Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taunt Potato Club (Rexxin ordaki kumpirci)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olm siz ciddi misiniz, kafanız mı güzel cmts gecesi. hayır ben de içtim de, size denk gelememişim galiba.
kumpiri kaşıklamanın tekniğine falan mı gireyim napiim. hayır her şeyi geçtim, ikimizin de elinde köpek vardı. onu geçtim, köpek olmasa da kalkıp elde yürüye yürüye kumpir yemem, köylü değilim yani kusura bakmayın. hadi ben yerim diyelim, kız yemesin oturur adam gibi yemeğimizi yeriz. sosisli veya kokoreç ile kumpiri nası bi kafayla bir tutuyonuz shdafuahs.

neyse ben gideyim bi yerlere, uyucaktım uykumu açtınız. hadin iyi geceler.
Mesaj tarihi:
sabonis said:

olm siz ciddi misiniz, kafanız mı güzel cmts gecesi. hayır ben de içtim de, size denk gelememişim galiba.
kumpiri kaşıklamanın tekniğine falan mı gireyim napiim. hayır her şeyi geçtim, ikimizin de elinde köpek vardı. onu geçtim, köpek olmasa da kalkıp elde yürüye yürüye kumpir yemem, köylü değilim yani kusura bakmayın. hadi ben yerim diyelim, kız yemesin oturur adam gibi yemeğimizi yeriz. sosisli veya kokoreç ile kumpiri nası bi kafayla bir tutuyonuz shdafuahs.

neyse ben gideyim bi yerlere, uyucaktım uykumu açtınız. hadin iyi geceler.

oturma mı dedik lan, nası yiyemediğini merak ettim sadece aopskd

mulgear6 said:

allam yarabbim içecek içmeyi beceremeyen adam bi ekşi hesabına 850 lira veriyo ama
adaletsiz dünya......................................

850 ne ki 500 de keyfimden attım üzerine
Mesaj tarihi:
benim bildigim ortakoy sahilde hicbir kumpircinin masa sandalyesi yok, eline alan parkta falan takilip yiyo. ben anlamadim bu kadar dert niye edildi?

adam kumpiri, minubuste satsa o zaman, hic mi alip yemiceksin.

lan pilav nohut, ayran satiyo adam sokakta, az daha zorlasa tabldot yicek millet ayakta haha.
Mesaj tarihi:
Kaşda bi kumpirci vardı sokakta, meydanda. Adam işinde pro olmuş, bu işin-de proluğu varmış çocukken görmüştüm, sene 98 falan. Dayanamadım ben de sıraya girdim 6-7 kişi bekledim. Bildiğin ekmek kuyruğu gibi sıraya giriyordun. O adamın da taburesi masası yoktu :D . Daşa maşa oturup yiyorsun işte, ama orası yazlık mekan. Madem orası yazlık, konu farklı, niye anlattım şimdi ben o adamı : " Hala o adam orada mı, merak ettim. Yazın Kaş'a giden oldu mu ? "
Mesaj tarihi:
sabonis said:
kumpiri kaşıklamanın tekniği

Flassh said:

ben genelde kasığımı çizimde ki ok yönünde ve açıyla daldırıyom yanlış mı oluyor şimdi?

https://i.imgur.com/UiBXZum.png

İAŞSDİŞDFİGŞİŞASDKSDFGLŞİ

sabonis said:
elde yürüye yürüye kumpir yemem, köylü değilim

hadi ben yerim diyelim, kız yemesin oturur adam gibi yemeğimizi yeriz.

Aga olay belli adamın kız arkadaşı demiş ki bu ne böyle aşkım oturup yiyemeyecek miyiz, bu garibanın da içinde kalmış bi taraftan omega olduğu için kadınına laf geçiremiyor diğer taraftan canı köfteli barbekü soslu pati onaylı kumpirlerden çekiyor falan, sonuçta lanet olası kadıköy rngsi diyip kumpiri başkalaştırmakta bulmuş çareyi.

Hearthstone topiğini takip etmeyenler bilmeyebilir ama biz bu davranışa halk arasında sabonislemek diyoruz.

http://img.photobucket.com/albums/v616/axedice/pati/sabonis_zps7opimoxe.jpg
Mesaj tarihi:
Güzelim kumpir konusunun . . Şimdi Senko, demogoji yapıyorsun. Kız tabi ki ayakta da yiyebilir, ama sen ayakta yedirir misin, sığar mı erkekliğe ? Ben yedirmem, oradan bi karton falan bi şey bulurum, oturturum kızı bi yere.
  • Yeni Oluştur...