sabonis Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Çatı katı ve cam kenarları öldürebiliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Eğer yeteri kadar cünüpseniz üst üste 3 kere kafanıza bomba düşebiliyor sdfsd isim vermek gibi olmasın Sereglin'in başına geldi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Bu duruma sinirlenen sereglin'e ertesi oyun bir bomba daha düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Toplam 322,000 kişi banlanmış zuh zuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 dördüne bizzat şahit olduk biz geçenlerde zaugna, ammo ve jeeztro ile. son 7 kalmıştı, 4'ü bizdik zaten. adamlar havaalanından cliff side tarafında olan bize instant headshot atıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Ya loot çok random be abi Dün aynı evde 2 tane 8x scope buldum ama shotgundan başka silah bulamadım bugün de ilk girdiğim Allahın unuttuğu yerdeki evde Kar98 çıktı ama haritanın 4 te 3 ünü çember peşinde koşturup yaklaşık 10-15 evi aramama rağmen 2x bile scope bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 -Deno- said: dördüne bizzat şahit olduk biz geçenlerde zaugna, ammo ve jeeztro ile. son 7 kalmıştı, 4'ü bizdik zaten. adamlar havaalanından cliff side tarafında olan bize instant headshot atıyordu. amno değil bendim la o. sisçisama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2017 quixef said: Ya loot çok random be abi Dün aynı evde 2 tane 8x scope buldum ama shotgundan başka silah bulamadım bugün de ilk girdiğim Allahın unuttuğu yerdeki evde Kar98 çıktı ama haritanın 4 te 3 ünü çember peşinde koşturup yaklaşık 10-15 evi aramama rağmen 2x bile scope bulamadım of bu drami ben de yasiyorum boyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 şu site güvenilir mi ya? valla açasım var crate belki trenchcoat düşer sonsuza dek wallet'a para yükleme derdi kalmaz sdf. https://unrealdrop.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Trenchcoat ın kendisini de üzerine tıklayınca 7 usd ye sattığını iddia ediyo bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 yok oyundaki crate'lerden düşen loot'lar ile oynamışlar işte. ayrı ayrı crate'ler var, içinden düzgün bişi düşme ihtimali daha fazla. 75 dolarlık crate'den mesela trenchcoat düşme ihtimali yüksek baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Ya iyi de direkt trenchcoat u da 7 dolara satıyor diyorum crate açmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2017 samaella said: -Deno- said: dördüne bizzat şahit olduk biz geçenlerde zaugna, ammo ve jeeztro ile. son 7 kalmıştı, 4'ü bizdik zaten. adamlar havaalanından cliff side tarafında olan bize instant headshot atıyordu. amno değil bendim la o. sisçisama ammo vardı da zaugna yoktu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2017 çinli mobil çakması orijinalinden daha iyi çalışıyo lol https://www.youtube.com/watch?v=6i1y13GjN1M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2017 https://clips.twitch.tv/NeighborlyBovinePhoneDoggo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Blue zone DOT (Damage over Time) increases when characters are farther away from the play zone This principle does not apply to the first blue zone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 2 gb apdeytle sadece bluezone hedesi mi geldi şimdi, patch note falan yok mu biyerlerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 guernica said: 2 gb apdeytle sadece bluezone hedesi mi geldi şimdi, patch note falan yok mu biyerlerde? Gameplay Blue zone DOT (Damage over Time) increases when characters are farther away from the play zone This principle does not apply to the first blue zone Bug Fix Resolved a bug where bullets would sometimes ignore armor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2017 ooo bullet'a da update gelmiş tamam o zaman 2 gb normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 https://pbs.twimg.com/media/DOO2fWtXcAAOoV0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Yeni map? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 evet yil sonuna dogru geliyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Güzel, çöl ortamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2017 https://twitter.com/PLAYERUNKNOWN/status/928698641484800000/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.eurogamer.net%2Farticles%2F2017-11-09-playerunknown-offers-a-closer-look-at-battlegrounds-new-desert-map Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar