Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 ayakkabı iğrenç ötesi de slim fit'e karşı değilim ya. (paçalar sefil tabi ona laf yok.) gerçi ben kiloda biraz ortalama altı kaldığım için "oh slim" dediğim şeyler oluyor genelde. ondan da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 bu slim fit modasini kim icad ettiyse ocagi sonsun pantalon diye tayt satiyolar. bari yun pantalonu slim yapmayin lan bi secenegimiz olsun. salvar giyilen bi ulkeye tasinicam en sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 caps efsaneymiş.. "s*kim mi seni" ajskhdkja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Eğer sadece slim fit gömlek konusunu konuşuyorsak düzgün vücut varsa slim fit gömlek çok güzel durabiliyor. Bende düzgün vücut yok mesela, olsa ara ara giyebilirdim, ama öyle yaka bağır açmazdım. Düzgün vücuttan kasıt sadece göbeksiz ince vücut ya da öküz gibi bütün gün macfitte dumble basmış kof şişik vücut değil bu arada, atletik vücut. Slim fitten kasıt da gömleğin düğmelerini koparırcasına zorlayan gömlek değil, vücuda "fit" oturan gömlek. "Slim fit pantolon" ise her türlü kepazelik, uçarı kaçarı yok. Ama o gömleğin giyiş tarzı, saç model, pantolon, ayakkabı, tesbih, zaman zaman yelek, kimi zaman üzerine geçirilen kürklü uzun mont falan abooow yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 http://i.hizliresim.com/QaQvVG.jpg erkek dediğin böyle giyinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 milli ve manevi degerlere baglı muhafazakar gey modası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Rewendor said: Eğer sadece slim fit gömlek konusunu konuşuyorsak düzgün vücut varsa slim fit gömlek çok güzel durabiliyor. Bende düzgün vücut yok mesela, olsa ara ara giyebilirdim, ama öyle yaka bağır açmazdım. Düzgün vücuttan kasıt sadece göbeksiz ince vücut ya da öküz gibi bütün gün macfitte dumble basmış kof şişik vücut değil bu arada, atletik vücut. Slim fitten kasıt da gömleğin düğmelerini koparırcasına zorlayan gömlek değil, vücuda "fit" oturan gömlek. "Slim fit pantolon" ise her türlü kepazelik, uçarı kaçarı yok. Ama o gömleğin giyiş tarzı, saç model, pantolon, ayakkabı, tesbih, zaman zaman yelek, kimi zaman üzerine geçirilen kürklü uzun mont falan abooow yani. kof şişik vücut diye birşey yok abi kas varsa vardır şişikse de şişiktir. kıskanmayın pis şişmanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Göğüsleri açıkta hatun resmi koyunca BAN. Gögüsleri gözüken herif resmi koyunca bir şey yok. Nerede sizin kadın erkek eşitliğiniz? Arkadaşları banlayın lütfen, az biraz eşitlik, demoktrak anlayışınız varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 gay sitesi olduğumuz için sorun yok erkek fotosu koymakta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Black-ice said: Rewendor said: Eğer sadece slim fit gömlek konusunu konuşuyorsak düzgün vücut varsa slim fit gömlek çok güzel durabiliyor. Bende düzgün vücut yok mesela, olsa ara ara giyebilirdim, ama öyle yaka bağır açmazdım. Düzgün vücuttan kasıt sadece göbeksiz ince vücut ya da öküz gibi bütün gün macfitte dumble basmış kof şişik vücut değil bu arada, atletik vücut. Slim fitten kasıt da gömleğin düğmelerini koparırcasına zorlayan gömlek değil, vücuda "fit" oturan gömlek. "Slim fit pantolon" ise her türlü kepazelik, uçarı kaçarı yok. Ama o gömleğin giyiş tarzı, saç model, pantolon, ayakkabı, tesbih, zaman zaman yelek, kimi zaman üzerine geçirilen kürklü uzun mont falan abooow yani. kof şişik vücut diye birşey yok abi kas varsa vardır şişikse de şişiktir. kıskanmayın pis şişmanlar. Yoo dostum, yoo... Atletik gerçekten işe yarar kas ile kof şişirilmiş gösteriş kası arasında bayağı fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 adam brad pitt in fightclubtaki halini tarif etmiş ddfsds Black-ice said: Rewendor said: Eğer sadece slim fit gömlek konusunu konuşuyorsak düzgün vücut varsa slim fit gömlek çok güzel durabiliyor. Bende düzgün vücut yok mesela, olsa ara ara giyebilirdim, ama öyle yaka bağır açmazdım. Düzgün vücuttan kasıt sadece göbeksiz ince vücut ya da öküz gibi bütün gün macfitte dumble basmış kof şişik vücut değil bu arada, atletik vücut. Slim fitten kasıt da gömleğin düğmelerini koparırcasına zorlayan gömlek değil, vücuda "fit" oturan gömlek. "Slim fit pantolon" ise her türlü kepazelik, uçarı kaçarı yok. Ama o gömleğin giyiş tarzı, saç model, pantolon, ayakkabı, tesbih, zaman zaman yelek, kimi zaman üzerine geçirilen kürklü uzun mont falan abooow yani. kof şişik vücut diye birşey yok abi kas varsa vardır şişikse de şişiktir. kıskanmayın pis şişmanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 yok ya burda baya haksızsınız adam fit vücüda yakışıyo orantısız şişiğe yakışmıyo demiş haklı kas varsa vardır yoksa yoktur da çok saçma argüman olmuş çok net biliyosunuz hayvanlar gibi orantısız vücütlar oludugunu kıvırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 kof şişik gösteriş kası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Böyle bir moda yok. O gömlek o çocuğa dar, pantalonun da paçaları kısa ve dar. Ayakkabıyı çıkardığında da ayakları eşek ölüsü gibi koku salacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 http://adamgibigiyin.com/wp-content/uploads/2016/06/erkek-babet-corap.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 cocugun tip tam şu diil mi lan sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 çorap giyiyolar onun içine ya.forumda biri postlamıştı gene bu saçmalık üstüne konuşulurken.kısa bi çorap aha benjani koymuş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 slim fit her şeye okeyim, pantolon gömlek vs müthiş oluyor atletik durumdayken. bayadır öyle geniş bol şeyler giymiyorum hep neredeyse tayt gibi pantolonlar almışım emege. lakin bu kısa paça modasına ben de inanılmaz alışamadım. ne abi bu. iğrenç duruyor lan. bi de kıllarını alıyorlar alttan falan. bi de takım elbisede bile var bu moda. çok garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 konu ile ilgili tek düşüncem: hayat çok garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 abi bi zamanlar parmak arası terlik benim ve o zamanlarki yaşıtlarım arasında direk elimize almak gibi birşeydi şimdi ortamlarda parmak arasıyla boy gösteriyoruz. bu yüzden bu kısa paça modası çok korkutuyor beni ya bir gün bunu da giyersem diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Black-ice said: adam balmumundan mı ? ben hala fotonun balmumu heykel olduğunu düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 ben de öyle düşünüyorum ilginç bir his aslında. gerçektir büyük ihtimalle diyorsun ama adamın balmumu olma ihtimali normal bir insana göre %50 falan daha fazla sanki o yüzden içinde bir şüphe kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 balmumu değilmiş https://www.instagram.com/canisbirr/ sanki ayaklara bile fondoten sürmüş https://www.instagram.com/p/BPGT8V9D5eg/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Esh said: cocugun tip tam şu diil mi lan sdfg LAN ŞOJŞOFİJSGSİGŞFS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 ellerin duruş şeklinden bende ilk balmumu sandım resmi.manikür yaptırmış heralde ellerim görünsün diyemi kasmış nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar