Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bonzai Mangal

Masticore

Öne çıkan mesajlar

µh said:

"İstanbul’da ev sahibinin bahçesinde bulduğu bonzaiyi kekik sanıp, mangalda pişirdiği ete koyması sonucu 9 kişi zehirlendi." said:

Abi Türkiyedeki medya neden Türkçe özürlü ya. Bildiğin bizim forumda yazdığımız gibi yazıyorlar ne tamlama kurmayı biliyorlar ne virgül koyuyorlar. Sadece internet sayfaları için değil adamlar gazetenin ilk sayfasında bile yapıyorlar bu hataları.

en azından durum eklerini ve bağlaçları doğru yazabiliyorlar. forum, onu bile bilmeyen 20-30k postlu adamlarla dolu. sorsan bi de hepsi haftada en az 1 kitap okuyordur. hiç mi öğrenemediniz yoksa sırf bize uyuzluğuna mı öyle yazıyorsunuz diye sorasım geliyor bazen.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

huun said:

bingildak said:

adam nasıl ölmüş onu anlamadım. bonzai nasıl bir şey hiç bilmiyorum doğrusu kimyasal galiba od mi oluyor fazla içince?

adı bonzai ama olay kimyasal. çayın üstüne dök ilaçları o da bonzai oluyor. tam bir sokak uyuşturucusu içinde ne olduğu torbacısına göre değişiyor. bazıları ufalanmış cam atıyormuş anasını satayım, çekerken ciğerlere gidip kanatsın kana daha hızlı karışsın diye.

Oha, ciger kanayinca nasil daha hizli karisiyor abi

solunum işi çok karmaşık bir dizi kimyasal reaksiyon gerektiriyor. içine çektiğin havanın içindeki oksijenin bile sadece 1/3'ünü kana karıştırabiliyorsun. ama içeride ufak ufak kesiklerden direkt kanla temas edince kimyasal daha kolay yayılıyor vücuda.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu habere inanmadım. baya baya ev sahibi bonzai yetiştiriyordu ya da alıyordu. denemek için ete koymuşlar. zehirlenince de ne ifade versek diye panik olmuşlar belli. bahçeye bonzai dolu poşet koyacaklar sen de buna nedir lan koklamadan etmeden yemeğine koycan durduk yere dfs.
Sosyal ağlarda paylaş

µh said:

"İstanbul’da ev sahibinin bahçesinde bulduğu bonzaiyi kekik sanıp, mangalda pişirdiği ete koyması sonucu 9 kişi zehirlendi." said:

Abi Türkiyedeki medya neden Türkçe özürlü ya. Bildiğin bizim forumda yazdığımız gibi yazıyorlar ne tamlama kurmayı biliyorlar ne virgül koyuyorlar. Sadece internet sayfaları için değil adamlar gazetenin ilk sayfasında bile yapıyorlar bu hataları.

sen nasil kurardin ki bu cumleyi?
Sosyal ağlarda paylaş

Turkce uzmani degilim ama

İstanbul’da ev sahibinin bahçesinde bulduğu bonzaiyi kekik sanıp mangalda pişirdiği ete koyması sonucu 9 kişi zehirlendi.

Ozne 9 kisi.

Istanbul'da patlama sonucu 9 kisi hayatini kaybetti. normal di mi?

Istanbul'da ev sahibinin neden oldugu patlama sonucu 9 kisi hayatini kaybetti.

-
ogeleri cikarak da gidebiliriz

İstanbul’da ev sahibinin bonzaiyi kekik sanıp mangalda pişirdiği ete koyması sonucu 9 kişi zehirlendi.

İstanbul’da ev sahibinin bonzaiyi mangalda pişirdiği ete koyması sonucu 9 kişi zehirlendi.

İstanbul’da ev sahibinin bonzaiyi ete koyması sonucu 9 kişi zehirlendi.

butun cumleler dogru geliyor bana, kaldi ki bir cumlede butun detaylari barindirmak kolay degil o yuzden sordum nasil kurardin diye.
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

huun said:

bazıları ufalanmış cam atıyormuş anasını satayım, çekerken ciğerlere gidip kanatsın kana daha hızlı karışsın diye.

yok artık ali sami

bu uygulama bonzaide değil de kokainde oluyor. zira bonzai kullanırken nasıl ciğerlerine kırık cam çekebilirsinki fasdasd

kokainde floresan kullanılır mesela, iyice tuz buz edildikten sonra %50-%50 karıştırılır satılır.
burundan çekildiği için, yüksek basınçla yararak geçiyor gittiği yere kadar. kanka karışma mevzusu bunda var işte. bonzai zaten içimi nedeniyle camla karıştırılacak bir madde değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...