Oski Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2017 mokoko said: oski sen ps4 konusuna gel abi :( biz orda kendi clanımızı kuralım asdsadfsadf lan yine yanlislikla fps konusuna gelmisim ben kacanzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 bana blizzard çotank diye grind mantığı buna benzer tps diablo 4 açıklayacakmış gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 tutarsa lütfen geçmiş ve geleceğin tartışmasız hükümdarı title'ı verilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Oyun Blizzard'ın değil ki, Bungie'nin. Blizzard sadece dağıtımcı Activision'un bir çakallığıyla reklam için aldı oyunu kendi sistemine ki bence gayet kötü bir hamle, kendine aitliği bozuldu Battle.net'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 tamam zaten farklı firmalar oldukları için benzer oyundan yapacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Rewendor said: Oyun Blizzard'ın değil ki, Bungie'nin. Blizzard sadece dağıtımcı Activision'un bir çakallığıyla reklam için aldı oyunu kendi sistemine ki bence gayet kötü bir hamle, kendine aitliği bozuldu Battle.net'in. Çok akıllıca bir hamle aksine aslında bence. Binlerce kişi platformu kullanmaya başlayacak ve bunu senelerce sürdürecek. Data toplayacak, çapraz-satış imkanı sunacak, microtransaction falan da girince işin içine oldukça karlı bir aksiyon olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Destiny'nin battle.net altyapısını kullanması iki firma açısından da bayağı faydalı. Bungie, Destiny'de her şeyi çok güzel yaptıydı da şu grup/party/guild/communication altyapısında bayağı çuvalladıydı. Şimdi battle.net hali hazırdaki başarılı lobisini Bungie'ye açtı, böylece oyunun benim açımdan en büyük eksiği kapanmış olacak; üstelik mevcut blizzard oyuncuları Destiny II'ye daha sıcak bakacak ve en azından deneyecek. Öte yandan Blizzard, muhtemelen microtransection'dan bayağı para kaldıracak. PC'de yalnızca Destiny II oynamayı planlayan oyunculara Blizzard ürünlerini bir şekilde satacak falan falan. Blizzard'ın Bungie'den kullanacağı altyapı ve teknoloji için alacağı fee'leri falan hesaba katmasak bile gayet karlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 steamin aldığı pay da yok. yeni bi altyapı kuracaklarına hazır olanı kullanıyolar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 ne feesi alcak zaten para onların kasasına gitmiyo mu. ip activisiona ait bungie sadece yapımcı. Activision develops, distributes, and publishes deeply immersive interactive entertainment for gaming consoles, mobile and tablet platforms, and PCs, including blockbuster franchises like Call of Duty®, Skylanders® and Destiny®. Blizzard Entertainment develops, distributes and publishes some of the most iconic entertainment experiences in gaming, such as World of Warcraft®, StarCraft®, Diablo®, Hearthstone®, and Heroes of the Storm™, for PCs, mobile and tablet platforms, and consoles. King Digital Entertainment creates leading interactive entertainment for the mobile world. With more than 200 fun titles, King's franchises include Candy Crush ®, Farm Heroes®, Pet Rescue®, and Bubble Witch®. Major League Gaming builds on Activision Blizzard's competitive gaming leadership by creating all-new ways to deliver best-in-class fan experiences across games, platforms and geographies. Activision Blizzard Studios makes original film and television content based on our library of iconic and globally-recognized intellectual properties. Our roster of iconic franchises includes: World of Warcraft® StarCraft® Diablo® Hearthstone® Heroes of the Storm™ Overwatch™ Call of Duty® Skylanders® Destiny® etc. son olarak basın açıklaması.. SANTA MONICA, Calif.--(BUSINESS WIRE)-- Bungie and Activision Publishing, Inc., a wholly owned subsidiary of Activision Blizzard, Inc. (NASDAQ: ATVI), delivered the world-renowned, first-person action game, Destiny 2, to players across the globe on September 6 on PlayStation®4 systems with additional, timed exclusive* content, and Xbox One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 bu oyuna biçilen ömür ne kadar ? benim asıl merak ettiğim o söz konusu bir mmo olunca.. bir wow gibi 15 sene gitmez elbet ama, ne kadar süre oynatır kendini, ne kadar süre content güncel kalır, ne kadar süre sonra oyuncu sayıları yerlerde sürünür ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 content sorun değil adamlar çalışıyor da, mmo gözüyle bakmamak lazım buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Gangren said: Rewendor said: Oyun Blizzard'ın değil ki, Bungie'nin. Blizzard sadece dağıtımcı Activision'un bir çakallığıyla reklam için aldı oyunu kendi sistemine ki bence gayet kötü bir hamle, kendine aitliği bozuldu Battle.net'in. Çok akıllıca bir hamle aksine aslında bence. Binlerce kişi platformu kullanmaya başlayacak ve bunu senelerce sürdürecek. Data toplayacak, çapraz-satış imkanı sunacak, microtransaction falan da girince işin içine oldukça karlı bir aksiyon olabilir. Blizzard'ın Destiny'den gelecek oyuncuya ihtiyacı yok ya, piyasanın en ağır silahlarından birisi zaten kendisi. WoW, SC, Diablo, HS falan diyoruz, Destiny kim ki... Activision hisseleri ortaya döküp yaptırmış işte. Blizzard'ı satın aldığından beri bi böyle mini müdahalelerle karışmaca sürüyor zaten. Activision ve Bungie için güzel, Blizzard için product integrity'i bozan bir hamle oldu. Platformunu kendi ürünü dışına açarak özelliğini bozdu. Daha kötüsü Destiny 1 yokken (PC'de yok zaten) 2 var, haliyle ürün devamlılığı açısından da bir darbe var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Blizzard sağlam cut almıştır onun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 applev0dka said: bu oyuna biçilen ömür ne kadar ? benim asıl merak ettiğim o söz konusu bir mmo olunca.. bir wow gibi 15 sene gitmez elbet ama, ne kadar süre oynatır kendini, ne kadar süre content güncel kalır, ne kadar süre sonra oyuncu sayıları yerlerde sürünür ? İlk çıkardıklarında 10 senelik journey demişlerdi. Kendi türündeki en başarılı oyun gibi görünüyor şu anda. Rakipleri oldu ama PC'de olmamasına rağmen gündemden hiç düşmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Ben de request gonderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 oyunu bugun aldim. beta sansini kacirdik mi ? install edemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2017 beta bitti, çıkmadan son bir hafta daha open beta yaparlar diyorudum ben ama yokmuş 28 inde çıkarmayı planlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Ben PC preorder ı iptal ettim, PS4e aldım. Bildiğin Destiny 1.1 olmuş (başı en azından) Hala fallen ve cabal dövüyoruz, haritalar yeni de. Public questler güzel olmuş. Onun dışında klasik destiny işte. Oynatır epeyce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 olmadı şimdi, pc de bizle oynama keyfine varacaktın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 saydığın sebeplerden ps e dönmene sebep olan ne ben anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Aim o kadar kötü ki, dualshock ile oynamayı bahane edebilmek için tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 DA2019 said: Ben PC preorder ı iptal ettim, PS4e aldım. Bildiğin Destiny 1.1 olmuş (başı en azından) Hala fallen ve cabal dövüyoruz, haritalar yeni de. Public questler güzel olmuş. Onun dışında klasik destiny işte. Oynatır epeyce. büyük ayıp ettin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2017 aynen bildigin destiny ama 2 degil insan ayrica 60 fps yapar PS'de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Olm 85$ lan boru diil. PS4e dönme sebebim de limited edition Destiny2li beyaz PS4 pro. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2017 İadeye baktım şimdi. 292liraya almışım Digital Deluxe Edition ı. İade gelmiş 312TL. doların artması 20TL kazandırdı. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar