Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Varmi patatesiniz bugun? Bahariyede arkadasin evdeyiz oradami malciyir? Eve soyliyelim veya ordan alak dioz :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 bugun patates yok, ciplak kumpir yapiyolarmis. deconstructed kumpir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Ben hala gidemedim buraya ya bi turl7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Eline sağlık malciyır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 adamınbiri said: Benim mesleki amacım,insanların aslında uygun fiyata lezzetli bir şeyler yiyebileceğini kanıtlamak, dışarıda 15 lira vererek üzerindeki tüm ürünler konserve olan kumpirde yiyorsunuz. Ben mantarı üşenmiyorum (ki 10 kilo mantarı kesip pişirmek 20 dk mı almıyo zaten) kesiyorum Haydarimi kendim yapıyorum,acuka,şakşuka,Arnavut çiğeri bunların hepsini kendim yapıyorum dükkanda.Her sabah 5te hal'e gidip ürünleri alıyorum. Sizlerden isteğim benim dükkanıma gelin para kazandırın değil, benim gibi emek harcayıp lezzetli ürünler çıkaran insanlara karşı,herşeyi fabrikasyon olan ürünleri (arada fiyat açısından uçurum yoksa) tercih etmemeniz. böyle insanları görünce mutlu oluyorum ya. iyi uğraşıyormuşsun. keşke böyle üşenmeden kendi hazırlayan yerlerin listesi olsa da sırf onları tercih etsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Frostbite said: ilerde ankara yada kayseri subesini benimle acarmisin kurtar beni su hayatdan çek cikar:( DRaGoN_SLaYeR said: ankaraya şubenizi açayım lan çok güzel duruyo =) Ankara şubesini açın tabii, her gün düzenli gelir giderim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Ankara şubesi için ben de ortak olurum ha, varımı yoğumu satar girerim bu işe yani pc+tel+kitaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 subesi ibaresine gerek yok ki..hani devlet sirri degil yapilan is..kumpir..abinin farki alternatif yaratmak..ankara da gidin emege bahceliye..taze malzeme el emegi goz nuru pakete de baslarsaniz olur..3 4 kisi olun ..kelepir dukkan bulun..taze malzeme kullanin..alternatif yaratin..heryerden gelirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 siz ortak olun ben de müşteri olarak geleyim. şahane fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 adamlarin vizyonu kumpirci subesi acmak, cok ellemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 senin vizyonun ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 vizyonum misyonum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 cubuk papatestir.. tauntcular..cubuk olayina da girersiniz yakinda.. bu arada sec begen al.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Cumartesi akşamı muradıma erdim ve sonunda gidebildik. Bir kez de buradan teşekkür edeyim, gerçekten yediğim en iyi kumpirdi. Karides kalmadığı için Laraken biraz bozuldu gerçi ama olsun asdfasdf. Dananın dediği kısmen doğru, altı üstü kumpir sonuçta ama malzemeyi kaliteli kullanmak, bir çok sosuna kadar itinayla yapmak ve bunu düzenli olarak yapmak, kısacası emek vermenin sonucu kumpirde bile gösteriyor işte kendini. +rep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 BİŞEY DEĞİL ELİME SAĞLIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 mulgear dükkana birer ikişer arkadaşını götüren adam (friendly hanutçu)'dan share holder'a ne ara dönüştü? o değil de ben hala yiyemedim, bi dahaki kadıköy'ümde gelicem kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 mulgear6 said: BİŞEY DEĞİL ELİME SAĞLIK seksli kumpir var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 dükkan bizim semt kira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 ben bedava gazoz içememiştim bir daha kapısından geçmedim, ama güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 rahatsız edene kadar PATİCİK diyin susun diye verirler gazoz bugun laurelin'e de vermemişler gazoz ayıp etmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 dostum vegan kumpir koymussunuz ama vejeteryan yok bak getirdigim musteri sikayet etti atar yedi bide :( glutensiz ve non fat kumpir cesitlerinizi bekliyoruz. onun disinda sunum olmamis, lezzeti sahaneydi ama o yuzden puanim 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 ha bide kahvalti etmedim, midem bombos diyip 1den fazla kumpir yemeye kalkmayin cidden migdem agriyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 vejeteryan zaten vegan olan bir şeyi yiyebilir sıkıntı yok ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 hayir, vejeteryan peynire, soslara vs filan okay. teoride sende yiyebiliosunda vegan yemek istermisin misal "normal" yemek varken? :D "normal" yemek "normal" yemek "normal" https://i.imgur.com/22CVgCK.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2018 yiyemediği için değil vejeteryan olarak vegan yemeye zorlandığı için yani anladım. e nolcak peynir koyarlardı kumpire istese :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar