Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

booking.com gg

Stringray

Öne çıkan mesajlar

çomarlar buna da el attı, sitenin faaliyetleri durdurulmuş.

http://www.cnnturk.com/ekonomi/sirketler/booking-comun-faaliyetlerine-durdurma-karari?page=1

said:
Uluslararası seyahat ve rezervasyon sitesi Booking.com'un Türkiye'deki faaliyetlerine tedbiren durdurma kararı verildi. Durdurma kararı TURSAB'ın açtığı dava sonrasında alındı. Kararın Hollanda ile yaşanan krizin ardından alınması dikkat çekti.
Sosyal ağlarda paylaş

kayıtlı acenta, veriyor tabii ki

türkiyedeki operasyonunu tamamen durduruyorlarsa salaklar kendi ayaklarına sıkmış olurlar. tesisler mağdur olur. özellikle butik tesisler çükü tutar.

o kadar salak olamazlar bence.

büyük ihtimal iç pazarın iç pazara satışını engellemek içindir.

ets odayı 300 liraya satıyor, booking 200 liraya satıyor. kimse gidip ets'den almıyor haliyle.
Sosyal ağlarda paylaş

ocak ayında bu arada:

Rekabet Kurumu küresel rezervasyon devi Booking.com'a rekabeti ihlal ettiği 2,54 milyon lira ceza kesti.

Soruşturma heyeti daha önce Booking.com'un konaklama tesisleri ile imzaladığı sözleşmelerde fiyat ve kontenjan paritesi hükümleri ve en iyi fiyat garantisi uygulamasına ilişkin hükümlerin rekabeti sınırlayıcı olduğu kanaatine vardıklarını belirtmişti.

Rekabet Kurumu'ndan bugün yapılan açıklama şöyle:

"Booking.com B.V. ile Türkiye ofisi olarak faaliyet gösteren Bookingdotcom Destek Hizmetleri Limited Şirketi’nin sundukları rezervasyon hizmeti kapsamındaki “en iyi fiyat garantisi” uygulamasının 4054 sayılı Kanun’un 4. ve 6. maddelerini ihlal edip etmediğinin tespitine yönelik olarak yürütülen soruşturma tamamlandı.

05.01.2017 tarihinde Rekabet Kurulunca dosyanın müzakeresi sonucunda; Booking.com B.V.’nin 4054 sayılı Kanun’un 4. maddesini ihlal ettiğine bu nedenle, aynı Kanun'un 16. maddesi uyarınca adı geçen teşebbüse idari para cezası verilmesine karar verildi."
Sosyal ağlarda paylaş

AHAH adamlar facebook'tan şöyle duyurmuşlar:

said:
Değerli üyeler,

Birlik üyesi seyahat acentaları ile turizm sektörünün önemli sorunu olan ve booking.com internet sitesi üzerinden yürütülen seyahat acentaları aleyhine haksız rekabet oluşturan faaliyetlerin durdurulmasına yönelik; TÜRSAB tarafından İstanbul (5).Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2015/1174 E. sayılı dosyası ile açılan davanın, 29.03.2017 tarihinde gerçekleştirilen duruşmasında TEDBİR TALEBİMİZ KABUL EDİLMİŞTİR.

https://www.facebook.com/tursabmerkez/photos/a.139942546199088.1073741829.139918072868202/601184150074923/?type=3&theater
Sosyal ağlarda paylaş

totemic said:

Fin said:

vpnle yurtdışı gösterip alıyodum zaten tr içi tr-tr'den daha ucuza geliyo.

otele gidince sıkıntı çıkmıyor mu böyle olunca??

bölgelere göre farklı fiyatlama diye bişi olmaması lazım abi. ya da getirmişlerse ben bilmiyourm sdfg
Sosyal ağlarda paylaş

said:
once sosyal medya icin geldiler, ses cikarmadim cunki twitter zaten amele dolmustu
sonra paypali goturduler, ses cikarmadim cunki sanal kart kullaniyordum
sonra booking com icin geldiler, ses cikarmadim cunki turkiyede tatil yapmiyordum

benim icin geldiklerinde cevremde benim icin birseyler diyicek kimse kalmamisti

Netflix 2018
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...