TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 1 haftadır böyle yürürken, uyurken filan bunu düşünüyorum sürekli. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 sen de bi snickers ye o zaman, iyi gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 GONDARCENGIZ said: http://www.youtube.com/watch?v=WIKqgE4BwAY BU NEYMİŞ LAAAAAN!!!! Aydınlanma yaşıyorum lan resmen. Şey gibi lan. Evde son ses JPOP dinlerken yan komşunun son ses pis metal açması gibi. WTF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Masakari said: Babacan adam denmiş, kesin Hulusi Kentmen. 10 puan 5 yıldız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 TheRiverBelow said: applev0dka said: sanki ben de öyle bir şey izledim, ama dizi değil de anime gibi geliyor abi evet. anime gibi geldi bana da bi süre. sonra düşündüm. film gibiydi ya. dizi de olabilir emin değilim. böyle çocuk bi şeyler yapıyodu. bi şeyler yaşıyodu. sonra adam cebinden çikolata çıkarıp AL İYİ GELİR diyip dayıyodu milkayı. HANGİ FİLMDİ BU ÖF bleach olabilir mi ? olamaz dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 naruto'dur ya. ya da simpsons :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 sen sivilde ne iş yapardin yegenim cikolata imalatcisiydim emmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 TheRiverBelow said: applev0dka said: sanki ben de öyle bir şey izledim, ama dizi değil de anime gibi geliyor abi evet. anime gibi geldi bana da bi süre. sonra düşündüm. film gibiydi ya. dizi de olabilir emin değilim. böyle çocuk bi şeyler yapıyodu. bi şeyler yaşıyodu. sonra adam cebinden çikolata çıkarıp AL İYİ GELİR diyip dayıyodu milkayı. HANGİ FİLMDİ BU ÖFHarry potter - prisoner of Azkaban. Hogwarts express'te ruhemiciler saldırdığında Harry gidici gibi oluyor, anasını babasını falan görüyor. Sonra kendine gelince Lupin çikolata veriyor al iyi gelir diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 ABİ EVET LANET OLSUN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN YA OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 harry potter mı izliyorsunuz abi lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 o ne demek? dizi mi bu? İzledik bitti gitti. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 adam gercekten buldu ya la helal olsun valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar