madcow Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Miraul said: madcow said: Miraul said: baya midesiz farm lazim onun icin =(oyle ne yazıkki ama 271 oldum artık bundan sonra hersey midesiz farmı ya da her hafta girip 3 5 sey yapıp cıkmaya donmem gerekir ki o daha sıkıcı. benimde main 271 oldu =) ikinci 265 simdi 3. karakteri kasiorum sonra maine pvp abanmacaO campaign'i bi daha yapmak icin en az 3 hafta falan araya ihtiyacım var. Benim midem mesela ona yetmiyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 hand cannon pvp de arkadan gelebilirsen gayet güzel iş yapıyor smg ve pulse silahlardan tiksindim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 pulse gerçekten nefretlik. hand cannon da pve'de rezil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 dreagloth said: Reward u exotic scout rifle olan bir quest için scout rifle ları kırmıyoruz, onun dışında bilmiyorum ben. buna sebep ne onu anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 quest in sonunda scout rifle dismantle ettiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 5 tane ettiriyomuş. bende 3 tane oldu şimdiye kadar. ha bi de bütün scout rifle'lar değil, sadece Rare olanlar lazımmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Faction'ları nasıl aktive ediyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 konuş faction liderleriyle. Ben aldım mida yı, 273 scout rifle, baya iyi. 5 rare veya legendary gerekiyor evet, 10 yanlış olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Konuşuyorum da olmuyor. http://www.eurogamer.net/articles/2017-10-06-destiny-2-faction-rally-which-faction-to-choose-dead-orbit-future-war-cult-new-monarchy-4747 Event gibi bi şeyle açılıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 bilmiyorum ki, camp i bitirince gittim konuştum hepsinin rep barları açıldı bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Farklı şeylerden bahsediyorsunuz. Faction Rally, özel bir event. Her zaman açık değil. Daha PC'de hiç açılmadı. drea'nın bahsettiği faction liderleri farmdaki 3 NPC: Zavala, Ikora ve Cayde. Farm'a döndüren quest sonrasında her biriyle konuşup, Strike/Patrol gibi özellikleri açıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 drea diyince süper sexy bir kız havası katmadı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Faction'ların birindeki set fazla iyi; https://i.hizliresim.com/5GGEgD.jpg Nezman gelir acaba event Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 faction liderleri derken ben de diğer üçündne bahsediyorum, ikiisi hangarda biri bazaar da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Gelen olursa bana katılsın. Io - Titan arasında heroic public farmlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 applev0dka said: drea diyince süper sexy bir kız havası katmadı mı ? sexy diildir o ya sırf kız gamer diye öyle geldi bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 sensin kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 dreg diye de kısaltabiliriz karışmasın diye >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 drea tatlım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Bence de.. Drea kulaga fazla hos geliyor sdf Neyse oyunu begendim bu gece de sorun yaratmazsa pcme aliyorun. Hanginiz boostluyor beni ? Sdfs Lordum item pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 drea yı seviyorum ben zaten, çok şi ederseniz ilgilenirim sizinle kips Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Şuraya bir de Destiny 1 intro bırakayım, PC oyuncuları ufaktan lore'a baksın bence, tatlı hikaye. http://www.youtube.com/watch?v=Ny7XhR4URZE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 BioHazarD said: FOV icin ne diyosunuz bu arada? ultrawide 21:9 monitor var, koklemeli miyim? :D 3440x1440 koklu oynuyorum. ki ben baya bir fps de sikinti cekerim, pek sikintim yok. biraz uzak durmam gerekiyor normalden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Oyunun başındaki starting silahlarınızı kırmadınız di mi? Destiny 1'de son expansion pack'te o silahları exotic'e çevirme questi koymuşlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2017 Grup nasıl buluyorsunuz. Yoksa herkes bir an önce campaign imi bitirmeye çalışıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar