Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

booking.com gg

Stringray

Öne çıkan mesajlar

airbnb ile karıştırmış.

ülkede bi sektör cahal insanların elinde olmasa şaşırırım zaten

Terörün arkasında Booking.com rezervasyonları var

https://res.cloudinary.com/teepublic/image/private/s--vIVcEQD7--/t_Preview/b_rgb:ffffff,c_limit,f_jpg,h_630,q_90,w_630/v1456757940/production/designs/434183_1.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

sarsin ya bos duran 1000 lerce yazlik var tr de..bir ara amcamda 8 tane mi ne vardi her yaz birine gidebiliyordu sonra sacma olduguna karar verdi temizligi bakimi onarimi -denize yakin oldugu icin malum malzeme olarak neden yaparsan yap yipraniyor 5 10 senede..

arti 1+0 lar 1+1 ler 1000 lerce de o tip yapi var..mutahit ne yapacak o kadar konutu..
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

airbnb ile karıştırmış.

ülkede bi sektör cahal insanların elinde olmasa şaşırırım zaten

Terörün arkasında Booking.com rezervasyonları var

https://res.cloudinary.com/teepublic/image/private/s--vIVcEQD7--/t_Preview/b_rgb:ffffff,c_limit,f_jpg,h_630,q_90,w_630/v1456757940/production/designs/434183_1.jpg

akshdkjas
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

Anı Tur'un patronu Veli Çilsal, "3-5 evi olanlar dahi booking.com üzerinden pazarlama yapıyor. Denetim yok. Terörün arkasında Booking.com rezervasyonları var" dedi.

Aha şimdi gg işte.

bu veli denen adam, kemerde nurettin denen ve pkkya para gönderen bir adamın otelini pazarlıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
ginaly said:

vpn'le oluyor ama hangi para biriminden rezervasyon yapıldığına dikkat etmek gerekiyor.
zira ödemeyi otel o para cinsinden çekmek durumunda kalıyor.
ben temmuz için yaptırdım bir rezervasyon, euro ödeyecem, kur riski üstlendim.

yanlışın var cinali. Yukarıda ayarlardan otelin para birimi yapın. O para biriminden ödeyeceksiniz tutarı. türk otellerin bazıları mesela kur olarak euro kullanıyor. O günün kurundan çevirip tl çekiyorlar sizden.
Sosyal ağlarda paylaş

rezervasyon euro cinsinden olur. erken ödemeli ise ( non-refundable) otel sizden euro olarak çeker. hesap ekstrenize yansıma yapıldığı günün kurundan tl olarak ödersiniz.

ya da non-ref yapmazsınız standart rate yaparsınız. otelde ödeyeceğiniz gün resepsiyona ödemeyi tl yapmak istediğinizi söylersiniz. orası da o günkü kurdan sizin tl karşılığınızı söyler öyle ödersiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...