duru ve anlaşılır.

bu arada herifi nasıl dövdülerse adam tatlı tatlı televizyonda anlatıyo
  • Yeni Oluştur...