k1nJo Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 µh said: "İstanbul’da ev sahibinin bahçesinde bulduğu bonzaiyi kekik sanıp, mangalda pişirdiği ete koyması sonucu 9 kişi zehirlendi." said: Abi Türkiyedeki medya neden Türkçe özürlü ya. Bildiğin bizim forumda yazdığımız gibi yazıyorlar ne tamlama kurmayı biliyorlar ne virgül koyuyorlar. Sadece internet sayfaları için değil adamlar gazetenin ilk sayfasında bile yapıyorlar bu hataları. en azından durum eklerini ve bağlaçları doğru yazabiliyorlar. forum, onu bile bilmeyen 20-30k postlu adamlarla dolu. sorsan bi de hepsi haftada en az 1 kitap okuyordur. hiç mi öğrenemediniz yoksa sırf bize uyuzluğuna mı öyle yazıyorsunuz diye sorasım geliyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Masticore said: huun said: bingildak said: adam nasıl ölmüş onu anlamadım. bonzai nasıl bir şey hiç bilmiyorum doğrusu kimyasal galiba od mi oluyor fazla içince? adı bonzai ama olay kimyasal. çayın üstüne dök ilaçları o da bonzai oluyor. tam bir sokak uyuşturucusu içinde ne olduğu torbacısına göre değişiyor. bazıları ufalanmış cam atıyormuş anasını satayım, çekerken ciğerlere gidip kanatsın kana daha hızlı karışsın diye. Oha, ciger kanayinca nasil daha hizli karisiyor abi solunum işi çok karmaşık bir dizi kimyasal reaksiyon gerektiriyor. içine çektiğin havanın içindeki oksijenin bile sadece 1/3'ünü kana karıştırabiliyorsun. ama içeride ufak ufak kesiklerden direkt kanla temas edince kimyasal daha kolay yayılıyor vücuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Foruma yazarken skimde olmuyo benim acikcasi. Resmi mail atar gibi ne kasicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 yalandır yahu yok bahçede bulmuş falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tymphonist Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Olayın kahramanı ablanın poşeti bulduğundaki tepki bu gibi hayal ettim bir an: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 kafaları bulalım derken ya torbacının gazabına ya da mangal başındakinin gazabına uğramışlar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 bana pek gerçekçi gelmedi olay, vardır altında bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Vingthor said: Foruma yazarken skimde olmuyo benim acikcasi. Resmi mail atar gibi ne kasicam kasma zaten size dilekçe yazar gibi yazın diyen yok. ki/de/da'ları doğru yazın, yazdığınızı 2-3-4-5 kere okutmayın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 ben bu habere inanmadım. baya baya ev sahibi bonzai yetiştiriyordu ya da alıyordu. denemek için ete koymuşlar. zehirlenince de ne ifade versek diye panik olmuşlar belli. bahçeye bonzai dolu poşet koyacaklar sen de buna nedir lan koklamadan etmeden yemeğine koycan durduk yere dfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 µh said: "İstanbul’da ev sahibinin bahçesinde bulduğu bonzaiyi kekik sanıp, mangalda pişirdiği ete koyması sonucu 9 kişi zehirlendi." said: Abi Türkiyedeki medya neden Türkçe özürlü ya. Bildiğin bizim forumda yazdığımız gibi yazıyorlar ne tamlama kurmayı biliyorlar ne virgül koyuyorlar. Sadece internet sayfaları için değil adamlar gazetenin ilk sayfasında bile yapıyorlar bu hataları. sen nasil kurardin ki bu cumleyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 özne yok abi cümlede, edilgen gibi başlayip bir garip bitiyor. Virgül yanlış yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Turkce uzmani degilim ama İstanbul’da ev sahibinin bahçesinde bulduğu bonzaiyi kekik sanıp mangalda pişirdiği ete koyması sonucu 9 kişi zehirlendi. Ozne 9 kisi. Istanbul'da patlama sonucu 9 kisi hayatini kaybetti. normal di mi? Istanbul'da ev sahibinin neden oldugu patlama sonucu 9 kisi hayatini kaybetti. - ogeleri cikarak da gidebiliriz İstanbul’da ev sahibinin bonzaiyi kekik sanıp mangalda pişirdiği ete koyması sonucu 9 kişi zehirlendi. İstanbul’da ev sahibinin bonzaiyi mangalda pişirdiği ete koyması sonucu 9 kişi zehirlendi. İstanbul’da ev sahibinin bonzaiyi ete koyması sonucu 9 kişi zehirlendi. butun cumleler dogru geliyor bana, kaldi ki bir cumlede butun detaylari barindirmak kolay degil o yuzden sordum nasil kurardin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 İ. Ö.'nün İstanbul'daki evinin bahçesinde bulduğu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 tek cümlede vermeye gerek yok ki işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 eniste cok yuklendi demek ete yazık olmus adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 http://www.kirpice.com/karamanda-kultur-mantari-yerine-yanlislikla-sihirli-mantar-yiyen-ailenin-basina-gelmeyen-kalmadi/ Bu geldi aklima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 zamir eksik o cümlede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 sardalya said: Turkce uzmani degilim ama İstanbul’da ev sahibinin bahçesinde bulduğu bonzaiyi kekik sanıp mangalda pişirdiği ete koyması sonucu 9 kişi zehirlendi. ev sahibinden sonra , Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 ev sahibi demesi gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 mangala giderken birileri getirmiş işte, ablada bilemeyip atmış sonra arkadaşlarının başı yanmasın diye bahçede bulduk diyorlar bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Llama said: huun said: bazıları ufalanmış cam atıyormuş anasını satayım, çekerken ciğerlere gidip kanatsın kana daha hızlı karışsın diye. yok artık ali sami bu uygulama bonzaide değil de kokainde oluyor. zira bonzai kullanırken nasıl ciğerlerine kırık cam çekebilirsinki fasdasd kokainde floresan kullanılır mesela, iyice tuz buz edildikten sonra %50-%50 karıştırılır satılır. burundan çekildiği için, yüksek basınçla yararak geçiyor gittiği yere kadar. kanka karışma mevzusu bunda var işte. bonzai zaten içimi nedeniyle camla karıştırılacak bir madde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 ben bilmem, bu bonzai teranesi ilk çıktığında prof'un teki anlatmıştı. ama toz haline getirdiğin camı çekersin her türlü niye çekeyemesin ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 xaty said: bahçede poşetin içinde bulmuş poşette bulduğu şeyi yemeğe koymuş yersen http://memeblender.com/wp-content/uploads/2012/08/Joseph-Ducreux-cool-story-bro.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 abi kağıda sarılıp içilen sigaradaki cam nasıl akciğere gidecek sdfsd bunun dışında bu doğal seçilim kimyasalı adaçayı gibi beleş bulabileceğin otlara sıkıyorlar, kekiğe de yapmış olabilirler. bahçede bulma olayı yalan tabi sdfds spacebiftek denemişler resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Bilmiyorum bonzai nasıl kullanılıyor ama eğer kağıda sarıp içiyosan geçer tabi ciğerine. Sonuçta o tarz illegal maddeleri kullanan zatlar fitreyle içmiyolar. Kağıttan zıvana yapıyolar. Engelleyecek bişey yok incecik camı içine çekmeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar