tssot Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2017 Wishmaster said: Hiç bi şey olmaz. Yıllardır tek kaza kurşunum yok çok şükür. (Baba oldu.) wayyyy arkadaş ne hayatlar var beeee :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 benjani said: geçmezse giderim doktora ama ameliyattan değil de sonda takılması ihtimalinden korkuyorum. noldu senin bu? varikosel miymiş, ameliyat oldun mu? k1nJo said: Varikosel en sık karşılaşılan ve başarılı mikrocerrahi ameliyat tedavisi sonucu en iyi netice elde ettiğimiz erkek kısırlığı nedenidir. Varikosel teşhisi ultrason ile değil, sadece el ile yapılan muayene ile konulmalıdır. Doppler ultrasonografi ile birçok kişide hatalı olarak varikosel saptanarak gereksiz ameliyatlar yapılmaktadır. El muayenesinde saptanamayan varikosel kesinlikle ameliyat edilmemelidir çünkü bilimsel olarak iyileştirici etkisinin olmadığı görülmüştür. kesin elletiyormuşuz. ulan şunu da yazmıştım. şimdi benim de elletmem gerekecek. edik: gerçi şunu yazmışsın sonradan ya şimdi gördüm. benjani said: o gün leg press yapmıştım.onla alakalı galiba, fazla sıkıştırdım takımları.ağrı yok iki gündür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Ondan sonra ağrı olmadı hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 varikosel ile vazektomi farkli seyler bölgesel ortakliklari var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 @benjani anladım abi sağ ol. at kestanesi kremi vardı şimdilik onu sürdüm bakalım bi faydası olacak mı. yalnız mentollü yapmışlar, yanıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Abi varikosel vb varsa krem mrem hak getire. Sen git bi avuçlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 ya 2 ay kadar önce de yine böyle ağrı yapmıştı ama birkaç gün sonra geçmişti. yine geçmezse giderim de önce bi krem vs deneyeyim bakayım ne olacak dedim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 başka bi pipisel şikayetle gitmiştim, doktor varikosel teşhisi koymuştu bana şikayetimden bağımsız olarak. bu da böyle bi anım. edit: evet ellettim. hatta sonrasında ultrason için jellettim, mıncıklattım, her şeyi yaptı valla hafif yüksek bi yerden atladığımda ağrıyor takımlar. çok ciddi bi şikayetin olmadığı sürece bi sıkıntı olmaz ama kısırlık riski var demişti. sert hapşurduğumda da ağrıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 ya ağrı yapmasın yeter bana da gerisi sıkıntı değil kısırlık vs. evleneyim, çocuk yapayım diye bi derdim yok zaten. edik: sana da geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Abi varikosel operasyonu çok zor değil ya baya kısa süren hemen ayaklandığın bir operasyon yaptırın kurtulun doktor da yapalım kurtul derse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 kaça yapiyler? dövlette yaptırsak toşaklar sgk'ya dahil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Ahaha valla bende TT'deyim diye özel sigorta vardı hiç para vermemiştim özelde olmasına rağmen. Ama devlet karşılıyor sanırım ya taşak bu önemli. Özellerde 3-4bin bi ücreti vardır diye düşünüyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 3-4 bine yeni taşak alınır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Felaket tellallıgı gibi olmasında bizim askerde bi çocugun mühimmat kaldırıken testisi dönmüş. Su testisi degil bildigin taşak. Yani spordan sonra agrı oluyosa falan geçer mi diye beklememek lazım testis dönmesi hemen müdahale edilirse düzeltilebiliyo (bildigim kadarıyla) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 https://goo.gl/images/MgLwRL Nasil gosteriyoduk la direk oldum olasi beceremedim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 benim çocukluğumdan beri sağdaki hassas ve ağrıyor 2-3 kere gösterdim bişey yokmuş. Yüzmeye giderken bi enfeksiyon kapmıştı ilk o zaman olmuştu doktor hassasiyet hayat boyu sürebilir dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 madem bu kadar varikoselli var sorayım. 13 yaşımdao ldum ben ameliyatı. hala ellediğimde damarları hissedebiliyorum. lan tekrarladı mı acaba diye gitmiştim doktora ellemeden ya yoktur bişi yürü git diyip göndermişti. ameliyat olan arkadaşlarasoruyorum, ameliyat sornası o ele gelme durumu geçti mi sizde yoksa hala devam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Ele gelme durumu hala var sanki ya. Sonuçta baba yolu değiştiriyor oradaki mevcut damarları çıkarıp almıyorlar. Ağrı vb yapmıyorsa sorun yoktur diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Bende de var, doktor ameliyat acil değil istediğin zaman olursun dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 sana da geçmiş olsun. ağrı var mı peki ya da herhangi bi zamanda ağrı yaptı mı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 olum hadi hep beraber aynı doktora gidip eline koyalım toşakları MERABA BİZ PATİCİK DİYE Bİ YERDEN GELDİK diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 fena fikir değil aslında, sonra kaydını da yaparız foruma :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 k1nJo said: sana da geçmiş olsun. ağrı var mı peki ya da herhangi bi zamanda ağrı yaptı mı hiç? Aynen geçen sene bir ağrı yaptı yerimden zor kıpırdadım. Yürümekte zorlandım 3-4 gün. Sonra ağrı geçince doktora gittim. Enfeksiyon veya ağır kaldırmak gibi birşeyden olabilir demişti. O günden beri bir daha öyle ağrımadı. Bir daha olsa hemen gider ameliyat olurum çünkü çok fenaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 anladım. enfeksiyondan olabilir diyince antibiyotik yazdı mı o zaman, kullandın mı? edik: gerçi pardon geçtikten sonra demişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar