Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 fortnite denedim ben de çocuk oyunu gibi geldi sevemedim. çok cıvık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 optimizasyon 1 adım ileri gitmedi hatta daha kötüye gidiyor her patch'te ben de fortnayt oynamak istemiom ama kaldırmıo bilgisayar valla pubg'de ,yakında zorla oynatcak kendini fnite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 shroud ve doc fortnite oynayinca geriye zaten izleyici kalmiyor sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Ign mi ne yazdı geçen oynayan sayısı baya azalmış diye, şimdi karlı harita dedikoduları dönmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 darwin project iyi ya, onu cok izleyen olur, interaktif hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Darwin Project çok tatlı ama senin oyun kurup direktör olman ve özel oyun kurabilmen daha tatlı. Du yoksa başlık açayım ben ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 kur da oynayak. yonet bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Tier 3 abonelik iptal eden totoşlara kuracağım tek şey komplodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Akşam yayında bunu oynıcam zaten, haber saldım millete yüklesin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 o ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 sen bana abone değil miydin tier3? İptal etmedin mi? O aquila sen değil misin aşgksjdfş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 bilmem, primedan geldikce basiyodum da primeim bitti =/. twitchte aquila degilim, taklitlerimden sakinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Cons'la birlikte birisi abone oluyordu bana. Şerefsiz Cons da iptal etti bak. O tier 3tü hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 aptal o biraz unutmustur, hatirlat asdf. eeehbe benim twitch seyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 abi pubg ye ne zaman adam insan gibi bir ranking systemi gelir böyle ligli migli, oynadığımız oyunun bi anlamı olur, o zaman başlarım ben tekrardan. oyun sonuna kadar bir kulübe içinde oturan adamla oyun sonuna kadar iblis gibi koşturup adam kovalayan adam öldüren adamın aynı kefeye konması itici geliyor açıkçası bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 abi survival tam olarak bu demek ama asdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Fransuxa said: abi pubg ye ne zaman adam insan gibi bir ranking systemi gelir böyle ligli migli, oynadığımız oyunun bi anlamı olur, o zaman başlarım ben tekrardan. oyun sonuna kadar bir kulübe içinde oturan adamla oyun sonuna kadar iblis gibi koşturup adam kovalayan adam öldüren adamın aynı kefeye konması itici geliyor açıkçası bana. gelecek yakında biyerde oyun yapımcılarına sormuşlardı bunu ama tarih veremiyoruz diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Dikey mi, yatay mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Noob'ların en büyük ihtiyacı test için mod. Uzak,hareketli cisimlere hangi silahla nasıl vurmak lazım. Oynuya oynuya öğrenmek cok painful ya. Güya bunu da yapıcaklarmış ama ne zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 bitmedi mi bunun hype'i ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 zipzip said: Dikey mi, yatay mı? Dikey kullan genelde, ozellikle M4 icin ve single tap long range icin. Ama ben yakinda auto oynuyorum dersen o zaman angled. Son update'lerden sonra test gormedim, en son dikey kontrolu daha rahat seklinde bir suru test vardi. Artik loot cok kolay bulunmadigindan ne bulursam takiyorum, alistim her attachmenta :) Ozetle bir sey taktigin surece cok farkediyor silahin tepkisi. Hic bir sey takili olmadiginda daglara taslara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Bu hype degil ki bitsin B) https://www.youtube.com/watch?v=v1_nHoOw4YQ&feature=youtu.be bu arada bu haftasonu ESL IEM turnuvasi oldu, sunum tarafini baya adam etmisler. Artik daha bir izleniyor: https://www.twitch.tv/videos/232367124 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Sereglin said: Dikey kullan genelde, ozellikle M4. Son update'lerden sonra test gormedim, en son dikey kontrolu daha rahat seklinde bir suru test vardi. Artik loot cok kolay bulunmadigindan ne bulursam takiyorum, alistim her attachmenta :) Ozetle bir sey taktigin surece cok farkediyor silahin tepkisi. Hic bir sey takili olmadiginda daglara taslara. Son maçtaki yaptıklarından sonra benimle konuşmaz mısın? ahasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 asfasda tamam sublicam affettiricem. Onu birak da bir konusalim bak dediklerimi hem r6 hem pubg icin Lath ve ben haziriz destege. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2018 Sezcük ben de başladım yayına twitch'de. Bir ara kombin yapalım şu takımları, custom vs. de atabiliriz. Zipzip de sağ olsun sorularımı cevapsız bırakmıyor sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar