yumy Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Jaegerjaquez said: bana hala veletsin gibi geldi niyeyse sdfg 19 olmuş gelmiş bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 bu nasil baslik ya ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 ben sevdim abi arkadaşı orjinal birisi üstelik beni seçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innworker Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 kendim hakkinda konusmak biraz garip oluyor ama pek cok insan beni seviyor tanistigim amerikandan japonuna kadar. gel ki seven gibi sevmeyende var. hatta daha cok gicik olan. ben izmirde pek turklerle sosyal olmadan yetistim ve pek turkiye yi veya insanini gormedim. hatta dedigim gibi buradaki magandalara bile cevap veriyordum sanki bunlar benim gibi insan sanipta. taaa ki biraz hayat tecrubesi alana kadar ve daha sonrada hakketten anadolunun bagrindan kopmus insanlari gorene kadar. o hikayeleride yavas yavas salliyacam buraya zamani gelince. cok orijinal replikler var turklerle yasadiklarim arasinda. yani o yasadiklarimi bir yabanciya anlattigimda kultur bilgisi olmadigi icin pek garip durmuyor ama turk olarak turkce anlattiginda inanilmaz efsane replikler cikiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Laraken said: vay arkadaş tek encounterım gelincik ile oldu ya, o da şöyle bi baktı sktirolup gitti. bi yemek falan vereydim bari de beklemedi. ha fare falan çok gördüm tabi, tarla fareleri inanılmaz oluyor. çok şirinler fsdf. tarla sulayınca hepsi boğuluyor onların :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 ankaradan noyan gelmiş evde bir bayram havası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 ninja is back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 said: pek cok insan beni seviyor tanistigim amerikandan japonuna kadar. Net Noyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 siteye alımlar artık KPS üzerinden teyit alınarak olsun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Black-ice said: ben sevdim abi arkadaşı orjinal birisi üstelik beni seçmiş. ya ahsdgja gazlıyosunuz gazlıyosunuz sonra ayıkla pirincin taşını oluyor forum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innworker Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 su anda noyanim desem, kac kisi yer bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 ninja çok iyi değil miydi ya. adam geldi buraya forumdaki erkekler gay oldu. hepinizi skicem dese millet donunu indirecekti. adam şizofrenmiş sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innworker Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 duzgun konus hakkimda! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Değilim abi... 3.5 yıldır özel mesajla beni darlayan Mc_loving'e fak of dediğim için banlıyım... Bu süreç esnasında sequo'nın 4 defa banı açılıp kapandı , adminler tepsiyle adamın üslübu güzel falan dedin aproveladı ve adam 1.5 saat içinde tekrar ağzı köpürerek banlandı falan. Paranın gözünü seveyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=W_5zl0ghRlI mağduriyetlerin insanı olmuş noyan das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2017 noyan değilse ninja plase Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 innworker said: bende cok cok buyuk ihtimal karsilik veriyordum bu tiplere scu gibi cok rahat ortam sanipta topunuzun scuda o kadar abarmaniza izin verdigim icin bende zaten o hususta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innworker Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 hahaha. snail en son beni izmirde bulup kafami kaldirima surtmek istiyordu xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2017 Laraken said: sincap çok istiyorum doğada yaşarken arada gelsin fındığını vereyim takılsın diye de nerde ankara bozkırında sincap işte. şehirde bi de yani. kuğulu parkta, kuğuyu kesip yemiş insanlar yaşıyor burada dsfsdf. çubukda var la valla agaclarda fink atiyor keratalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar