Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Abi o cigkofteci olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 kumpirle portakal suyunun ne alakası var anlamadım portakal suyu kahvaltı içeçeği değil mi acayip acayip müşteri istekleri vol 1 milyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Portakal suyu ne lan harbi Bira mesela çoğu kişi beğeniyormuş kumpirle. Bence pek yakışmıyor örneğin. Herkesin zevki ayrı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Ayran içen var kumpir yanında. Portakal suyu abes değil, yakışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 özendirmeyin lan yada avrupa yakasına şube açılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Zevk meselesi falan dedim de, Adamın öyle bir zevki var ki kumpir yanında ayranı garip buluyor :D ne var kumpir ayranda:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 süt abi, böyle ılık ılık, enfes oluyor kumpirle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 oralet ve muz çayı iyi gidiyormuuş https://mobile.donanimhaber.com/store/61/bb/89/61bb894f03ecbc7080c54146b751270c.jpg masa buram buram tophane kokuyor rest in peace Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 paticik diye kumpir cesidi cikarsin,forum uyelerine indirim versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 kumpirle ayran kötü gidiyorda portakal suyu iyi gidiyor yani ? arkadaşlar 155'i arayın, rus ajanı fln bu adam, brifingini yanlış vermişler karıştırıyo kavramları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 xunn said: Şu acılı meksika hedelinin fiyatı biraz aşagı çekin hergün söylicem olm. aynen telefonda söyle sana indirim yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Obaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 arkadaşlar unutmayın akşam 6dan sonra gelirseniz dükkana, benim kumpirimi adamınbiri yapsın diyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 seksist dükkan confirmed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Lopeth said: seksist dükkan confirmed kesinlikle katılıyorum. xunncuğum sen bugün söyledin dimi yemeksepetinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 5 siparis verdim bi allahin kulu ilgilenmedi bole :*( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Laurelin said: 5 siparis verdim bi allahin kulu ilgilenmedi bole :*( yarın gel berk sana kurabiye ısmarlasın. EVET ARTIK DOUBLE CHOCOLATE BROWNIE COOKIE SATMAYA BAŞLADIK. gerçekten efsane bir tadı var denemenizi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 kasanın parası bende ısmarlarım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Laurelin said: 5 siparis verdim bi allahin kulu ilgilenmedi bole :*( e yoğun zamanda gelirsen ilgilenmeyiz tabi ohoo 45 tane sipariş var diyosun ki ben vegan yiyicem ama üzerinde sucuk olsun arkadaşım susamsız susamlı tavuk diğeri köftesiz köfte beyni dönüyo insanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 adamınbiri said: Laurelin said: 5 siparis verdim bi allahin kulu ilgilenmedi bole :*( yarın gel berk sana kurabiye ısmarlasın. EVET ARTIK DOUBLE CHOCOLATE BROWNIE COOKIE SATMAYA BAŞLADIK. gerçekten efsane bir tadı var denemenizi tavsiye ederim. hakkaten efsane bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 ben gittiğimde adam yerine konmamıştım hiç. sonraki ziyaretimde dükkanın içinde zarıl zarıl sesli osuracağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Sen kimsin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 tek istediğim doymaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 allahtan espri anlayışı var. hem şişko hem düz olabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Duz sisko nasil olcak lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar