Stringray Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 çomarlar buna da el attı, sitenin faaliyetleri durdurulmuş. http://www.cnnturk.com/ekonomi/sirketler/booking-comun-faaliyetlerine-durdurma-karari?page=1 said: Uluslararası seyahat ve rezervasyon sitesi Booking.com'un Türkiye'deki faaliyetlerine tedbiren durdurma kararı verildi. Durdurma kararı TURSAB'ın açtığı dava sonrasında alındı. Kararın Hollanda ile yaşanan krizin ardından alınması dikkat çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 heh ben de şunu demeye gelmiştim de işte olduğum için mobilden link falan araştırıp yazmaya üşeniyordum. sadece tr içi mi patlak, x ülkede yer ayarlayabiliyor muyuz, yoksa kompe mi gg? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 ne zaman kapanacak ya, genius olmuştum ne güzel.haftaya indirimli rezervasyon yapcaktım.allah belalarını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 yorumlara göre sadece tr'deki otelleri kapsıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 evet tr'i tr'e satamıyor galiba, iç pazar için. çok kötü. gerçekten çok kötü. ets'e gel kucağa otur diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 bi dünya site yok mu booking.com gibi, diğerleri niye duruyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 booking hollanda menşeli, diğerleri değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 booking fiyatları daha ucuz çünkü, iç pazar operatörleri önünü kesmeye çalışıyorlar lobileşerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 hepsiyle uğraşmazlar bir iki büyükbaşı götürseler yeter. kırıntılarla fareler didişir artık. turizmin şu durumunda halen bu tür kararlar çıkabiliyor hayret verici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 bir sürü iyi adam çalışıyor ya tanıdığım booking'de. herifler işsiz kalacak hep. umarım çıkartmazlar dış pazara falan alırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 olm sektorden anlayan yazsin.. bu olay TR'deki otelciler icin daha kotu degil mi? tahminen baya yabanci musteri geliyodur booking'den.. adamlar durup durup "baha baska neyi baltalayabiliriz?" diye dusunuyor heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 vpnle yurtdışı gösterip alıyodum zaten tr içi tr-tr'den daha ucuza geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Bunlar vergi falan vermiyor muydu acaba Türkiyedeki faaliyetleri için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 kayıtlı acenta, veriyor tabii ki türkiyedeki operasyonunu tamamen durduruyorlarsa salaklar kendi ayaklarına sıkmış olurlar. tesisler mağdur olur. özellikle butik tesisler çükü tutar. o kadar salak olamazlar bence. büyük ihtimal iç pazarın iç pazara satışını engellemek içindir. ets odayı 300 liraya satıyor, booking 200 liraya satıyor. kimse gidip ets'den almıyor haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 milli ve yerli acenta değil ama oradan kaybediyor. gavur işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 hani bu şekilde engellemek saçma tabi ama bookingle yurtdşına cıkan para inanılmaz amk. her sene milyar dolar düzeyine ulaşıyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 ocak ayında bu arada: Rekabet Kurumu küresel rezervasyon devi Booking.com'a rekabeti ihlal ettiği 2,54 milyon lira ceza kesti. Soruşturma heyeti daha önce Booking.com'un konaklama tesisleri ile imzaladığı sözleşmelerde fiyat ve kontenjan paritesi hükümleri ve en iyi fiyat garantisi uygulamasına ilişkin hükümlerin rekabeti sınırlayıcı olduğu kanaatine vardıklarını belirtmişti. Rekabet Kurumu'ndan bugün yapılan açıklama şöyle: "Booking.com B.V. ile Türkiye ofisi olarak faaliyet gösteren Bookingdotcom Destek Hizmetleri Limited Şirketi’nin sundukları rezervasyon hizmeti kapsamındaki “en iyi fiyat garantisi” uygulamasının 4054 sayılı Kanun’un 4. ve 6. maddelerini ihlal edip etmediğinin tespitine yönelik olarak yürütülen soruşturma tamamlandı. 05.01.2017 tarihinde Rekabet Kurulunca dosyanın müzakeresi sonucunda; Booking.com B.V.’nin 4054 sayılı Kanun’un 4. maddesini ihlal ettiğine bu nedenle, aynı Kanun'un 16. maddesi uyarınca adı geçen teşebbüse idari para cezası verilmesine karar verildi." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 siteye erişim engeli gelecekmiş http://cdn1.ntv.com.tr/gorsel/ekonomi/bookingin-turkiye-faaliyetleri-durduruldu/davakarari,V_ufV9jsFUajBZpXiNSWFw.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 AHAH adamlar facebook'tan şöyle duyurmuşlar: said: Değerli üyeler, Birlik üyesi seyahat acentaları ile turizm sektörünün önemli sorunu olan ve booking.com internet sitesi üzerinden yürütülen seyahat acentaları aleyhine haksız rekabet oluşturan faaliyetlerin durdurulmasına yönelik; TÜRSAB tarafından İstanbul (5).Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 2015/1174 E. sayılı dosyası ile açılan davanın, 29.03.2017 tarihinde gerçekleştirilen duruşmasında TEDBİR TALEBİMİZ KABUL EDİLMİŞTİR. https://www.facebook.com/tursabmerkez/photos/a.139942546199088.1073741829.139918072868202/601184150074923/?type=3&theater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Fin said: vpnle yurtdışı gösterip alıyodum zaten tr içi tr-tr'den daha ucuza geliyo. otele gidince sıkıntı çıkmıyor mu böyle olunca?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 bütün dünya için sorun bu ibneler de, işte bizim acentalar ekstra battıkları için 10 senede batacaklarına 1 ssenede gg oldular siyasetimiz sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 totemic said: Fin said: vpnle yurtdışı gösterip alıyodum zaten tr içi tr-tr'den daha ucuza geliyo. otele gidince sıkıntı çıkmıyor mu böyle olunca?? bölgelere göre farklı fiyatlama diye bişi olmaması lazım abi. ya da getirmişlerse ben bilmiyourm sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 ohh biraz daha yeni türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 said: once sosyal medya icin geldiler, ses cikarmadim cunki twitter zaten amele dolmustu sonra paypali goturduler, ses cikarmadim cunki sanal kart kullaniyordum sonra booking com icin geldiler, ses cikarmadim cunki turkiyede tatil yapmiyordum benim icin geldiklerinde cevremde benim icin birseyler diyicek kimse kalmamisti Netflix 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2017 Abi ben cidden çok sıkıldım bu ülkeden ya. Sırada ne var? Kuzey Kore yolunda ilerliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar