Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playerunknown's Battlegrounds

sabonis

Öne çıkan mesajlar

paradoksalkedi said:

kda ile ranked mantıklı bir şey şimdi elma ile armutu kıyaslamamak lazım. objective odaklı fps oynamıyoruz ki 5v5 gibi bomba yok bir şey yok. şimdi mesela en kalabalık bölgelere inip 26 kill ile birinci olan streamer var, topicdeki gibi bekleyip 1 kill ile birinci olan da. şimdi bu adamları bir gün ranked sistemi gelirse aynı maça koymamak lazım.

oyunda zaten MMR(MatchMakingRating) mevcut, Kill Rating ve Win Rating uzerinden genel bir rating aliyorsun ve buna gore siraya koyuluyorsun. Eslestirmelerde de cogunlukla buna gore yapiliyor serverlarda. Muhtemelen 100 kisinin hepsi ayni ratingde olmuyordur ama senin rating'ine yakin oyunlari almaya calisiyor oncelikli olarak. Oyundaki objective 1. olmak oldugundan ister yatarak ister de catisarak 1. olabilirsin bu senin kararin bu yuzden Battle Royale diyoruz. Daha da fazla tartismaya gerek yok bunu, o kadar iyiysen catismada refleks ile pusu yapani da alman lazim sonucta camp noktalarini bilmen gerekiyor gibi gibi 1000'lerde cevap verebiliriz yani senin sorguladigin konuya.
Sosyal ağlarda paylaş

https://www.riftherald.com/culture/2018/1/8/16865894/lol-tyler1-twitch-first-stream-unbanned

[video]https://www.youtube.com/watch?v=SBppp-KxVv8?feature=oembed" width="459">

386 galiba maks 400 görmedim hiç. neyse zaten 1-2k var arada.

asıl olay bundan sonrası tyler1 malı 20k falan yine buluyor da maks o kadar artık. doc eskiden peekde yine 50k'yı görüyordu bakalım kaça sabitlenecek avg.
Sosyal ağlarda paylaş

Eski alette kasıyo diye oynayamıyodum bi deniim şu oyunu artık dedim.

Daha 10 kere oynamamışımdır hemen bi el 2. bitirdim. Adam çimenlere yatmış çimen kamuflajı ile :D çatır çatır geçirdi beynime.

Doğru yerlere saklanarak baya baya sona kadar gidiliyor mu pusu ile yoksa ben mi ballıydım bilmiyorum ama baya keyif verdi bu sonuç :D

Yalnız 10 binlik alet bile deli gibi hava çıkardı arkasından oynarken, bunu bile zorluyor anlamına geliyorsa cidden bir optimizasyon şart şu oyuna.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok öyle yapıyorum zaten, direk merkezlere inip oralarda arıyorum ama yinede akm bulamadım, akm sınırlı mı var nedir bilmiyorum ama bulamadım bi türlü. Bi de dürblü güzel silah bulamadım.

Bi de nişan olayı biraz daha farklı, tepesine sağına soluna atıyosun kurşun gidene kadar adamın koşuyolundan vuruyosun falan, bunlar hep yeni bana, demin biri öldürdü beni , ilk ben farkettim adamı vurmaya başladım biraz uzaktaydık, sonra o beni öldürünce izliim dedim ben adama adama vuruyorum az canı gitmiş , o benim tepeme tepeme ateş açmış :D

Bunlar hep oturacak zamanla. Oynaya oynaya, ama cidden çok ağır pusuya yatıyorum, maks 2 kill var şuana kadar :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...