aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2018 patso yapsalar batmazlardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2018 dükkana çökmeler,pattiz zamları falan eahufahufah çok güzel şeyler dönmüş kapatma sebebimiz berk. tüm dükkanı batırdı aefhuafha şaka şaka ortağım istanbul dışına taşınıyor, ben de tek başıma yapamam dedim devrettik. alınacak dersler arasında tek bir şey söyleyebilirim. Bir dükkan açmak için kaç para düşünüyorsanız onun 2 katı cebinizde olmadan su bile almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 ne kadara devrettiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Celtics Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 adamın biri dükkan açmış sonra kapatmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 harcadıgın parayı kurtarabildin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 adamınbiri said: dükkana çökmeler,pattiz zamları falan eahufahufah çok güzel şeyler dönmüş kapatma sebebimiz berk. tüm dükkanı batırdı aefhuafha şaka şaka ortağım istanbul dışına taşınıyor, ben de tek başıma yapamam dedim devrettik. alınacak dersler arasında tek bir şey söyleyebilirim. Bir dükkan açmak için kaç para düşünüyorsanız onun 2 katı cebinizde olmadan su bile almayın. abi onca işsiz var, bir asgariye 24/7 çalışırdık tükanda. pintilik etmişin bence. bir tane de pakete çıkacak eleman alacaktın kadıköyü pattize boğardık. şimdi senin dükkanın oraya adanalı x börekçilik spawn olacak ve domine edecek sokağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 KenshinHimura said: ben kıbrısta tanıştığı belaruslu hayatkadını için belarusa taşınıp nalbur açan adam biliyorum bunlar ne ki sonsuza dek mutlu yasadilar?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2018 + kiraya da extra zam gelmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2019 simdi bagdattaki yer sizin degil mi? turkiyeye gelmisken bir geleyim diyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Nisan 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2022 ne oldu Taunt'a... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2022 (düzenlendi) adamınbiri bize tutorial hazırlasın, evde kendimiz kumpir pişirip malzemelerini de kendimiz hazırlayalım. Nisan 24, 2022 Bone tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2022 bunun için tuto ya ihtiyacın yoktur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2022 Patatesinin cinsi, kullanacağı yağ vs belki trick vardır sddfdss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2022 Surahiden su dokmenin bile totosunun oldugu bir cagda bir kumpir tutosunu fazla gormemeliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2022 On 24.04.2022 at 18:40, dreagloth dedi ki: bunun için tuto ya ihtiyacın yoktur bence fırında nasıl patates pişirilir diye sormuyorum. adam işyerinde bir sürü sos, malzeme, kendi karışımlarını felan yapıyordu. bunlar için de mi tutorial istemeyek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar