Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taunt Potato Club (Rexxin ordaki kumpirci)

adamınbiri

Öne çıkan mesajlar

01.07.2018 Taunt Potato Club Rezaleti

gece 1 e kadar süreceği söylenen açılışa akşam 11 sularında katıldık. Fakat daha Pub'ın içine bile giremeden kapıdaki yetkili arkadaş bize açılışın bittiğini ve Taunt'tan sorumlu tüm üyelerin mekandan ayrıldığını söyledi.

Avcılardan kalkıp gelmiştim ve hem benzin olsun hem zaman olsun pek çok mağduriyet yaşadım.
Sosyal ağlarda paylaş

rezalet gibi rezalet

ama ben başka bir rezalette söylenenlerin uygulamadan farklı olduğunu belirtmiştim, kendiniz kaşınmışsınız

adamınbiri said:

mascio said:

paticik üyelerine kumpir indirimi yok mu :)

Hayır. Dart var ama oynamak isterseniz.

dart oynamaya geliriz ama gerçekten var dimi
Sosyal ağlarda paylaş

Voys said:

gece 1 e kadar süreceği söylenen açılışa akşam 11 sularında katıldık. Fakat daha Pub'ın içine bile giremeden kapıdaki yetkili arkadaş bize açılışın bittiğini ve Taunt'tan sorumlu tüm üyelerin mekandan ayrıldığını söyledi.

Avcılardan kalkıp gelmiştim ve hem benzin olsun hem zaman olsun pek çok mağduriyet yaşadım.

akşam 11'de de kumpir yeme bi zahmet
Sosyal ağlarda paylaş

ben dun gece soyledim suadiyeden ve ilk dikkatimi ceken malzemeden kismalar baslamis :(

2 kumpirin ikiside tek patatesten yapilmisti, icine ek patates konmamis. tamam patates zam sampiyonu oldu filanda kendimi ihanete ugramis gibi hissediyorum :( herseyden vazgecebilirim kumpirde ama tek patatesten ilavesiz kumpir kadar kotu birsey yok

yemeksepetinden once buraya yaziim, orayada yazaciiiim
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

ben dun gece soyledim suadiyeden ve ilk dikkatimi ceken malzemeden kismalar baslamis :(

2 kumpirin ikiside tek patatesten yapilmisti, icine ek patates konmamis. tamam patates zam sampiyonu oldu filanda kendimi ihanete ugramis gibi hissediyorum :( herseyden vazgecebilirim kumpirde ama tek patatesten ilavesiz kumpir kadar kotu birsey yok

yemeksepetinden once buraya yaziim, orayada yazaciiiim

dikkat et yemeksepetinde müşteriye cevap verirken bir küfür etmedikleri kalıyor :D :D
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

dikkat et yemeksepetinde müşteriye cevap verirken bir küfür etmedikleri kalıyor :D :D

Restoran Cevabı
Verdiğimiz beyaz peynir miktarı ile bir büyük bitiren de var, sizin gibi tatmin edici bulmayan da. Bir sonrakine bakkaldan beyaz peynir, bizden sade kumpir, tekelden de bir büyük söyleyebilirsiniz. Hesaplı ve tatmin edici olur. Afiyet olsun. ).

..
Sosyal ağlarda paylaş

Şerifali'deki kokoreççiyi örnek almışlar
https://www.yemeksepeti.com/kozde-kokorec-kofte-sucuk-umraniye-serifali-mah-istanbul

Hız: 9 | Servis: 8 | Lezzet: 7
3 gün önce
D...n
O eski halinden eser yok şimdi...

Restoran Cevabı
Ne var halimizde sayın müşterim... Ne yapersak yapalım yaranılmıyo sizlere... Bak altakide hıza 5 beş vemiş bu paketi insanlar taşıyo size... Lastik patlayamazmı... Kaza yapamazmı... Alıştırıyoruz 20 dakikada iletmeye böyle oluyo...

[hr]

Hız: 9 | Servis: 9 | Lezzet: 6
1 ay önce
a...4
Midyeler büyük güzeldi ayran da iyiydi fakat kokoreçlerin içlerini müşterilere vermeyin.

Restoran Cevabı
Napalım atalımı... ? Ortasını bütün lezeti orda... Uykuluk çünkü...

[hr]

Hız: 9 | Servis: 9 | Lezzet: 1
1 ay önce
k...8
Midye kötü ötesi.

Restoran Cevabı
Hergün 400 tane midye geliyo kimseden şikayet yok size begendirmek zor... Bi ürünü kötülemek sizin için çok kolay.. Günlük gelen midyenin kötü ötesi ne dir ya...

[hr]

Hız: 10 | Servis: 3 | Lezzet: 1
2 ay önce
A...5
Yemeksepetinde restoranlara acimasiz davranildigini dusunen biri olmama ragmen kullanici yorumlariyla beni kendine hayran birakan bu restorana siparis verdim. Sanirim hayatimdaki en buyuk hayalkirikliklarindan birini yasadim, ekmek bayat, doguk ve kokorec kalitesizdi. Uzgunum, batirdiniz.

Restoran Cevabı
Bayat ekmek gönderilirmi ya... Isıtıyoruz kuruyo ısıtmadanmı gönderelim... Yalan yorumları görüyosunuz sagolsunlar bide bunların puanları var görmedigin... İnsanları memmun etmek çok zor... İstediğin şekilde yemek istiyorsan gelip dükkanda yiceksin. İnsanların emeğine saygı göster.

[hr]

Hız: 1 | Servis: 1 | Lezzet: 1
2 ay önce
f...a
Yağ içinde ve tatsız.

Restoran Cevabı
Ver diğin puana bak hız ve serviste de kötüyydü... 15 tane yoruma bak...

Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

oha ciddi mi bu cevap?

ciddi valla ya. ben ilk kez restorana tıklayan bir müşteri olsam, böyle yorum yapan bir restorandan kesinlikle sipariş vermem mesela.

ha bu arada saçma sapan yorumlar geliyor adamlara, bi noktada sigorta attı demek ki ama yine de böyle bir şey yazmamak lazım kesinlikle.
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

sabonis said:

Restoran Cevabı
Verdiğimiz beyaz peynir miktarı ile bir büyük bitiren de var, sizin gibi tatmin edici bulmayan da. Bir sonrakine bakkaldan beyaz peynir, bizden sade kumpir, tekelden de bir büyük söyleyebilirsiniz. Hesaplı ve tatmin edici olur. Afiyet olsun. ).

..

bunu yazma sebebimiz, yorumda söylenen hiç bir şeyin gönderilen kumpirle tutarlı olmaması."Bolognes sos et kokuyordu"," kumpirde hiç kaşar yoktu"(not olarak kaşarı az olsun yazmış)

modadaki şubeden acıbademe sipariş verip 5dklık yola yarım saatte geldiniz diyip yorum atanlara karşı tabikide cevap veriyoruz.Çünkü hem gerçeği yansıtmıyor hem de gören müşterilerin kafasını karıştırıyor. Haklı eleştiriler geliyor tabiki onlarıda yemeksepeti aracılığı ile ulaşıp özür diliyoruz.

bu kumpiri benim istediğim değil lütfen doğrusunu yapın diye arayıp azar işittiğimiz müşterilerin gönderdiğimiz kumpiride yediğini de gördük. O zaman veremem yenisini ya da yediğinizin parasını almam gerekli dediğimizde böyle işletmemi olur diyolar.
Sosyal ağlarda paylaş

Voys said:

11de ben içerde bira içiyodum gayet beni niye aramıyon aehufeahufeaheaf:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...