Grego Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 adı lazım değil var forumda bolcana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 düz şişko mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 flat sisko society. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 goldbären said: tek istediğim doymaktı. Bunun mümkün olmadığını cümle alem biliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 ya bana vadedilen gazoz verilmediğinden beri sitemkarım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 patiler aktı bugün. Beğenmeyen oldu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 ben 3/10 verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 aga hemen bitiyor limuzin gibi yapsan böyle pattesleri birbirine eklesen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 bütün kumpirciler lezzetli bahanesiyle ufak patates seçiyor bi de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 geçen sene daha bi büyük gibiydi patatesler yoksa yanlış mı hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2018 patatesler ekmek falan gibi standart bir üretime sahip değil, karpuz gibin düşün yani. bazı parti büyük oluyor bazısı daha ufak. 1 çuval içinde bile değişiyor boyutlar. ondan dolayıdır muhtemelen fark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 karpuz gibi dusununce akla gelmeyebilir de farkli boyda patatesleri farkli paketlere, filelere koyup satmak mumkun dsafg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 tarımda baya standart aslında üretim her şey gdo + deli gibi gübre olduğu için. ha arada standart altı ürün illa çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 yok abi ya japon küp karpuz üreticisi değilsen tarımda standart yok malesef :D ha yakın olur mahsül birbirine ama biri büyük biri küçük olur yapıcak bişey yok ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 standarttan kastım o zaten yoksa türkiyede mümkün değil klon gibi çıkması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2018 dün gördüm sonunda burayı ufak güzel bir dükkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 op tanıdık çıktı, burger x virali yapayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 https://www.facebook.com/events/218354765456408/ 1 temmuz pazar günü,Taunt potato club'un suadiye şubesi açılışı vardır.Saat: 13:00 - 01:00 Adres: Suadiye Mahallesi Kazım Özalp Sokak No:36 Kadıköy / İstanbul Ayı pub suadiye ile ortak hizmet vermekteyiz. Gelen misafirlerimize ufak ikramlarımız olacaktır elbet. gelemeyen patilere o güne özel 70lik bira hediye.(gelirseniz fırsatı kaçırmış oluyosunuz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Beleş bira varsa gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 temmuzun ilk cumasi ist deyim birami isterim :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 geçen cumartesi kız arkadaşımla gittik kadıköydeki yere, 30 dakika patatslerin pişmesini bekleyeceksiniz dendi. 23 haziran 2018 kadıköy taunt potato club rezaleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 sen şanslısın, ben gittiğimde patateslerin yetişmesini bekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 alt mesaj kızarkadaşım var foruma girmiyorum geziyorum fyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 kizarkadasimla dediginde inandiriciligi bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 ben en son gittiğimde hiç patates pişmemişti,kendim pişirmek zorunda kaldım böyle rezalet görmedim. aehfueahf ücretsiz bira yok tabiki ali samiler ama kumpir alana ilk bira bayaaaa bir indirimli olacak onu söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar