Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playerunknown's Battlegrounds

sabonis

Öne çıkan mesajlar

abi pubg ye ne zaman adam insan gibi bir ranking systemi gelir böyle ligli migli, oynadığımız oyunun bi anlamı olur, o zaman başlarım ben tekrardan. oyun sonuna kadar bir kulübe içinde oturan adamla oyun sonuna kadar iblis gibi koşturup adam kovalayan adam öldüren adamın aynı kefeye konması itici geliyor açıkçası bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Fransuxa said:

abi pubg ye ne zaman adam insan gibi bir ranking systemi gelir böyle ligli migli, oynadığımız oyunun bi anlamı olur, o zaman başlarım ben tekrardan. oyun sonuna kadar bir kulübe içinde oturan adamla oyun sonuna kadar iblis gibi koşturup adam kovalayan adam öldüren adamın aynı kefeye konması itici geliyor açıkçası bana.

gelecek yakında biyerde oyun yapımcılarına sormuşlardı bunu ama tarih veremiyoruz diyor.
Sosyal ağlarda paylaş

zipzip said:

Dikey mi, yatay mı?

Dikey kullan genelde, ozellikle M4 icin ve single tap long range icin. Ama ben yakinda auto oynuyorum dersen o zaman angled. Son update'lerden sonra test gormedim, en son dikey kontrolu daha rahat seklinde bir suru test vardi.

Artik loot cok kolay bulunmadigindan ne bulursam takiyorum, alistim her attachmenta :) Ozetle bir sey taktigin surece cok farkediyor silahin tepkisi. Hic bir sey takili olmadiginda daglara taslara.
Sosyal ağlarda paylaş

Sereglin said:

Dikey kullan genelde, ozellikle M4. Son update'lerden sonra test gormedim, en son dikey kontrolu daha rahat seklinde bir suru test vardi.

Artik loot cok kolay bulunmadigindan ne bulursam takiyorum, alistim her attachmenta :) Ozetle bir sey taktigin surece cok farkediyor silahin tepkisi. Hic bir sey takili olmadiginda daglara taslara.

Son maçtaki yaptıklarından sonra benimle konuşmaz mısın? ahasdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...