Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dolabi acan kedi

innworker

Öne çıkan mesajlar

kendim hakkinda konusmak biraz garip oluyor ama pek cok insan beni seviyor tanistigim amerikandan japonuna kadar. gel ki seven gibi sevmeyende var. hatta daha cok gicik olan. ben izmirde pek turklerle sosyal olmadan yetistim ve pek turkiye yi veya insanini gormedim. hatta dedigim gibi buradaki magandalara bile cevap veriyordum sanki bunlar benim gibi insan sanipta. taaa ki biraz hayat tecrubesi alana kadar ve daha sonrada hakketten anadolunun bagrindan kopmus insanlari gorene kadar. o hikayeleride yavas yavas salliyacam buraya zamani gelince. cok orijinal replikler var turklerle yasadiklarim arasinda.

yani o yasadiklarimi bir yabanciya anlattigimda kultur bilgisi olmadigi icin pek garip durmuyor ama turk olarak turkce anlattiginda inanilmaz efsane replikler cikiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Değilim abi... 3.5 yıldır özel mesajla beni darlayan Mc_loving'e fak of dediğim için banlıyım...

Bu süreç esnasında sequo'nın 4 defa banı açılıp kapandı , adminler tepsiyle adamın üslübu güzel falan dedin aproveladı ve adam 1.5 saat içinde tekrar ağzı köpürerek banlandı falan.

Paranın gözünü seveyim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...