Rasmon Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 WoW vs artık sınırlı vakitte yetmiyor, oynanmıyor. Poe bi süredir oyalıyodu ama o da baydı. Şöyle single oynayayım ama arada öteyi beriyi boostlayacak adam instance ıma girebilsin, ya da 3-5 item alıp satabileceğim bi sistemi olsun. Var mı böyle bi oyun. Grinde açığım ama endless rng olmasın. Mesela farmalanacak bi item olsun ama o sabit bi bosstan veya mapten düştün farmlayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 eso işte single gibi oyun istediğin noktada mmo oluyor etrafta kalabalık falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 diablo destiny gauntlet alienation çoğu ps4 oyunu yazdıklarımın gerçi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 dark souls'lar, bi de dragon's dogma geliyor aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 ps kullanıyorsan ve shooter seviyorsan destiny en iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 ya evet aslında o ilk alternatifim arasında. sadece first person view darlıyo beni bi süre sonra, bir de makine yeter mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Hakkaten istediğin özelliklerin hepsi eso. Düşen set itemlar standart yerlerden düşüyor lakin heavy/light/medium ve 9 farklı trait ile rng show var. Onun dışında oyun bıngılın dediği gibi single oynanabilen bir mmo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 1st veya 3rd oluyor eso isteğine göre de. makine katili. grafikleri kısınca belki iyidir ama genel olarak şehirlerde performans yerlerde sürünüyor. high end pc ile detaylar açıkken ben şehirde 35-40 fpslere kadar düşüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 destiny 2 gelmicek mi bu sene. destiny'i takaslamak çok saçmaydı benim ya. vanilla lvl 29 da baymıştım da dlcler falan geldi. 2. çıkacak diye de tekrar geri satın almadım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 adam her yazdığı kelimede sadece ESO'yu anlatmış. first person bi süre sonra darlıyo'su bile ESO. geç 3rd persona ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 destiny 2 nin hiçbir şeyi daha kesin netleşmedi. en iyi ihtimal bu yıl sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 hm 3rd person olayına baktım fena durmuyo. healer açıp gruplara invite alır mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 evine şofben bile takarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 arına bile kovarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 tamriel mi alıyoruz şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 cdkey satan yerlere gold version bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paran varsa gold edition al yoksa one tamriel.Tank oyunda healerdan daha az sanırım gözlemlerime göre en azından dungeon finderda oynadığım saatlerde öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Tamriel unlimited, Gold edition alırsan 4 adet DLC'si var onları da alırsın. standart alırsan DLC olmaz. çok bi eksiğini hissetmiyorum ben şahsen dlc'siz. sen bilirsin. Elder Scrolls lore'uyla çok ilgin yoksa aslında pek de manası yok muhtemelen. Thieves guild, Dark brotherhood falan hep lore standart edition 10 dolar şurda: http://www.cdkeys.com/pc/games/elder-scrolls-online-tamriel-unlimited-multiple-windows-and-mac-pc-cd-key Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Değil kendi dungeonları/trialleri set itemları falan var sadece lore değil. Moar xp ve skill point saymıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 gidip normal versiyonunu alma, DLC'leri her türlü isteyeceksin ve stand alone olarak veya upgrade olarak deli pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 haziranda morrowind gelicek diyo. şimdi standart alsam sonra dünyası hoşuma giderse yeni çıkanı almak mantıklı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Yeni çıkanı alırsan oyuna giremezsin en azından çıkana kadar sanırım. Her türlü tamriel ya da gold edition alacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 bingildak said: 1st veya 3rd oluyor eso isteğine göre de. makine katili. grafikleri kısınca belki iyidir ama genel olarak şehirlerde performans yerlerde sürünüyor. high end pc ile detaylar açıkken ben şehirde 35-40 fpslere kadar düşüyorum. lan ben 35 fps alıyorum diye bıraktım heralde pc yetmiycek diye. ilerde pvpde raidde sıkıntı çıkmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Diğer alternatifleri de duyabiliriz arkadaşlar, eso'da karar kılındı diye fikri olan kenara çekilmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 skyrim var işte sdfea ya bu şey oyunları oynasana moba felan. tanklı manklı versiyonlarıda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar