Bone Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=eiZhML-vtUQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Parça parça geçirilmiyor mu bunlar burada birleştirelim. Vergi vergi vergi baydılar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 amk ne vestelmiş arkadaş ye ye doymadılar. es kaza boktan 8086 üretseler, bilgisayar parçalarınıda yasaklayıp bunu kullanın dedirtecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 yine mi xaxa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 tldw: yurtdışından gelirken 1 tane telefon getirilebiliyor. 2. 3. 5.'yi getirip, "pasaporta kaydedilmemiş telefonla, üstüne telefon kayıtlı olmayan pasaport"u eşleştirmek olayının önüne geçmeye kasıyorlar. getirdiğin imei'i de btk'ya falan bildiriyorsun da bilmemne. gümrükten geçerken gelişine mi yapılacak acaba işlem? yoksa ben her ay gideyim, birer birer getireyim. birinde dayım, öbüründe halam "he ben getirdiydim ya" desin. işlemesi için gelişine olması lazım gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 top şimdi donanımhaber ölücülerinde. bakalım telefonu gerçekten parçalara ayırıp burada birleştirebilecekler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Saçmalık şu , 2. telefonu getirdin gümrükte yakalandı , IMEI'sini kaydediyorlar(mış) , ardından hem cezalı vergi ödüyorsun hem de telefonu Türkiye'de kullanamıyorsun.Popona sokarsın artık demişler kısaca. Bir de Apple'in , Türkiye'de uluslararası garantiyi kaldırma mevzusu büyük ihtimal bununla alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 müthiş bişey, çakallık yapan ölücülere son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 müthiş bir şey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 kapıda imeisi kaydedilmeyen telefonların daha sonra webden kaydı yapılamayacak derlerse, herkes seve seve kendi beyan eder getirdiği cihazları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 KAAN alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2017 iyidie böle şeyler öncedende vardı fotograf makinasında bile bakan eden yokki lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 böyle şeyler derken? fotoğraf makinelerinde imei felan yok, evde 6 tane fotoğraf makinem var. cep telefonunda aynı anda bir tane kullanım gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Evinizde veya ailenizin evinde bir tane vestel urun varsa bu uygulamalarin vebali sizde. Her yil yeni vergi koyuyorlar devletle el ele, tepki almiyorlar sinirlarini deniyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 suark 10 tane x elektronik cihaz alıp gelmekten bahsediyorsun sanırım. orası aynı, her tür cihazın "gelirken x tane getirebilirsin" tarzı bi sınırı var. genelde de 1 zaten o sınır. :P her ay çıkıp "kendime aldım ehe" diyerek birer tane fotoğraf makinası alıp gelebilirm. ama her ay çıkıp "kendim kullanıcam ehe" diyerek birer tane cep telefonu getiremiyorum. getirsem imei'ni kaydetmeden kullanamıyorum. eskiden sağdan soldan "pasaport hakkı" kovalayarak yapılabiliyordu, şimdi o da yok. tldr aynı şey değil, alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 he sınır kapısında kontrolden bahsediyordum. alan kişi kendi imeisine kaydettiremez mi? Geçen sene 10 tane iphone getirdik biz, tabi eşe dosta hepsi onlar yine kendi pasaportlarına kaydettirdiler. Anlamadım şimdi değişen ney? gümrükten geçerken beyan etme zorunluluğumu getirdiler? yani beyan etmeyince imei geçersizmi olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Suarkçığım yukarda koyduğum videoda sorularının cevabı var. uzun deme izle, bizim anlatacağımızdan daha iyi ifade etmişler durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 tl;dw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar