Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2017 kaç yaşına geldin, bırak artık oyun moyun asdfasd
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 zipzip said: Bu yukarıdaki bannerı değiştiren emblemlerin bi manası var mı track tutanlar harici? Yok, süs onlar. İlk oyunda belli bannerlar bonus veriyordu, mesela Iron Banner bannerı takarsan IB'den aldığın faction pointler artıyordu. Şimdi kaldırdılar ama onu henüz etki eden görmedim. Rat King'in son aşamadı çok iddialı geldi bakalım.
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 geçen hafta olsa çok kolaydı, bu hafta zor
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Artık powerful engram'lar direkt 300'lük gelmeye başladı bana, bundan sonrası rahat, sadece tüm slotlara düşene kadar bekleyecem işte, bu hafta pek oynayamayacam seyahat falan derken, 2-3 haftaya 305'lerim heralde. Edit: Gerçi pek sefa süremeyecez, yeni exp packle zaten max 330'a çıkıyormuş iki vakte.
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 dreagloth said: geçen hafta olsa çok kolaydı, bu hafta zor https://www.youtube.com/watch?v=HkFCrDBjf5g bossu kitleyip cokuolar
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 6:23 dk kala gelmişler, onu başarabilersek olabilir =)
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 clan başvurusunu kabul edebilir misiniz? Cetany olarak başvurdum
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 oyunla ilgili en büyük derdim community feeling yaşayamıyorum
samaella Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 oyunda feeling olabilecek bir şey yok zaten üzülme :D btw biz bilmeden 3 dakika kala kestik. Son bossta gelen element bizim titanlara yaradı ulti açıp gümlettiler boss kaçamadı olduğu yerden.
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Archangel_ said: kaç yaşına geldin, bırak artık oyun moyun asdfasd bırakmam sfddsfds
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Miraul said: dreagloth said: geçen hafta olsa çok kolaydı, bu hafta zor https://www.youtube.com/watch?v=HkFCrDBjf5g bossu kitleyip cokuolar Şundaki buildler ve silahlar ne acaba. Esas videodaki stunlayan karakter vileda sopası o belli, arkada bi tane de palpatine var, ama esas damage vuran üçüncü ne acaba... Çok sağlam power weaponla sıkıyor galiba.
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 abi özelden bi discord linki atabilir misiniz?
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 yok, olsun diyor işte pvp de kestiklerin de spesifik ırk istiyordu sanki
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 scout rifle ile headshot falan istiyo. 2 maç attım baktım hiç ilerleme yok. saymıyomuş
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2017 nightfall için pug bulma yok mu yahu : /
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Var, Guided Games adı altında ama hem çok uzun sıra bekleme riski var, hem de Guided Games şu anda betada. Sınırlı sayıda oyun dönüyor.
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Nightfall'ı pug'layabilmek zaten zor, koordinasyon gerekiyor. Hani bazen kolay buff/debuff'larla yaparsın da, bazı haftalar hakikaten zor.
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 biz yapıyoruz ki zaten, sen neden pug arayışına girdin
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Clan arayüzü düzeltilmiş. Görünüyor kim var kim yok.
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 bu oyunu wow gibi fln 2-3 saatliğine deneme yapamıyor muyuz ? pc kaldırır mı diye test için.
Öne çıkan mesajlar