Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playerunknown's Battlegrounds

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
optimizasyon 1 adım ileri gitmedi hatta daha kötüye gidiyor her patch'te

ben de fortnayt oynamak istemiom ama kaldırmıo bilgisayar valla pubg'de
,yakında zorla oynatcak kendini fnite
Mesaj tarihi:
abi pubg ye ne zaman adam insan gibi bir ranking systemi gelir böyle ligli migli, oynadığımız oyunun bi anlamı olur, o zaman başlarım ben tekrardan. oyun sonuna kadar bir kulübe içinde oturan adamla oyun sonuna kadar iblis gibi koşturup adam kovalayan adam öldüren adamın aynı kefeye konması itici geliyor açıkçası bana.
Mesaj tarihi:
Fransuxa said:

abi pubg ye ne zaman adam insan gibi bir ranking systemi gelir böyle ligli migli, oynadığımız oyunun bi anlamı olur, o zaman başlarım ben tekrardan. oyun sonuna kadar bir kulübe içinde oturan adamla oyun sonuna kadar iblis gibi koşturup adam kovalayan adam öldüren adamın aynı kefeye konması itici geliyor açıkçası bana.

gelecek yakında biyerde oyun yapımcılarına sormuşlardı bunu ama tarih veremiyoruz diyor.
Mesaj tarihi:
Noob'ların en büyük ihtiyacı test için mod. Uzak,hareketli cisimlere hangi silahla nasıl vurmak lazım. Oynuya oynuya öğrenmek cok painful ya.

Güya bunu da yapıcaklarmış ama ne zaman.
Mesaj tarihi:
zipzip said:

Dikey mi, yatay mı?

Dikey kullan genelde, ozellikle M4 icin ve single tap long range icin. Ama ben yakinda auto oynuyorum dersen o zaman angled. Son update'lerden sonra test gormedim, en son dikey kontrolu daha rahat seklinde bir suru test vardi.

Artik loot cok kolay bulunmadigindan ne bulursam takiyorum, alistim her attachmenta :) Ozetle bir sey taktigin surece cok farkediyor silahin tepkisi. Hic bir sey takili olmadiginda daglara taslara.
Mesaj tarihi:
Bu hype degil ki bitsin B)

https://www.youtube.com/watch?v=v1_nHoOw4YQ&feature=youtu.be

bu arada bu haftasonu ESL IEM turnuvasi oldu, sunum tarafini baya adam etmisler. Artik daha bir izleniyor:
https://www.twitch.tv/videos/232367124
Mesaj tarihi:
Sereglin said:

Dikey kullan genelde, ozellikle M4. Son update'lerden sonra test gormedim, en son dikey kontrolu daha rahat seklinde bir suru test vardi.

Artik loot cok kolay bulunmadigindan ne bulursam takiyorum, alistim her attachmenta :) Ozetle bir sey taktigin surece cok farkediyor silahin tepkisi. Hic bir sey takili olmadiginda daglara taslara.

Son maçtaki yaptıklarından sonra benimle konuşmaz mısın? ahasdf
Mesaj tarihi:
Sezcük ben de başladım yayına twitch'de. Bir ara kombin yapalım şu takımları, custom vs. de atabiliriz.

Zipzip de sağ olsun sorularımı cevapsız bırakmıyor sdf.
  • Yeni Oluştur...