bingildak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 airbnb ile karıştırmış. ülkede bi sektör cahal insanların elinde olmasa şaşırırım zaten Terörün arkasında Booking.com rezervasyonları var https://res.cloudinary.com/teepublic/image/private/s--vIVcEQD7--/t_Preview/b_rgb:ffffff,c_limit,f_jpg,h_630,q_90,w_630/v1456757940/production/designs/434183_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Booking.com da da var yalniz ev kiralama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 adam antony bourdein i andiriyormus ya ..yine de ozur degil tabi.. tabi ne sandiniz 15 temmuz booking kalkismasi adini verecekler yakinda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Vacation rental olarak geciyo, expedia da sardi o ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 sarsin ya bos duran 1000 lerce yazlik var tr de..bir ara amcamda 8 tane mi ne vardi her yaz birine gidebiliyordu sonra sacma olduguna karar verdi temizligi bakimi onarimi -denize yakin oldugu icin malum malzeme olarak neden yaparsan yap yipraniyor 5 10 senede.. arti 1+0 lar 1+1 ler 1000 lerce de o tip yapi var..mutahit ne yapacak o kadar konutu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 bingildak said: airbnb ile karıştırmış. ülkede bi sektör cahal insanların elinde olmasa şaşırırım zaten Terörün arkasında Booking.com rezervasyonları var https://res.cloudinary.com/teepublic/image/private/s--vIVcEQD7--/t_Preview/b_rgb:ffffff,c_limit,f_jpg,h_630,q_90,w_630/v1456757940/production/designs/434183_1.jpg akshdkjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Ayni geyigi new york otelciler birligi baskani da dile getirince hemen airbnbye kimlik beyani zart zurt vergi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 otelciler birliği başkanları genel olarak benzer tipler oluyor sanırım ülke, din vs. farketmiyor olay pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 booking.com dan rezervasyon gelmeye devam ediyor. Yani marka oteller pek sıkıntı yaşamıyor. bugün 3 tane düşmüş vpn ile :) ama küçük işletmeleri çok ağır mağdur ediyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 pis kapitalistler cekemiyorlar komunizmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Aceace said: Anı Tur'un patronu Veli Çilsal, "3-5 evi olanlar dahi booking.com üzerinden pazarlama yapıyor. Denetim yok. Terörün arkasında Booking.com rezervasyonları var" dedi. Aha şimdi gg işte. bu veli denen adam, kemerde nurettin denen ve pkkya para gönderen bir adamın otelini pazarlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 vpn'le yapılıyorsa iyi ya oyle yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2017 vpn çalışıyor. Aslında vpn bilen kesim için daha iyi olabilir belki daha düşer fiyatlar diye polyannacılık yapıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 vpn rezervasyonda sıkıntı var mı? ya da alternatif site? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 ben vpn ile yaptım pazartesi için, birşey demediler daha arayıp.sorun yoktur herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2017 sen bi gitte sonra yaz bana oradan oke mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 son durum nedir, vpn ile rezervasyon yapıp tatiline gidip otelde sorun yaşayan var mı? booking'de %30'lara kadar daha uygun fiyatlar mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 vpn'le oluyor ama hangi para biriminden rezervasyon yapıldığına dikkat etmek gerekiyor. zira ödemeyi otel o para cinsinden çekmek durumunda kalıyor. ben temmuz için yaptırdım bir rezervasyon, euro ödeyecem, kur riski üstlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 ben baya gittim vpn ile tl üzerinden ödedim hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 ginaly said: vpn'le oluyor ama hangi para biriminden rezervasyon yapıldığına dikkat etmek gerekiyor. zira ödemeyi otel o para cinsinden çekmek durumunda kalıyor. ben temmuz için yaptırdım bir rezervasyon, euro ödeyecem, kur riski üstlendim. yanlışın var cinali. Yukarıda ayarlardan otelin para birimi yapın. O para biriminden ödeyeceksiniz tutarı. türk otellerin bazıları mesela kur olarak euro kullanıyor. O günün kurundan çevirip tl çekiyorlar sizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Düzeltme için teşekkür ederim. Para birimini TL yapmama rağmen rez onayı Euro çıktı bende. Bir de arkadaşa sordum o da Euro olarak çektirmiş kartından. Ona istinaden demiştim. Neyse bilgimiz yanlışmış, daha güzel tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 rezervasyon euro cinsinden olur. erken ödemeli ise ( non-refundable) otel sizden euro olarak çeker. hesap ekstrenize yansıma yapıldığı günün kurundan tl olarak ödersiniz. ya da non-ref yapmazsınız standart rate yaparsınız. otelde ödeyeceğiniz gün resepsiyona ödemeyi tl yapmak istediğinizi söylersiniz. orası da o günkü kurdan sizin tl karşılığınızı söyler öyle ödersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Rezervasyon gununun kurunu alir otel. Booking in ciktisinda yazar o gunku mb kuru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2017 rez kesin euro olur diye bir kaide yok. dediğim gibi otelin para birimi olarak aratmak o konudaki en doğru bilgi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar