Xaero Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 THY'nin de onayladığı yasağa göre, bundan böyle ABD'ye uçuşlarda telefon ve tabletten büyük elektronik eşyalar alınmayacak. http://shiftdelete.net/abdden-turkiyeye-elektronik-yasagi-80366
dana22 Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 ucagin yolcu bolumune yaninizda getiremeyeceksiniz..
bingildak Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 başlıkları milliyet clickbait seviyesinde atmayın ne olduğuna dair hiçbir şey anlaşılmıyor. uçuş sırasında kabinde yasakmış merak edenler için.
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 "telefon ve tabletten büyük" değil, "telefondan büyük" diye biliyorum ben, aka tablet de patlıyor. ABD varışlı seferlerimizde geçerli olmak üzere, cep telefonu veya akıllı telefondan daha büyük elektronik cihazların kabin içinde taşınmaması konusunda ilgili otoritelerce karar alınmıştır. Medikal cihazların hariç tutulduğu uygulama kapsamında elektronik eşyalar, uçak altı kargo bölümünde taşınabilmektedir. http://www.turkishairlines.com/tr-tr/kurumsal/basin-odasi/duyurular/duyuru/abd-ye-seyahat-edecek-yolcularimizin-dikkatine bence başlığı da güncelleyelim.
dana22 Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 mm ciddi ?? ihbar varmis ucaklara yonelik saldiri olacak seklinde..
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 o ihbar uzun süredir var. http://edition.cnn.com/2016/02/11/africa/somalia-plane-bomb/ bi de gaziantep'te de bomba düzeneği olan laptoplar ele geçirilmişti vs. http://www.ulusalkanal.com.tr/gundem/gaziantep-te-bulunan-bomba-duzenekli-dizustu-bilgisayar-emniyet-i-alarma-gecirdi-h104883.html
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 iste bunlar hep 3. havalimani yapilmasin diye
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 laptopumu bagaja vereyim de laptopumdan olayım. herifler pata küte atacakmı kayıp mı olacak ne olacak belli değil. önce eşyaları sağlam şekilde teslim etmeyi becersinler de sonrasında bunları bagaja alırlar.
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 trump istiyor pampa yapacak bir şey yok.
xaty Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 istanbuldan direk uçmakla avrupalı aktarmak arasında güvenlikle ilgili nasıl bir fark var? devletlere mi güvenmiyorlar?
Holy Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Yalnız başka bir kaynaktan okuduğumda sadece belirli havayollarına konulmuş bu yasak, ABD menşeili havayolu firmalarına konulmamış diyordu. Bununla ilgili bir bilgi var mı?
Norak Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 official bir liste yok ama soyle diyorlar: Egypt (EgyptAir) Jordan (Royal Jordanian) Kuwait (Kuwait Airways) Morocco (Royal Air Maroc) Qatar (Qatar Airways) Saudi Arabia (Saudia) Turkey (Turkish Airlines) United Arab Emirates (Etihad, Emirates) laptopiniz ulusal guvenlik sebebi ile yokedilmediyse yasa tsa elemanlari tarafindan calinmadiysa, nsa cipi yerlestirilmis halini cikista sadece yari fiyatina geri alabilirsiniz (:D
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 uk de bastı yasağı. ben önce almanya'dan bekliyordum lel https://www.gov.uk/government/speeches/additional-airline-security-measures-on-some-routes-travelling-to-the-uk
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Norak said: official bir liste yok ama soyle diyorlar: Egypt (EgyptAir) Jordan (Royal Jordanian) Kuwait (Kuwait Airways) Morocco (Royal Air Maroc) Qatar (Qatar Airways) Saudi Arabia (Saudia) Turkey (Turkish Airlines) United Arab Emirates (Etihad, Emirates) laptopiniz ulusal guvenlik sebebi ile yokedilmediyse yasa tsa elemanlari tarafindan calinmadiysa, nsa cipi yerlestirilmis halini cikista sadece yari fiyatina geri alabilirsiniz (:D yetmez http://i.imgur.com/STiVlVn.png
Norak Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 en azindan hala evcil hindinizle binebilirsiniz ucaga np. http://www.insideedition.com/images/stories/1602/14610.jpg glu?
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Saçmalık ya, sanırım sadece bu ülkelerden kalkışlı direkt uçuşlarda geçerli. Türkiye'den Almanya üzerinden ABD'ye aktarmalı gitsen sorun olmayacak. Açıkçası Türkiye'deki havalimanlarındaki güvenlik bence sağlam, yurt dışına göre epeyi didikliyorlar.
quixef Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Tüm elektronik cihazları bir açtırıp bakıyorlar bir kere normal laptop fonksiyonu sürerken bomba koyabiliyorlarsa neyse de değilse ağır saçmalık
samaella Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 bagajda yalan olma ihtimali yüksek ya. Yoksa napacam laptopu yatar uyurum.
Suark Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 sadece istanbul mi bu yasak? izmirden ankaradan kalksa?
senko Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 izmirden direk LA uçusu bulursan problem olmaz.
Öne çıkan mesajlar