Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 taunt olarak mı devam edicek o şube. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 gelip yiyemedik ya daha peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2018 ben bi kere gittim saat öğlen 1-2 gibi. Patates yok açılmadık daha dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2018 Masticore said: taunt olarak mı devam edicek o şube. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Merhabalar, Sadece boş dükkanı değil,isteyene taunt kadıköy şubesini ya da tüm markayı (patentli herşeyi noterde alan kişiye vermek suretiyle) devretmeye de karar verdik. isteyen özelden yazabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Olm noldu size nazar mi deydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 nazar deydirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Ticaret böyle bişey. Daha iyisini yapabilmek için her zaman eskiyi elden çıkartacaksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 ahahah yok nazar değil ticari bir karar,arada bazı özel nedenlerde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 ortaklar ayrılıp öz taunt patoto clubı açacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Komodo said: ortaklar ayrılıp öz taunt patoto clubı açacak CaLma lan , mulgear ile benim fikrim o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 sizi soyle bir youtuber ziyaret etmiyo mu ya. tostcu erol ile ft. fln yapsaniza. o kumpirli tost yapsin fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 youtuber ziyaret etmiyor hiç bir zaman.uygun bir miktara dükkanına uğruyor diyelim eahfuaeufa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Kadikoydeki açık mi hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 açık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2018 ne kadar acik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 berk şuan dükkanda tek. bence gidin kumpir yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Ben kapattınız diye gitmeyi bırakmıştım :S. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 öyle şey mi olur. kapatsak yazarım buraya. devretmedik henüz. ilgilenenler yazabilir yani :d fiyatı baya düştük aciliyet olduğu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2018 10bin TL trink Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 Neden devrediyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 Vay emenike daha kadikoye gelip kumpir yiyemedim adamlarla tanisamadim ankara subesini acma hayellerimden bahsedemedim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 e ac sen onlari bekleme ..adini da mount kumpir koyarsin..sonra aggro heal raid filan diye gider subeleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 öztaunt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2018 masa said: Neden devrediyorlar? galiba aggro cekmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar