Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 lan üni mezunu adamlarsınız. kumpir yemeyi mi tartışıonuz
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 olm siz ciddi misiniz, kafanız mı güzel cmts gecesi. hayır ben de içtim de, size denk gelememişim galiba. kumpiri kaşıklamanın tekniğine falan mı gireyim napiim. hayır her şeyi geçtim, ikimizin de elinde köpek vardı. onu geçtim, köpek olmasa da kalkıp elde yürüye yürüye kumpir yemem, köylü değilim yani kusura bakmayın. hadi ben yerim diyelim, kız yemesin oturur adam gibi yemeğimizi yeriz. sosisli veya kokoreç ile kumpiri nası bi kafayla bir tutuyonuz shdafuahs. neyse ben gideyim bi yerlere, uyucaktım uykumu açtınız. hadin iyi geceler.
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 allam yarabbim içecek içmeyi beceremeyen adam bi ekşi hesabına 850 lira veriyo ama adaletsiz dünya......................................
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 ben genelde kasığımı çizimde ki ok yönünde ve açıyla daldırıyom yanlış mı oluyor şimdi? https://i.imgur.com/UiBXZum.png
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 başka teknikler varsa kaşıklamanın bilmek isterim
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 sabonis said: olm siz ciddi misiniz, kafanız mı güzel cmts gecesi. hayır ben de içtim de, size denk gelememişim galiba. kumpiri kaşıklamanın tekniğine falan mı gireyim napiim. hayır her şeyi geçtim, ikimizin de elinde köpek vardı. onu geçtim, köpek olmasa da kalkıp elde yürüye yürüye kumpir yemem, köylü değilim yani kusura bakmayın. hadi ben yerim diyelim, kız yemesin oturur adam gibi yemeğimizi yeriz. sosisli veya kokoreç ile kumpiri nası bi kafayla bir tutuyonuz shdafuahs. neyse ben gideyim bi yerlere, uyucaktım uykumu açtınız. hadin iyi geceler. oturma mı dedik lan, nası yiyemediğini merak ettim sadece aopskd mulgear6 said: allam yarabbim içecek içmeyi beceremeyen adam bi ekşi hesabına 850 lira veriyo ama adaletsiz dünya...................................... 850 ne ki 500 de keyfimden attım üzerine
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Flassh said: başka teknikler varsa kaşıklamanın bilmek isterim şimdi başka teknikler var da nimetle olmaz...
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2017 neyle oluyor? onu satın alalım maksat eğitim
Remus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Jeeztro said: lan üni mezunu adamlarsınız. kumpir yemeyi mi tartışıonuz Insan gercekten hayret ediyor...
reyou Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 benim bildigim ortakoy sahilde hicbir kumpircinin masa sandalyesi yok, eline alan parkta falan takilip yiyo. ben anlamadim bu kadar dert niye edildi? adam kumpiri, minubuste satsa o zaman, hic mi alip yemiceksin. lan pilav nohut, ayran satiyo adam sokakta, az daha zorlasa tabldot yicek millet ayakta haha.
KenshinHimura Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 size ne lan elalem oturur yer ayakta yer amma savundunuz angut fikirleri
Xaero Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Kumpire böyle servis yapsanız ya :P https://www.youtube.com/watch?v=U5U1crD18iM
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Kaşda bi kumpirci vardı sokakta, meydanda. Adam işinde pro olmuş, bu işin-de proluğu varmış çocukken görmüştüm, sene 98 falan. Dayanamadım ben de sıraya girdim 6-7 kişi bekledim. Bildiğin ekmek kuyruğu gibi sıraya giriyordun. O adamın da taburesi masası yoktu :D . Daşa maşa oturup yiyorsun işte, ama orası yazlık mekan. Madem orası yazlık, konu farklı, niye anlattım şimdi ben o adamı : " Hala o adam orada mı, merak ettim. Yazın Kaş'a giden oldu mu ? "
axedice Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 sabonis said: kumpiri kaşıklamanın tekniği Flassh said: ben genelde kasığımı çizimde ki ok yönünde ve açıyla daldırıyom yanlış mı oluyor şimdi? https://i.imgur.com/UiBXZum.png İAŞSDİŞDFİGŞİŞASDKSDFGLŞİ sabonis said: elde yürüye yürüye kumpir yemem, köylü değilim hadi ben yerim diyelim, kız yemesin oturur adam gibi yemeğimizi yeriz. Aga olay belli adamın kız arkadaşı demiş ki bu ne böyle aşkım oturup yiyemeyecek miyiz, bu garibanın da içinde kalmış bi taraftan omega olduğu için kadınına laf geçiremiyor diğer taraftan canı köfteli barbekü soslu pati onaylı kumpirlerden çekiyor falan, sonuçta lanet olası kadıköy rngsi diyip kumpiri başkalaştırmakta bulmuş çareyi. Hearthstone topiğini takip etmeyenler bilmeyebilir ama biz bu davranışa halk arasında sabonislemek diyoruz. http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/sabonis_zps7opimoxe.jpg
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Ayakta fast food yemek niye koyluluk oldu orda kaldim ben sdf Kiz da ayy asquem ayakta mi yicez dediginde evet diyeceksin, az alpha olun ya.
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 ahdhshs biz pazar gunu calisalim adamlarin muhabbete bak. siradan bi paticik.com günü
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Koşarak kız arkadaşının kapısını açanlara karşı; kız arkadaşına ayakta kumpir yedirmek isteyenler karşı karşıya gibi.
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Ayakta kumpir yemeyi basaramiyorsa haberler kotu zaten...
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Güzelim kumpir konusunun . . Şimdi Senko, demogoji yapıyorsun. Kız tabi ki ayakta da yiyebilir, ama sen ayakta yedirir misin, sığar mı erkekliğe ? Ben yedirmem, oradan bi karton falan bi şey bulurum, oturturum kızı bi yere.
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 hadi ben yerim de kız yemesin ne ya ahahahaha ne adamlar var ya
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Ayakta ekmek arası/dürüm olmayan şeyler yemek kötü duruyor.
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 ulan geçerken alıp evde yemek kimsenin aklına gelmedimi lul
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Promenader said: Ayakta ekmek arası/dürüm olmayan şeyler yemek kötü duruyor. estetik mi değil
yildirimokur Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Bi saniye ya ! Ayakta yemek yemek , su içmek günah değil mi ?
Promenader Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Mesaj tarihi: Nisan 23, 2017 Fistan said: Promenader said: Ayakta ekmek arası/dürüm olmayan şeyler yemek kötü duruyor. estetik mi değil Evet
Öne çıkan mesajlar