kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 pistol olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knockout Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Duo ciddi oynayacak kisi varsa mesaj atsin. Gectigimiz sezon eu duo tpp rank 30. bitirdim. Mümkünse rager olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Öldüm death camdan bakıyorum, arabayla gidiyorum adam ateş ediyor 1-2 metre gerime arbanın hızına hızalıyamıyor bile ölüyorum. Hile mi bu death camdan mı öyle gözüküyor nedir yani??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 death cam problemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 replay'ler doğru mu peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Onun nişan alması gözüküyor mu replay'de? Ordan anlıyamıyoruz sanırım, bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 oyun betadayken daha iyidi ne bu serverlar siz nasıl oynuyorsunuz? habire geri atıyo abi bu ne leş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Bu saatler hiç sorun yok, yoğun saatler başlarken kasıyor bazen sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 kzpmaza said: oyun betadayken daha iyidi ne bu serverlar siz nasıl oynuyorsunuz? habire geri atıyo abi bu ne leş gibi. ilk girişte yapıyor onu yere inince 1-2 dk içnide geçiyor çok saçma bir şekilde bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 tamamen götümden konuşuyorum, bence paraşütle alakalı bi sorun o. yaya state'ine geçti mi diye sapıtıyor 100 kişi aşağı yukarı aynı anda indiği için. nasıl? mantılı bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 http://www.rulesofsurvivalgame.com/ bunun pc versiyonu da varmis, oynamadim ios versiyonunu oynadim bi iki kez, dokunmatikte olmuyor haliyle ama calismasinda falan hic sikinti yoktu. cinli klonu bile daha duzgun is cikariyor, pubg'de hala lag, rubberbanding sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 paradoksalkedi said: kzpmaza said: oyun betadayken daha iyidi ne bu serverlar siz nasıl oynuyorsunuz? habire geri atıyo abi bu ne leş gibi. ilk girişte yapıyor onu yere inince 1-2 dk içnide geçiyor çok saçma bir şekilde bende serverda 70 kişi kalana kadar fln devam ediyor bende genelde yoğun yerlerde atlamıyorum bu yüzden , ben saklanalı 30 saniye olmuş adam beni armut gibi görüyor fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 adam crossbow kaptı indiğimiz an xbowla mı vurcan pro musun amk diye zıplarken vociechat spami yapıodum kafama vurdu oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 rekt olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 birlikte oyuna gircek ortalama oyuncular var mı? yalnız keyifli olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Önce, birlikte oynayacak pro oyuncular için geldiler, Pro değildim, sesimi çıkarmadım. Sonra, birlikte oynayacak ortalama oyuncular için geldiler, Ortalama bile değildim, sesimi çıkarmadım. Benim gibi oyuncular için hiç gelen olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 İnsan kapitalist bir canlıdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 o değil de sanırım ben de ortalama altıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2017 http://steamcommunity.com/id/OkanDRDYK/ ekleyin atalım abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 beyler :( https://i.redd.it/m5u2y4sg0r501.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 https://i.hizliresim.com/5GWpQM.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 http://guides.uufix.com/wp-content/uploads/2016/06/uninstall-confirm.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2017 https://i.hizliresim.com/lbnL2Q.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar